Pensionering Strategier for Small Business Owners

Home » Retirement » Pensionering Strategier for Small Business Owners

Pensionering Strategier for Small Business Owners

Som en lille virksomhed ejer, du er helt ansvarlig for din egen pension planlægning. Hvis du har medarbejdere, kan du føle ansvarlig for at hjælpe dem plan for en vellykket pensionering. De overvejelser og pensionsopsparingsplaner der fungerer du som ejer en mindre virksomhed, bør være afgørende, når de planlægger for både din egen pension og dine medarbejdere.

Vælg en traditionel Pensionering strategi

Der er nogle andre end at bruge din lille virksomhed til at finansiere din pension traditionelle muligheder, såsom IRAS og 401 (k) s, der fungerer som yderligere kilder til pensionsindkomst andet end at likvidere din lille virksomhed.

Etablere et SIMPLE IRA:  Den besparelser incitament match ordning for medarbejdere, eller SIMPLE IRA, er en pensionsordning til rådighed for små virksomheder. I 2018 kan medarbejderne udskyde op til $ 12.500 af deres løn, resultat før, og dem, der er 50 år eller ældre kan udskyde op til $ 15.500 ved at udnytte en $ 3.000 catch-up bidrag. Medarbejdere, der deltager i andre arbejdsgiver-sponsorerede planer, kan imidlertid bidrage ikke mere end $ 18.000 i alle arbejdsgiver-sponsorerede planer tilsammen.

Arbejdsgivere kan matche medarbejdernes bidrag til en simpel ira op til 3% af den ansattes kompensation. Omvendt kan arbejdsgiverne bidrage 2% af hver støtteberettiget medarbejders kompensation på op til $ 270.000 i 2018. Arbejdsgiverbidrag er fradragsberettigede.

Opsæt en SEP IRA:  En forenklet medarbejder pension (SEP) er en anden type af individuelle pensionering konto (IRA), som ejere af små virksomheder og deres medarbejdere kan bidrage. I 2018, det kan medarbejderne gøre før skat bidrag på op til 25% af indkomsten eller $ 55.000, hvis denne er mindre. Ligesom en enkel plan, en SEP lader små virksomhedsejere gøre fradragsberettigede bidrag på vegne af kvalificerede medarbejdere, og medarbejdere vil ikke betale skat af de beløb, en arbejdsgiver bidrager på deres vegne, indtil de tager uddelinger fra planen, når de går på pension.

Næsten enhver lille virksomhed kan etablere en SEP. Det er ligegyldigt, hvor få medarbejdere, du har, eller om din virksomhed er opbygget som en enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, selskab eller nonprofit. Hvert år, kan du bestemme, hvor meget at bidrage med på dine medarbejderes vegne, så du er ikke låst i at yde et bidrag, hvis din virksomhed har et dårligt år. Ejere af virksomheden betragtes også medarbejdere og kan gøre medarbejdernes bidrag til deres egne konti.

Samlet set SEP planen er en bedre løsning for mange små virksomheder, fordi det giver mulighed for større bidrag og større fleksibilitet.

IRAS og Solo 401 (k) s: Hvis du er i et konkurrencepræget område og ønsker at tiltrække de bedste talenter, du måske nødt til at tilbyde en pensionsordning, som de to ovenfor beskrevne. Men arbejdsgiverne ikke forpligtet til at tilbyde pensionsydelser til deres ansatte. Hvis du ikke gør det, en måde du kan spare op til din egen pension uden at involvere dine medarbejdere er gennem en Roth eller traditionel IRA, som enhver med arbejdsindkomst kan bidrage til.

Du kan også bidrage til en IRA på din ægtefælles vegne. Roth IRAS lad du bidrage efter skat dollars og tage skattefri udlodninger i pensionering; traditionelle IRAS lad du bidrage før skat dollars, men du vil betale skat af distributioner. Den mest du kan bidrage til en IRA i 2018 er $ 5.500 ($ 6.500, hvis du er 50 år eller ældre).

Endelig, hvis din lille virksomhed har ikke andre end din ægtefælle kvalificerede medarbejdere, kan du bidrage til en solo 401 (k).

Udvikle en exit-strategi for din virksomhed

Det kan synes mærkeligt, at udvikle en virksomhed exit-strategi bør være en af ​​dine første overvejelser, når de planlægger for pensionering. Men overvej dette: den lille virksomhed, du bruger dit liv bygning kan blive din største aktiv. Hvis du vil have det til at finansiere din pension – og at stoppe med at arbejde – du bliver nødt til at likvidere din investering. For at forberede sig på at sælge din lille virksomhed en dag, er det nødvendigt at være i stand til at fungere uden dig. Det er aldrig for tidligt at begynde at tænke over, hvordan man kan nå dette mål, og om hvordan man finder den bedste køber til din lille virksomhed.

Markedsforholdene vil påvirke din evne til at sælge din virksomhed. Du vil måske bygge fleksibilitet ind i din pensionering planen, så du kan sælge din indsats i løbet af et stærkt marked eller arbejde længere, hvis en recession hits. Du ønsker helt sikkert at undgå en nød salg: Et problem, du vil støde på, hvis du venter til sidste øjeblik for at afslutte din virksomhed er, at din forestående pensionering vil skabe indtrykket af en nød salg blandt potentielle købere, og du vil ikke være i stand til sælge din virksomhed på en præmie.

Bundlinjen

Mere end en tredjedel af små virksomhedsejere adspurgte i 2014 sagde de ikke ønsker at gå på pension, en fjerdedel sagde, at de ikke har planer om at gå på pension, mere end en tredjedel sagde, at de har planer om at opdele deres pensionering tid mellem arbejde og fritid, og mere end halvdelen sagde, at de ville finde det vanskeligt helt at gå på pension. Selv hvis du er blandt de mange små virksomhedsejere, der planlægger at fortsætte med at arbejde, etablering af en pensionsordning til din lille virksomhed er en god idé, fordi det giver dig muligheder – og som har muligheder betyder, at du vil føle sig mere tilfredse med hvad vej du vælger .

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.