Opțiuni Investiția: Sunt opțiuni pentru tine? Un instrument de investiții versatil

Home » Investing » Opțiuni Investiția: Sunt opțiuni pentru tine? Un instrument de investiții versatil

Opțiuni Investiția: Sunt opțiuni pentru tine?  Un instrument de investiții versatil

Opțiunile sunt un instrument de investiții, care poate ajuta la un mare număr de investitori individuali realiza două obiective majore:

  • Comerț / investiții cu mai puțini bani la risc.
  • Creșterea șansele de a face un profit.

Timp de mulți ani opțiuni au fost considerate a fi instrumente pentru jucători. Într-o mare măsură, astfel de concepții greșite au fost depășite – dar milioane de investitori încă nu înțeleg modul în care acestea pot beneficia de utilizarea de opțiuni.

Deci, cine poate folosi opțiuni profitabil?

Foarte conservatoare investitor.

Conservator investitor.

Investitorul care vrea să dețină un portofoliu a cărui valoare nu oscileze semnificativ.

Investitorul / comerciant care vrea să depășească mediile de piață pe termen lung.

Investitorul pe termen lung și agentul economic pe termen scurt.

Comerciantul agresiv care este dispus să își asume riscuri mari pentru șansa de a câștiga o recompensă mare.

Cine nu ar trebui să folosească opțiuni?

Dar opțiuni nu sunt potrivite pentru:

  • Persoana greedy care vrea întotdeauna mai mult profit și nu este niciodată satisfăcută. Atunci când lăcomia intră în imagine, riscul tinde să devină atât de mare încât investitorul poate plasa contul său de investiții întregul risc.
  • Comerciantul nedisciplinat care nu înțelege managementul riscului. Atunci când îi lipsește un comerciant de disciplină, speranțe și rugăciuni (care nu produc rezultate bune) tind să devină înlocuitori pentru planificarea inteligentă.

Opțiunile sunt atât de versatil că există strategii adecvate pentru aproape orice tip de investitor. Opțiunile pot oferi beneficii excelente.

Cu toate acestea, pentru multe strategii, beneficiile de a avea un risc mai mic vine cu profituri limitate. Nu neapărat profituri mici – dar strategiile cu risc scăzut nu permit profituri nelimitate.

Strategiile opțiunea de bază (aceasta este doar o listă parțială):

  • Zgarde de lucru pentru investitori foarte conservatoare , deoarece acestea pot fi construite pentru a minimiza riscul. Potențial de profit este foarte limitat , care este motivul pentru care această metodă este cel mai bine utilizat de către persoana care este cel mai interesat în conservarea capitalului.
  • Tipic buy-and-hold (B & H) investitor tinde să fie conservatoare și poate adopta  scris apel acoperit  ca o modalitate conservatoare de creștere a profiturilor pe termen lung. Sigur că există investitori mai agresive care cumpără grad ridicat de risc, stocuri foarte volatile și le dețin pentru o vreme. Cu toate acestea, majoritatea acestor investitori nu ar avea mentalitatea potrivită pentru tranzacționarea unei strategii limită de profit. Citiți despre mentalitatea din spatele scris apeluri acoperite.
  • O strategie bună pentru investitorul bullish conservator este de a cumpăra opțiuni în-bani – apel în loc de stoc , deoarece în cazul în care rezervoarele de piață, pierderea este limitată (vs. pierderi în esență nelimitate pentru actionar). Cumpara doar 1 apel pentru fiecare 100 de acțiuni pe care doriți să le proprii. Aceste opțiuni ar trebui să aibă o Delta   ~ 80 ± 5. NOTA: Acest lucru este foarte diferit de cumpărare opțiuni de out-of-the-money (discutate mai jos).
  • Prin alegerea unei strategii care reduce suma pierdută atunci când piețele de declin și , de asemenea , limitează profiturile atunci când piețele de raliu, portofoliul dumneavoastră devine mai puțin volatil. Este natura umană să vrea să câștige la fel de mult (sau mai multe) ca și alți investitori în cazul în care creșterea piețelor, dar dacă o persoană care recunoaște valoarea de a evita pierderi mari atunci când urșii preia controlul, atunci există strategii de opțiuni pe care le puteți adopta . Aceste strategii au dovedit a depasi usor strategia buy-and-hold . De exemplu, scris de apel este acoperită, vânzarea pune dezbrăcate garantate în numerar  ( a se vedea comentariul de mai jos), cumpărarea de apel în-the-money spread … Rețineți că aceste strategii de lucru , atât pentru investitorii pe termen lung și comercianți pe termen scurt.
  • Comerciantul agresiv (de exemplu, cartoforul) de multe ori preferă să cumpere out-of-the money (apeluri sau puts) atunci când el / ea are o predicție de modul în care piața se va muta. Deși este adevărat că achiziționarea acestora (de ieftin în comparație cu alte) opțiuni pot duce la o 10-Bagger (de exemplu, cumpara o opțiune pentru 50 de cenți și vinde pentru $ 5), cele mai multe ori comerciant este mult prea optimistă și opțiunile tind să expire fără valoare. Nu recomand această strategie, dar în cazul în care face apel la dumneavoastră, vă rugăm să așteptați până când un comerciant opțiuni maturate care înțelege cu adevărat cum funcționează opțiuni.

Aproape orice investitor pe piața de valori sau comerciant poate găsi ceva de spus despre opțiuni. Dar, vă rugăm să fiți conștienți de cât de mult bani este în pericol în orice moment și pentru a evita strategia de risc ridicat de a vinde pune gol (cu excepția cazului în care sunteți dispus să dețină stoc la prețul de exercitare) sau apeluri goale.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.