Pensjonering Strategier for små bedrifter

Home » Retirement » Pensjonering Strategier for små bedrifter

Pensjonering Strategier for små bedrifter

Som eier en liten bedrift, du er helt ansvarlig for din egen pensjonisttilværelse planlegging. Hvis du har ansatte, kan du føle ansvar for å hjelpe dem å planlegge for en vellykket pensjonsalder. De hensyn og avgang besparelser planer som fungerer du som eier en liten bedrift, bør være avgjørende når du planlegger for både din egen pensjon og dine ansatte.

Velg en tradisjonell Retirement strategi

Det er noen tradisjonelle andre enn å bruke en liten bedrift til å finansiere din pensjon alternativer, for eksempel IRAS og 401 (k) s, som fungerer som flere kilder til pensjonisttilværelse inntekt annet enn å likvidere en liten bedrift.

Etablere en ENKEL IRA:  Innsparings incitament kamp for ansatte, eller SIMPLE IRA, er en pensjonsordning tilgjengelig for små bedrifter. I 2018 kan ansatte utsette opp til $ 12 500 av lønnen, før skatt, og de som er 50 år eller eldre kan betale inntil $ 15 500 ved å utnytte en $ 3000 catch-up bidrag. Men kan de ansatte som deltar i andre arbeidsgiver-sponset planer bidrar ikke mer enn $ 18 000 i alle arbeidsgiver-sponset planer sammen.

Arbeidsgivere kan matche ansattes bidrag til en enkel IRA opp til 3% av den ansattes lønn. Omvendt kan arbeidsgivere bidra 2% av hver kvalifisert ansattes kompensasjon på opp til $ 270 000 i 2018. Arbeidsgiveravgift bidrag er fradragsberettiget.

Sett opp en SEP IRA:  Et forenklet ansatt pensjon (SEP) er en annen type individuelle avgang konto (IRA) som små bedrifter og deres ansatte kan bidra. I 2018, det kan de ansatte gjøre før skatt bidrag på inntil 25% av inntekten eller $ 55.000, avhengig av hva som er mindre. Som en enkel plan, en SEP lar små bedrifter gjør fradragsberettiget bidrag på vegne av kvalifiserte ansatte, og de ansatte vil ikke betale skatt på beløpene en arbeidsgiver bidrar på deres vegne før de tar fordelinger fra planen når de pensjonere.

Nesten enhver liten bedrift kan etablere en september Det spiller ingen rolle hvor mange ansatte du har eller om virksomheten er organisert som et enkeltmannsforetak, partnerskap, aksjeselskap eller nonprofit. Hvert år kan du bestemme hvor mye å bidra med på de ansattes vegne, slik at du ikke er låst til å lage et bidrag hvis virksomheten har et dårlig år. Eierne av virksomheten er også vurdert ansatte og kan gjøre ansattes bidrag til sine egne kontoer.

Totalt sett er september plan et bedre alternativ for mange små bedrifter fordi det gir mulighet for større bidrag og større fleksibilitet.

IRAS og Solo 401 (k) s: Hvis du er i en konkurransedyktig felt og ønsker å tiltrekke seg de beste talentene, må du kanskje å tilby en pensjonsordning, slik som de to beskrevet ovenfor. Men arbeidsgivere ikke pålagt å tilby pensjonsytelser til sine ansatte. Hvis du ikke gjør det, en måte du kan spare til egen pensjon uten å involvere de ansatte er gjennom en Roth eller tradisjonell IRA, som alle med lønnsinntekt kan bidra til.

Du kan også bidra til en IRA på ektefellens vegne. Roth IRAS la deg bidra etter skatt dollar og ta taxfree-distribusjoner i pensjonisttilværelsen; tradisjonelle IRAS la deg bidra før skatt dollar, men du må betale skatt på utbytte. Det meste du kan bidra til en IRA i 2018 er $ 5500 ($ 6500 hvis du er 50 år eller eldre).

Til slutt, hvis en liten bedrift ikke har kvalifiserte ansatte andre enn din ektefelle, kan du bidra til en Solo 401 (k).

Utvikle en exit-strategi for din bedrift

Det kan virke merkelig at det å utvikle en virksomhet exit-strategi bør være en av dine første hensyn når du planlegger for pensjonister. Men tenk på dette: småbedrifter du tilbringer livet bygningen kan bli din største ressurs. Hvis du vil at den skal finansiere din pensjon – og for å stoppe arbeids – du trenger å likvidere din investering. For å forberede seg til å selge en liten bedrift en dag, må den være i stand til å operere uten deg. Det er aldri for tidlig å begynne å tenke på hvordan man skal oppnå dette målet, og om hvordan du finner den beste kjøperen for små bedrifter.

Markedsforhold vil påvirke din evne til å selge virksomheten din. Du ønsker kanskje å bygge inn fleksibilitet i din pensjonisttilværelse plan slik at du kan selge din innsats under et sterkt marked eller jobbe lenger hvis en lavkonjunktur treffer. Du definitivt ønsker å unngå en nød salg: Et problem du vil støte på hvis du venter til siste minutt for å avslutte virksomheten er at din forestående avgang vil skape inntrykk av en nød salg blant potensielle kjøpere, og du vil ikke være i stand til å selge selskapet til en premie.

Bunnlinjen

Mer enn en tredjedel av små bedrifter i undersøkelsen i 2014 sa at de ikke ønsker å pensjonere seg, en fjerdedel sa at de ikke har tenkt å pensjonere seg, mer enn en tredjedel sa at de planlegger å dele sin pensjonisttilværelse tid mellom arbeid og fritid, og mer over halvparten sa at de ville finne det vanskelig å helt fratre. Selv om du er blant de mange små bedrifter som planlegger å fortsette arbeidet, etablere en pensjonsordning for småbedrifter er en god idé fordi det gir deg muligheter – og ha alternativer betyr at du vil føle deg mer fornøyd med hva vei du velger .

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.