Opnå økonomisk frihed Med en gæld Snowball

Home » Credit and Debt » Opnå økonomisk frihed Med en gæld Snowball

 Opnå økonomisk frihed Med en gæld Snowball

Gælden snebold, gjort populær af Dave Ramsey, er en metode, der gør det muligt at nedbringe gælden ved at tackle de små saldi først. Kom ud af gælden er en af ​​de øverste finansielle mål for mange mennesker.

Muligvis den farligste finansielle risiko overfor forbrugerne i dag er stigende gældsætning. Krisen af ​​gæld er blevet så markant, at den gennemsnitlige amerikanske familie bærer omkring $ 8.000 i kreditkort gæld alene, og omtrent 43% af amerikanerne bruger mere end de tjener hvert år. Det er ikke nogen triviel statistik. Den revolverende gæld, at så mange forbrugere er under ingen slutdato, hvilket betyder, for de fleste af os, vil vores gæld vare evigt.

Hvordan til at afbetale gæld

Mens alt for mange forbrugere henvender sig til noget risikable løsninger såsom konsolidering lån eller gældssanering selskaber, et koncept for gældsforvaltning kaldet ‘gæld snebold’ bliver stadig mere populære. Det er her, de mindre saldi er betalt ud først, efterfulgt af de større balancer. Ved hjælp af en gæld snebold at komme ud af gælden er mere end blot et trendy navn, det er faktisk en måde at betale ned gæld systematisk, og det har en motiverende faktor indbygget i. Som du betale ned mindre gæld, du ser succes, og det motiverer dig at holde sig til planen.

Hvordan gælden Snowball Works

Det er sådan her gælden snebold værker; som et eksempel, lad os sige, at du har fem nuværende gæld saldi, hvoraf den ene er $ 100, en anden, der er $ 500, to, som er $ 800 og en whopper med en nuværende balance på $ 4.000. Før du starter denne proces, er det bedst, hvis det overhovedet er muligt, at fanget og strøm til alle de månedlige betalinger. Denne proces på listen den gæld i stigende rækkefølge er vigtig, som vi vil se på bare et øjeblik. Det er også af afgørende betydning ikke at tilføje nogen ny gæld, mens vi foretage denne proces.

Den trinvis proces for at komme ud af gælden er at starte ved at betale kun minimumsbeløb på alle de gæld med undtagelse af den mindste. I vores eksempel, lad os sige, at den mindste gæld, vores $ 100 balance, har en månedlig betaling på $ 10. Nu kommer den svære del, som er at bestemme, hvor mange flere penge du har råd til at tilføje til den månedlige betaling for den mindste balance. Det bedste valg ville være at fordoble det, til $ 20, eller mere, hvis det er muligt. Dog vil ethvert beløb hjælpe. Betale mere end det minimum vil reducere regningen hurtigt.

Til vores formål, lad os antage, at vi betaler dobbelt, så der er en ekstra $ 10 går i retning af balance hver måned.

Dette vil betyde, at balancen på dette vil blive udbetalt hurtigere, formentlig i seks måneder eller derunder, selv ved denne lave betaling. Her er hvor skønheden i gæld snebold spark i og virkelig begynder at hjælpe nogen komme ud af gælden: ved at tage det betalte beløb, i dette tilfælde, $ 20, der gik i retning af den mindste gæld, og anvende det til den anden mindste gæld, vi nu betale ned at gælden hurtigere.

Hvis den anden udbetaling, med en balance på $ 500, havde en betaling på $ 50 minimum nu vi betaler en ekstra $ 20 per måned. Antages det, at $ 10 af betalingen kun kommer i retning af finansieringsudgifter, der stadig betyder $ 60 om måneden direkte anvendt på gælden. Det betyder endnu en $ 500 saldo vil blive fuldstændig betalt ud i omkring 8 måneder. Så nu har vi givet pote to af vores gæld på bare 14 måneder.

Her er, hvor snebold opfanger hastighed. Vi kan gentage processen på de to $ 800 gæld. Går med samme matematik, vi anvender den ekstra $ 70 til en af ​​de balancer, så den anden, den første gælden er betalt i seks måneder, og derefter det andet er betalt ud i mindre end fire måneder, og vi har nu i alt $ 205 hver måned, som kan anvendes til den store $ 4.000 balance.

Blot for at gøre denne enkle, lad os sige, at betalingen på $ 4.000 er $ 200 om måneden allerede, med $ 100 forsvinder for evigt i finansiering afgifter. Så vi tilføje vores $ 205 til den mindste betaling, der sker i retning af hovedstolen, og hele saldoen på $ 4.000 kan stadig blive betalt i lidt over et år selv med en høj rente.

Så lad os opsummere det. Vi betalte off alle vores gæld bortset fra den store i 24 måneder, og derefter det tog omkring et år at afbetale den sidste store regning. Det er kun tre år i alt til at betale over $ 6.000 i gæld ved at gøre noget mere end at betale den mindste på al gæld, bortset fra at tilføje $ 20 ekstra på den mindste i første omgang. Mens tre år er ikke et øjeblik fix, det er utrolig kort sammenlignet med betalinger, der bogstaveligt talt vare evigt, hvis du bare fortsætte med at gøre de mindste betalinger på al gæld.

Men ved du hvad det bedste er? Efter alt gælden er betalt ud, du pludselig har næsten $ 600 ekstra i lommen hver måned! Det kan gå langt i at skabe en nødfond, spare op til alderdommen, eller sætte til side til en college-uddannelse.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.