Pensionering Planlægning 101: Alt du behøver at vide om spare op til alderdommen

Home » Retirement » Pensionering Planlægning 101: Alt du behøver at vide om spare op til alderdommen

Pensionering Planlægning 101: Alt du behøver at vide om spare op til alderdommen

For de fleste af os kvaliteten af ​​vores pension vil afhænge af, hvor mange penge vi frelst. Mens du kan have nogle pensionsindkomst i form af social sikring eller pension, oftere end ikke er det ikke nok. Det betyder, at det er op til dig at planlægge og sætte nogle penge til side til alderdommen. Her er hvad du behøver at vide for at få din pension på sporet.

1. Planlægning for din fremtidige pension

At have pensionering af dine drømme tager planlægning. I mange tilfælde kan du have 30 eller flere år til alvorligt at tænke over, hvad du vil gøre i pensionsalderen, og hvordan du vil komme dertil. Tiden kan enten være din største aktiv eller din værste fjende. Hvis du starter tidligt, tiden er på din side og dine penge kan arbejde hårdt for dig. Hvis du venter til pensionering er blot et par år væk du har meget lidt tid til at indhente.

2. Hvor mange penge du har brug for at gå på pension

Dette er den million dollar spørgsmålet. Hvor mange penge har du faktisk har brug for at have sparet op til alderdommen? Problemet er, at dette tal ikke er det samme for alle. Det afhænger helt af, hvad du vil gøre i pension, i hvilken alder du har planer om at gå på pension, og hvilken form for livsstil, du forventer at have. Nogle mennesker kan trække sig tilbage med meget lidt frelst, mens andre måske har brug for en masse penge i banken. Lær at beregne, hvad din pension opsparing mål bør være.

3. Pensionering Planlægning Fejl skal undgås

Vi begår alle fejl, men begår en fejl med din pensionsordning kan have varige og alvorlige konsekvenser. Uanset om det er indkassere en 401 (k), når du forlader et job eller ikke at investere dine penge ordentligt, kan en tilsyneladende simpel ting blive til et stort problem i løbet af din gyldne år. Her er et par pensionering fejl du bør undgå at sikre, at du er på vej til pensionering af dine drømme.

4. 401 (k) plan

En af de mest populære fordele, som arbejdsgiverne tilbyder, er en 401 (k) plan. Dette er en pensionsordning, der giver mulighed for at styre en del af din lønseddel i en investeringskonto. Ideen er, at du spare nogle penge på skatter ved at gøre disse før skat bidrag samtidig vælger investeringer, der vil vokse over tid, så du kan gå på pension med en dejlig sum penge. Der er et par fordele og ulemper ved de 401 (k), så lære, hvordan du bedst kan udnytte din, hvis du har en til rådighed.

5. Den traditionelle IRA

Hvis du er interesseret i at have fuld kontrol over din pension investeringer, så en IRA er for dig. Disse individuelle pensionskonti tilbyder mange af de samme fordele ved en 401 (k), mens også giver dig fuldstændig kontrol over, hvor at sætte dine penge. Selvfølgelig er ikke alle er berettiget, og der er lavere bidrag grænser, så find ud af, om en traditionel IRA er rigtigt for dig.

6. At finde en Lost Pension

Vidste du arbejder for en arbejdsgiver i fortiden, som kunne have lukket ned eller gik konkurs? Eller hvad hvis din nuværende arbejdsgiver tænker lukning og du skylder en pension? Bare rolig, din pension er sandsynligvis stadig sikkert. Her er hvad du behøver at vide, hvis du sporer ned en gammel pension og hvordan din pension kan være beskyttede i tilfælde din arbejdsgiver går under.

Planlæg tidligt og ofte

Det pensionering plan, der virker bedst for dig kan ikke være identisk med, hvad der passer en anden. Uanset hvordan du nærmer dig pensionering planlægning, der er én fælles tråd: planlægning tidligt og genoptagelse din plan regelmæssigt kan hjælpe dig til at sikre en mere komfortabel økonomisk fremtid i din senere år.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.