Osebne finance: Money Making Skrivnosti

Home » Finance » Osebne finance: Money Making Skrivnosti

Osebne finance: Money Making Skrivnosti

V preteklih letih se je pogostost, v kateri sem videl vlagatelji slepimo sami, je presenetljivo. Včasih so se slepimo v razmišljanju, da je njihovo finančno stanje ni tako slabo, kot je v resnici. Drugi časi, so se slepimo slepiti, da lahko ignorirati svojo upokojitev in preživite današnji denar, nato pa bi za to kasneje – so redko.

Ko gre za upravljanje investicijski portfelj, eden od najpogostejših zablod vidim je, ko posameznik investitor vneto trdi, da je stalež “podcenjen” na 100x plače (naučijo, kako izračunati ceno-to-zaslužka), ali da je razlog, da izgubljajo denar, je zaradi “kriminalcev” na Wall Streetu.

V 4 Ključ do Making Money

Tam so štiri tipke smo jih uporabili v teh prvih dneh, ki nas je bila odobrena pomoč v našem prizadevanju, da bi denar. Če ste vzeli čas, da se spomnimo vsako eno, mislim, da boste imeli veliko boljše možnosti za doseganje vaših finančnih ciljev, kot bi jih, tako da ga bo sam. Te tipke so:

  • Nikoli ne pozabite, da bi denar, je sestavljen iz enega preprostega formulo: Prihodki (prodaje ali bruto plačah) stroškov minus (odhodki) = dobiček . Da bi več denarja, morate povečati prihodke, znižati stroške, ali oboje. Ni druge poti. Res je, da je preprosto. Kako boste to storili, da vključuje kompromise v smislu časa, odnosov in kakovosti življenja. Nekateri ljudje poskušajo, da bi denar, ki ga bo pravo šolo in zaslužijo višjo plačo, čeprav to pomeni let študija in veliko dolga. Drugi poskušajo, da bi denar, ki se začne uspešno poslovanje.
  • Osredotočite se obsesivno o nadzoru tveganje. Nikoli ne bi smeli biti pripravljen prevzeti obrišite-out tveganja samo za priložnost, da bi denar. Ne začnite špekulirajo z možnostmi v upanju presenetljivo bogat. Ne nepremišljeno izposojanje denarja v poskusu, da bi se spodbudili k ročaja in ima en velik rezultat. Nikoli se ne zanašajte na enem dohodka gospodinjstva plačati vse račune (sem veliko raje model Berkshire Hathaway).
  • Privoščite svoj denar kot zaposlenega. Pomislite na vsak dolar, kot potencialnega zaposlenega, ki bi lahko zaslužili več dolarjev za vas, če jih zaščititi in jih na delo. Na neki točki, bi vaši dolarjev (delavci), je lahko zaslužil dovolj, da živi od pasivnih dohodkov.
  • Dajanje denarja je nemogoče, če slepimo se. V letu 1982 govoru v britanskem parlamentu v času mednarodnega obiska, nato pa predsednik Ronald Reagan je dejal: “Če je zgodovina uči ničesar, da uči samo-zablode v obraz neprijetnih dejstev, je norost.” Medtem ko je Reagan je razpravljanje politične znanosti, enako velja v ekonomiji. Prvi korak k temu, da napredek je soočiti realnost, jo pogumno soočiti in prepoznati situacijo, v kateri boste našli sami. Šele potem lahko oblikuje načrt za izboljšanje svoje življenje. Morda ne bo prijetno, vendar je to potrebno.

Na kratko, bi denar in gradbeni bogastvo je enostavno, če boste ostali seveda, ohraniti nizke stroške, in dal svoj denar za delo v dobrih naložb, za dalj časa. Skupek bo naredil vse za dvigovanje težkih. 18-letni prihranek 500 $ na mesec v vsej svoji karieri bi se upokojil pri 65 letih s skoraj 2.000.000 $ v bogastvu na 7% stopnjo donosa. Dodaj še eno desetletje in premoženje raste na skoraj 4.000.000 $. Povečati donos na 10%, portfelj nabrekne do $ 13.665.700. To je narava denar in denar.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.