Pensionare Greșelile de planificare Toată lumea ar trebui să evite

Home » Retirement » Pensionare Greșelile de planificare Toată lumea ar trebui să evite

Pensionare Greșelile de planificare Toată lumea ar trebui să evite

Cu toții facem greșeli, dar unele greșeli consecințe mai mari decât altele. Din păcate, ceea ce face anumite greșeli atunci când vine vorba de planificarea pentru pensionarea poate avea consecințe grave asupra viitorului tau, mai ales pe măsură ce se apropie și mai aproape de vârsta de pensionare dorită. Deci, într-un efort de a obține planificarea de pensionare (sau lipsa acesteia) în forma tip-top, aici sunt șase greșeli comune fac oamenii cu planificarea de pensionare, care ar trebui să evite.

Nu Maximizarea dvs. se potrivesc Angajator

Dacă sunteți destul de norocos pentru a lucra pentru un angajator care ofera un plan de pensii 401k sau altul cu un program de meci, să profite de ea! După ce ați investit în planul (adică, odată ce ați lucrat la companie suficient de lung pentru a avea un drept absolut la orice parte din valoarea contului pe care angajatorul a contribuit în numele dvs.), că banii meci angajatorul este a ta, dar numai dacă ați contribuit la planul de tine.

Ceea ce se reduce la faptul că este un meci angajator este gratuit de bani și cea mai bună rentabilitate pe dolar pe care le veți găsi probabil. De exemplu, în cazul în care angajatorul se potrivește dolar pentru dolar până la 3% din salariul dumneavoastră, atunci ar trebui să contribuie cel puțin  3% din fiecare salariu în plan.

Procedând astfel, salvați în mod eficient 6% din salariu în fiecare an, dar numai dor de pe 3%. Prin faptul că nu maximizarea meci angajatorul dvs. părăsește bani pe masă, care ar putea fi utilizate pentru a finanța securitatea financiară și stilul de viață pe care doriți în pensionare.

A lua un împrumut din contul dvs. de pensionare

Prea mulți oameni tratează planul lor de angajator de pensii ca un cont de economii în cazul în care planul permite credite, care este o trăsătură comună. Împrumutând bani din economiile de pensii poate fi o greșeală costisitoare. Când plătiți banii înapoi, banii pe care ați luat în primul rând a pierdut oportunitatea să crească și compus.

 

Când înțelegeți efectele puternice de interes compoundarea, ar trebui să recunoască, de asemenea, costurile de oportunitate de a perturba procesul. În timp ce vă puteți plăti înapoi interesul, în general, aceasta nu face pentru timpul pierdut.

Un alt risc luați atunci când luați un împrumut de la planul de pensii apare dacă lăsați locul de muncă înainte de a rambursarii. În unele cazuri, creditul poate apoi conta ca o distribuție în cazul în care nu plătit integral, ceea ce înseamnă plata taxelor și, eventual, o pedeapsă dură de retragere timpurie.

Nu Diversificarea investițiile.

Vechi spune, „nu pune toate ouăle într-un singur coș.“ Acesta este un sfat de sunet, și se aplică aproape direct la modul de abordare în portofoliul dvs. de investiții, dar oamenii de multe ori nu-l urmeze. Este ușor să fii prins în investițiile atunci când piața este de a face bine, și alungare acele profituri mari poate părea o idee bună. întoarce mai bine egal cu mai bine de ou cuib. Dar fără diversificare adecvată, voi vă supunerea la un risc semnificativ mai mare decât cu un potențial de randamente mai bune.

Lipsa de diversificare adecvată este deosebit de raspandita in randul acelor investitori care primesc stocul angajator , ca o parte din beneficii sau compensații acestora.

Deși există reguli generale din jur când și cât de mult din stocul angajator puteți vinde la un moment dat, este, în general, practică rea să-și păstreze fiecare acțiune care să îi permită să devină o porțiune mai mare și mai mare a portofoliului de investiții totale. În final, un portofoliu diversificat în mod corespunzător va ajuta la minimizarea riscului în timp ce maximizarea rentabilității.

Nu Reechilibrarea portofoliului dumneavoastră

In timp ce diversificarea portofoliului dumneavoastră de investiții este importantă, nu face mult bine, dacă nu reechilibra regulat portofoliul dumneavoastră, de asemenea. De-a lungul timpului, un portofoliu care a început ca 50% actiuni si obligatiuni de 50%, probabil, nu va fi cativa ani sau chiar luni în jos linie la fel.

În cazul în care stocurile experimenta o perioadă de creștere semnificativă, porțiunea de stoc a portofoliului va crește în timp ce deținerile de obligațiuni dumneavoastră poate crește doar ușor.

Această diferență ar putea transforma portofoliul într-un amestec de 70% din acțiuni și obligațiuni% 30, ceea ce este bine este că amestecul este adecvat pentru vârsta și riscul de toleranță, dar în cazul în care un echilibru 50/50 este ceea ce este necesar, acest portofoliu ar fi acum în mod semnificativ mai riscante decât ar trebui să fie.

Incasari Din Planul dvs.

Când lăsați un angajator cu care ai ținut un cont de retragere, aveți mai multe opțiuni în ceea ce privește ce să facă cu contul tău. În primul rând, puteți lăsa în plan, care nu este o alegere oribilă, dacă nu aveți un alt cont de retragere (cum ar fi un IRA) la care se poate rula fondurile. În al doilea rând, face un mandatar pentru a trustee de transfer (de asemenea, cunoscut ca un rollover IRA) într-un alt cont calificat de pensii ca un IRA sau un plan de noul angajator.

În al treilea rând, puteți încasa. Acest lucru este în cazul în care începe greșelile. Mulți oameni decid să încaseze planul lor de pensii angajator, atunci când părăsesc compania. Unii bani cu intenția de a reinvesti banii într-un alt cont, dar există o diferență enormă între a încasa și rasturna. Când numerar dintr-un plan de pensionare înainte de vârsta de 59½, nu sunteți doar supuse impozitului pe profit pe întreaga valoare, dar, de asemenea, la o penalizare de solid de retragere timpurie. Acest lucru poate fi o mutare scumpe. Pentru unii oameni, acest lucru înseamnă aproape reducerea valorii contului în jumătate!

Atunci când inițiați un transfer mandatar-to-mandatar, pe de altă parte, aveți posibilitatea să se rostogolească pe întreaga valoare de cont în alt cont calificat fără a plăti impozite sau taxe. Deci, atunci când lăsați un angajator, ar trebui să ia în considerare în mod ideal de rulare banii peste într-un IRA. Acest lucru nu numai că elimină orice taxe sau penalități curente, dar, de asemenea, deschide oportunitățile de investiții (401k planuri, în general, au limitat opțiuni de investiții) și probabil scade semnificativ taxele de investiții (401k planuri tind să aibă comisioane ridicate).

Devenind paralizata de alegeri

Planificarea de pensionare este plin de întrebări. „Cati bani am nevoie pentru a salva?“ „Cati bani am nevoie de pensionare?“ „Ce investiții sunt potrivite pentru mine?“ În timp ce planificarea de pensionare este plină de alegeri importante pentru a face, nu vă permiteți să fiți copleșit în inacțiune.

Evitarea și lipsa de acțiune sunt, probabil, cele mai mari greseli pe care le pot face atunci când planificarea pentru pensionare. Deci, să ia lucrurile cu un pas la un moment dat. Din moment ce timpul (și interesul său compoundare prieten) este activ cel mai valoros, cel mai important lucru de făcut este doar pentru a începe de economisire și de a investi într-un cont de retragere, fie că este vorba un plan de angajator sau un IRA.

Apoi, ca oul cuib crește și veți obține mai aproape de pensionare, ia în considerare de lucru cu o bază de comision Certified Financial Planner (PCP) pentru a discuta despre planul de pensii și opțiunile care sunt cele mai bune pentru tine.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.