Opțiuni Investiții: Weeklys Opțiuni (Tranzacții pe termen scurt)

Home » Investing » Opțiuni Investiții: Weeklys Opțiuni (Tranzacții pe termen scurt)

Opțiuni Investiții: Weeklys Opțiuni (Tranzacții pe termen scurt)

Început în 1973 (când CBOE a deschis porțile ), opțiunile enumerate a venit cu doar trei date de expirare – și acestea au fost de trei luni.

În cele din urmă, au fost adăugate opțiuni cu o mai mare varietate de date de expirare, inclusiv

  • LEAPS (Long-Term Equity Anticiparea Series) Oferta de expirare datează de până la trei ani în viitor)
  • Weeklys, cu o durată de viață de numai opt zile (joi la următoarea vineri).

În continua sa ofere produse care vor interesul publicului de tranzacționare, în 2010, la Chicago Board Options Exchange (CBOE) a început opțiuni care au expirat în doar o săptămâna de tranzacționare. “Weeklys” opțiuni au fost disponibile numai pe patru fonduri tranzacționate la bursă ( ETF ): SPY, QQQ, DIA și IWM.

Aceste noi opțiuni s- au dat numele de marcă înregistrată „Weeklys“ – în ciuda misspelling evidente. Ei au devenit extrem de populare în rândul comercianților , deoarece opțiunile pe termen scurt sunt deosebit de atractive pentru speculatori .

  • Descompunerea timpului rapid le posibilitatea de alegere pentru vanzatori premium face.
  • Relativ scăzută premium le face atractive pentru cumpărătorii de opțiuni care sunt în căutarea pentru o mulțime de bang pentru buck.

Weeklys sunt listate numai pentru cele mai tranzacționate în mod activ stocuri, ETF – uri, și indexurile. Lista Weeklys este publicată de CBOE și este actualizat (așa cum este evident) pe săptămână.

Opțiuni necostisitoare pentru a Cumpara

Atunci când un comerciant consideră că un stoc specific va suferi o schimbare semnificativă a prețurilor în următoarele câteva zile (probabil pentru că este în curs de știri), se plătește pentru a cumpăra opțiuni, cu un timp mai scurt, mai degrabă decât durata de viață mai lungă.

Este important să înțelegem de ce acest lucru este adevărat.

Opțiuni pe termen lung vin cu mai premium de timp, și nu există nici un motiv bun pentru a cheltui bani în plus pe prima timp pentru opțiunile care expiră după modificările de preț stoc.

În cazul în care așteptările dvs. este incorectă, iar stocul se mișcă în direcția greșită, atunci mai mult costul opțiune, o mai mare pierderea ta.

În mod similar, în cazul în care stocul se mișcă cum era de așteptat și-și opțiunea ITM se mută, apoi prima de timp suplimentar se va dovedi a fi fost o cheltuială inutilă. Nu este ușor de a alege o dată de expirare corespunzătoare, dar o parte din motivul din spatele strategiei opțiunea de cumpărare este estimarea atunci când se va produce schimbarea de preț.

Pe de altă parte, avantajele de a deține opțiuni pe termen lung este că timpul de degradare este mai lent decât cu opțiuni pe termen scurt, și  există mai mult timp pentru schimbarea prețurilor anticipate să aibă loc. Notă: Foarte opțiuni pe termen lung (LEAPS) nu sunt adecvate pentru comercianți pe termen scurt , deoarece volatilitatea joacă un rol deosebit de mare în determinarea prețului de piață salturilor. Atunci când prezic o schimbare de direcție preț, nu există nici un motiv pentru a paria pe viitor volatilității implicite . Astfel, ar trebui să fie evitate atunci când dețin opțiuni LEAPS strategia necesită estimarea corectă o schimbare de preț.

Note: Cautionary

  • Este tentant să dețină opțiuni Weeklys, deoarece acestea sunt relativ ieftine. Cu toate acestea, în cazul în care schimbarea de preț pe care le anticipa pentru activul suport nu se produce rapid, decadenta timpului rapidă este rapidă poate avea ca rezultat investiția să devină lipsite de valoare în doar câteva zile.
  • Este tentant să vândă opțiuni Weeklys , deoarece acestea au un nivel ridicat Theta (timp de degradare rapidă). Cu toate acestea, aceste opțiuni sunt rareori departe de bani ( pentru că o durată de viață scurtă, împreună cu a fi departe OTM, ar face prima prea mici pentru a fi în valoare de riscul de a vinde) și o modificare a prețului activului suport ar putea muta aceste opțiuni în banii – rezultând într – o pierdere mare. Pentru a aprecia riscul implicat cu vânzarea unor astfel de opțiuni, să ia timp să înțeleagă conceptul de gamma și comerțul cu gamma negativ .

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.