Opi rikastua – totuuksia, jotka voivat auttaa asettamaan You

Home » Finance » Opi rikastua – totuuksia, jotka voivat auttaa asettamaan You

Opi rikastua - totuuksia, jotka voivat auttaa asettamaan You

Rakennuksen varallisuus voi olla yksi jännittävä ja palkitseva yritysten ihmisen elämässä. Syrjään tarjota mukavampaa day-to-day kokemus, huomattava nettoarvo voi vähentää stressiä ja ahdistusta, koska se vapauttaa sinut murehtia laskemisesta ruokaa pöytään tai pysty maksamaan laskujaan. Joillekin se ei yksin riitä motivaatiota aloittaa taloudellisen matkaa. Toisille se on enemmän kuin peli; intohimo alkaa, kun he saavat ensimmäisen osinko tarkistaa siitä osakekannan he omistavat, korot talletus sidos he hankittu, tai vuokrata rastin vuokralaisena elävät omaisuutta.

Vaikka tuhansia artikkeleita olen kirjoittanut vuosien varrella on suunnattu auttamaan opit vaurastunut, halusin keskittyä filosofinen aspekti tehtävän jakamalla kanssanne viisi totuuksia, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin luonne haasteen kohtaat kun asetettu tehtäväksi kertyvät ylijäämän pääomaa.

Muuta tapaa ajattelee rahaa

Väestössä on rakkaus / viha vaurautta. Jotkut kaunaa niille, joilla on rahaa ja samalla toivovat sitä itse. Silti poissa joitakin melko erityisiä poikkeuksia, vauras ja vapaa yhteiskunta, syy valtaosa ihmiset eivät koskaan kertyy huomattava pesämuna, koska he eivät ymmärrä luonnetta rahaa tai miten se toimii. Tämä on osittain yksi syy, että lapset ja lapsenlapset varakkaiden on niin sanottu “lasilattian” niiden alla.

He ovat lahjakkaita osaamista ja verkostoja, joiden avulla he voivat tehdä paremmin pitkän aikavälin päätöksiä edes tajuamatta sitä. Kiehtova esimerkki tulee alan talouskäyttäytyminen ja käsittää ensimmäisen sukupolven merkonomien kertyy alhaisempi nettovarallisuuden jokaista dollaria palkkaa tulojen vuoksi tietämättä peruskäsitteitä kuten miten hyödyntää 401 (k) vastaavia.

Isompi pääasiallinen on, että pääoman, kuten henkilö, on elävä asia. Kun heräät aamulla ja töihin, olet myy tuotetta – itse (tai tarkemmin sanottuna, työsi). Kun ymmärtää, että joka aamu oman omaisuuden herätä ja niillä on sama potentiaali toimia teet, avaat voimakas avain elämässäsi. Jokaista dollaria säästät on kuin työntekijä. Vuosien mittaan, tavoitteena on tehdä työntekijöille töitä, ja lopulta he tekevät tarpeeksi rahaa palkata enemmän työntekijöitä (rahaa).

Kun olet tullut todella onnistunut, sinun ei enää tarvitse myydä omia työ, mutta voi elää työvoiman oman omaisuuden. Omassa elämässäni, koko urani on rakennettu sängystä aamulla ja yrittää luoda tai hankkia rahavirtaa tuottaville varoja, jotka tuottavat enemmän ja enemmän varoja minulle siirtää muihin sijoituksiin.

Kehittää ymmärrystä Power pienten määrien

Suurin virhe useimmat ihmiset tekevät, kun yrittää selvittää, miten saada varakas, että he katsovat aloittaa koko Napoleonin kaltainen armeijan varojen käytössään. He kärsivät “ei riitä” mentaliteetti; nimittäin, että jos he eivät tee $ vähintään 1000 $ 5000 investoinnit kerrallaan, he eivät koskaan rikastua. Mitä nämä ihmiset eivät ymmärrä, että koko armeijat on rakennettu yksi sotilas kerrallaan; niin on niiden taloudellinen arsenaali.

Perheenjäsen minun kerran tiesi nainen, joka työskenteli astianpesukone ja sai hänet kukkarot pois käytettyjen nestemäistä pesuainetta pullot. Tämä nainen investoinut ja tallentanut kaikki, mitä hän oli siitä huolimatta se ei koskaan ole enempää kuin muutaman dollarin kerrallaan. Nyt hänen salkkunsa arvo on useita miljoonia dollareita, jotka kaikki on rakennettu pieniä investointeja. En väitä, tulet että säästäväinen, mutta opetus on edelleen arvokas. Että opetus: Älä halveksi päivä pienten alkujen!

Jokaisen dollari Säästät, ostat itse Freedom

Kun laitat sen näiden ehtojen, näet kuinka menojen $ 20 tässä ja $ 40 ei voi olla valtava ero pitkällä aikavälillä. Koska raha on kyky työskennellä paikkasi, sitä enemmän se työllistävät, sitä nopeammin ja suurempia kuin se on mahdollisuus kasvaa. Yhdessä enemmän rahaa tulee enemmän vapautta – vapautta jäädä kotiin lasten kanssa, vapaus eläkkeelle ja matkustaa ympäri maailmaa, tai vapauden lopettaa työsi. Jos sinulla on tulonlähde, on mahdollista, että voit alkaa rakentaa vaurautta tänään.

Se voi olla vain $ 5 tai $ 10 at kerrallaan, mutta kukin näistä sijoituksista on kivi perusta oman taloudellista vapautta.

Olet vastuussa missä olet elämässäsi

Vuotta sitten, ystäväni kertoi minulle, että hän ei halua sijoittaa varastoja, koska hän “ei halua odottaa kymmenen vuotta olla rikas …” hän mieluummin nauttia hänen rahaa nyt. Hulluutta tämän tyyppinen ajattelu on, että kertoimet ovat, aiotte olla elossa kymmenessä vuodessa. Kysymys kuuluu, onko sinun on parempi, kun saavut sinne. Missä olet juuri nyt on summa päätöksiä olet tehnyt aiemmin. Miksei asettaa vaiheessa elämääsi tulevaisuudessa juuri nyt?

Nämä eivät ole tyhjiä hyvänolon sanoja tai kehotuksia. Aion toistaa sen taas: Missä olet juuri nyt on summa päätöksiä olet tehnyt aiemmin. Elämäsi kuvastaa miten vietät aikaa ja rahaa. Nuo kaksi tuloa ovat kohtalosi.

Harkita tuleminen omistaja esineiden Ymmärrätkö ensimmäisenä askeleena Building Wealth

Yksi suurista älyllisiä ja emotionaalisia hangups ihmiset näyttävät, kun ne eivät ole alttiina rikkaus tai varakkaat perheet tekee yhteys tuotantovälineisiin ja arkielämää. He eivät ymmärrä, on sisäelinten tasolla, että jos he omistavat yhtiön osakkeita tai osuuksia, kuten Diageo, aina kun joku ottaa drinkin Johnnie Walker tai Captain Morgan, osa näistä rahoista rantautuu takaisin yrityksen kassaan äärimmäistä jakelu asukkaille muodossa osinkoa.

He eivät todella ymmärtää, että jos he seisovat ulkopuolella portit Disneylandissa ja katsella ihmisiä kävelemään puistoon, jos he omistavat The Walt Disney Company, he nauttivat niiden osuus kaikista saaduista voitoista niille vieraille.

Rikkaat miehet ja naiset on tapana käyttää suhteettoman prosenttiosuuden tuloistaan ​​hankkia tuotantovälineisiin, jotka aiheuttavat niiden ystävien, perheenjäsenten, työtovereiden ja kansalaisemme jatkuvasti lapio rahaa niiden taskuihin. Mieti, kun luet tätä, että olet todennäköisesti koskaan tavannut minua. Silti, jos olet koskaan syönyt Hershey baarissa tai Reese maapähkinävoita kuppi, olet välillisesti lähettänyt minut oikeaa rahaa. Jos olet koskaan otettu kulauksen Coca-Cola tai syödä Big Mac, olet välillisesti lähettänyt minut oikeaa rahaa.

Jos olet koskaan ottanut opintolainaa tai lainannut rahaa ostaa talon pankista kuten Wells Fargo, olet välillisesti lähettänyt minut oikeaa rahaa. Jos olet koskaan tilannut kahvit Starbucks, olet välillisesti lähettänyt minut oikeaa rahaa. Jos olet koskaan ostanut Colgate hammastahnaa tai käyttää listerine suun pesu, pihisti Visa- tai MasterCard-tai täynnä auton bensiinin peräisin Exxon Mobil station, olet välillisesti lähettänyt minut oikeaa rahaa. En ollut lahjakas näitä omistuksia. En peri näitä omistuksia.

Aloitin tyhjästä ja tehnyt päätöksen, että korkeimman ja ensimmäinen, taloudellinen tavoitteena oli hankkia omistukseensa tuotantovälineisiin varhaisella iällä. Se oli asia painopisteet. Kunnioittamalla jokaista dollaria että virrannut läpi käsiäni, ja tehdä tietoisen, tietoisen päätöksen siitä, miten halusin laittaa sen toimimaan, ihme pahentaa teki raskaan työn.

Kun ymmärrät tämän, ymmärrätte, että yhteiskunnissa kuten Yhdysvalloissa, missä suuntaus useiden vuosisatojen on ollut alhaisempia hintoja miljonäärejä ja miljardöörejä muodostuessa ensimmäisen sukupolven, omatekoinen rikas, rakennus varallisuus on usein sivutuotteena käyttäytymismalleja, jotka edistävät rakentaa vaurautta. Se on matematiikan. Toistavat käyttäytyminen ja nettovarallisuuden kertyä.

InvestoGuru ei tarjoa veroa, sijoitus- tai rahoituspalvelut ja neuvonta. Tiedot esitellään ottamatta huomioon sijoitustavoitteita, riskinsietokyky tai taloudelliset olosuhteet minkään tietyn sijoittaja ja ei välttämättä sovellu kaikille sijoittajille. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. Investointi sisältää riskejä mukaan lukien mahdollinen menetys tärkein.

# 6: Tutkimus ja ihailla menestys ja ne, jotka ovat saavuttaneet sen … Sitten jäljittely

Erittäin viisas sijoittaja sanoi kerran hakemaan piirteitä ihailla ja pidä korkeintaan noin sankarit, sitten tekemään kaiken voimaa kehittää ominaisuuksia haluat ja hylätä niitä et. Multaa itsesi kuka haluat tulla. Huomaat, että investoimalla itse ensin, rahaa alkaa virrata elämääsi. Menestystä ja vaurautta siitti menestystä ja vaurautta. Sinun täytyy ostaa tiesi, että sykli, ja teet niin rakentamalla armeijan yksi sotilas kerrallaan ja laittoi rahaa työskennellä sinulle.

# 7: Ymmärtää, että enemmän rahaa ei ole vastaus

Lisää rahaa ei tule ratkaisemaan ongelman. Raha on suurennuslasilla; se nopeuttaa ja tuo esiin todellisen tottumukset. Jos et ole kykenevät käsittelemään työpaikan maksaa $ 18000 vuodessa, pahin mahdollinen asia, joka voisi tapahtua sinulle on voit ansaita kuusi numeroa. Se tuhoaisi teitä. Olen tavannut liian monta ihmistä ansaitsi $ 100000 vuodessa, jotka elävät välillä palkka on palkka ja eivät ymmärrä, miksi se tapahtuu. Ongelma ei ole koko heidän shekkivihko, se on tapa, jolla heille opetettiin käyttämään rahaa.

# 8: ellei vanhemmat olivat varakas, älä tee mitä he tekivät

Määritelmä insanity tekee saman asian yhä uudelleen ja uudelleen ja odottaa erilaiseen lopputulokseen. Jos vanhemmat eivät eläneet elämää haluat elää niin älä tee mitä he tekivät! Sinun täytyy irtautumaan mentaliteetti menneiden sukupolvien jos haluat elämäntapa on erilainen kuin heillä oli.

Saavuttaa taloudellista vapautta ja menestystä että perheesi voidaan tai ei ollut, sinun täytyy tehdä kaksi asiaa. Tee ensin vankka sitoutuminen päästä pois velkaa. Toiseksi tehdä säästää ja investoida korkein taloudellinen elämässänne etusijalle; Yksi tekniikka on maksaa itse ensin.

Ostot pääoma on elintärkeää taloudellisen menestyksen yksilönä olitpa tarvitsevat rahana tai halua pitkäaikaista arvostusta kaluston arvo. Missään muualla ei rahaa tehdä niin paljon sinulle kuin jos käyttää sitä investoida liiketoimintaa, joka on ihana pitkän aikavälin näkymistä.

# 9: Älä huoli

Ihme elämän on, että sillä ei ole väliä niin paljon, missä olet, sillä on väliä missä olet menossa. Kun olet tehnyt valinnan hallita takaisin elämääsi luomalla oman nettovarallisuuden, älä anna toinen ajatus, että “mitä IFS”. Jokainen hetki joka kulkee, olet yhä lähemmäksi ja lähemmäksi lopullista tavoitetta – hallittavuutta ja vapautta.

Jokainen dollari, joka kulkee läpi kädet on siemen taloudellinen tulevaisuus. Voit olla varma, jos olet ahkera ja vastuullinen, taloudellinen hyvinvointi on väistämättömyys. Tulee päivä, kun teet viimeisen maksun auton, talon tai mitä muuta se on velkaa. Siihen asti, nauttia prosessista.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.