Perks Card de credit Probabil că nu am știut că ai

Home » Uncategorized » Perks Card de credit Probabil că nu am știut că ai

Perks Card de credit Probabil că nu am știut că ai

Atunci când cei mai mulți oameni cred că de avantaje de card de credit, ei cred că de  rate cu dobândă scăzută  și  recompense . Sigur, acestea sunt minunat, dar multe carduri de credit vin cu avantaje suplimentare care posesorii de carduri pot să nu fie conștienți de. Profitând de aceste avantaje pot ajuta să obțineți mai mult de cartea de credit și puteți economisi bani în acest proces.

Protecție 1. Pret

Cât de enervant este de a cumpăra un element la un preț și apoi vezi-l reclama pentru un preț mai mic la doar câteva zile mai târziu? Dacă ați achiziționat elementul cu cardul de credit, ați putea fi capabil de a obține diferența de preț rambursate prin beneficii de protecție preț a cărții de credit. Articolul preț inferior trebuie să fie identic cu cel achiziționat.

Pretul de protecție nu este automată. În funcție de cardul de credit, va trebui să se înregistreze elementul atunci când îl achiziționați sau depune o cerere pentru a primi diferența de preț. Posibil să aveți nevoie, de asemenea, chitanța sau o declarație de card de credit care conține cumpărare.

Intervalul de timp variază de la 60 la 90 de zile, în funcție de cartea de credit. Poate exista o limită în beneficiul maxim. De exemplu, Discover oferă protecție de preț de până la 500 $ pentru fiecare cerere și 2.500 $ pe an. Anumite elemente nu pot fi acoperite ca bunuri consumabile, bijuterii, obiecte rare, vehicule motorizate, și articole publicate ca cumpara una a lua unul gratuit.

Câteva cărți de credit cu protecție preț: Toate Cardurile Discover, All Citi Cards, anumite carti de credit, Chase Sapphire preferate, și Chase libertate.

2. Protecția Achiziționare

Este un astfel de păcat să cumpere ceva și să aibă mai târziu deteriorat sau furat. Vești bune dacă ați achiziționat produsul cu un card de credit: ați putea fi eligibil pentru protecție de cumpărare.

Veți avea nevoie, probabil, o declarație chitanței și un card de credit care arată achiziționarea. În cazul în care elementul a fost furat, veți avea nevoie, de asemenea, un raport al poliției. Articolul trebuie să fi fost achiziționate în ultimele 90 de zile, sau 120 de zile pentru MasterCard (cu excepția New York rezidenți).

Toate cele patru mari rețele de carduri de credit oferă o anumită formă de protecție de cumpărare, dar beneficiile exacte pot varia în funcție de emitentul cardului de credit. Nu trebuie să se înregistreze pentru protecția; ai nevoie doar pentru a face o cerere pentru a primi beneficiul. Acoperirea este secundar oricărei alte asigurări aveți. De exemplu, trebuie să depună o cerere cu compania de asigurări primare înainte de a solicita beneficii de la emitentul cardului de credit.

3. acces rapid la concert de bilete

Unele carduri de credit oferă bilete presale la cardmembers. În timp ce nu poate economisi bani pe prețurile biletelor, vei primi cel puțin o șansă de a cumpăra bilete la cerere înainte de a face publicul larg. Acest lucru vă oferă o schimbare pentru a apuca locuri bune sau pentru a obține biletele înainte de aerisire este vândut.

Beneficiul variază în funcție de caz, pot fi oferite numai pentru cardurile emise de anumite companii si s-ar putea solicita să cumpere bilete prin Ticketmaster folosind cartea de credit eligibil și un cod promoțional.

4. asigurare de închiriere de mașini

Cand inchiriati un vehicul, vei fi aproape întotdeauna a cerut să se înscrie pentru o acoperire de asigurare suplimentare. Puteți economisi bani pe prețul total de închiriere de declin această acoperire si daca inchiriati cu un card de credit majore, veți avea în continuare o acoperire. Toate cele patru mari rețele de carduri de credit oferă cel puțin o asigurare de închiriere de mașini, dar trebuie să încărcați întregul cost de închiriere pe cartea de credit și de declin, indiferent de asigurare este oferit de compania de închiriere.

Asigurați-vă că verificați cu emitentul cărții de credit pentru a confirma cartea de credit include asigurarea pentru tipul de vehicul închiriați. Exotice scumpe, antic automobile, camioane, vehicule, cu paturi deschise, și vehicule off-road nu sunt acoperite de oricare dintre cele patru rețele majore. American Express nu acoperă anumite SUV-uri. Acoperirea este exclusă pentru inchirieri mai mult de 31 de zile și multe închirieri internaționale.

Check out Închirieri de studiu Masina de asigurare CardHub.com lui pentru o defalcare de acoperire de închiriere în cele patru rețele majore. Citiți acordul de card de credit pentru a obține detalii cu privire la asigurare de închiriere pentru cartea de credit specifice.

5. Pierdut Protecție bagaje

În cazul în care ofertele cardului de credit a pierdut protecția bagajelor, bagajele pierdut sau furat este acoperit în cazul în care ați finanțat întreaga achiziționarea cu cardul de credit – biletele achiziționate prin recompense mile să nu fie eligibile.

Verificat și bagajele de mână pot fi acoperite până la o anumită sumă, de exemplu, 3.000 $ pentru cardurile de credit Visa Semnătura. Gradul de acoperire este secundară la orice asigurare primară este posibil să aveți și orice beneficii oferite de transportator.

Anumite elemente nu pot fi acoperite sau pot avea valori maxime de acoperire: și ochelari de vedere, articolele expediate înainte de carduri de călătorie data, bani, de credit și de debit, elemente de afaceri, bijuterii și telefoane celulare.

Vei avea nevoie de mai multe bucăți de documentație pentru a depune o cerere și de a primi beneficii. Aceasta include formularul de cerere, o copie a extrasului de card de credit cu achiziționarea, itinerariul sau cartea de îmbarcare, etichete de bagaje verificate, precum și alte documente solicitate de către rețeaua de carduri sau de emitentul cardului de credit.

6. Garanție extinsă

Puteți activa în jos garanție extinsă oferită de către comerciant atunci când plătiți pentru un aparat mare sau electronic cu un card de credit. Multe carduri de credit adaugă un an suplimentar față de garanția producătorului, dar trebuie să fi achiziționat produsul cu cardul de credit.

Nu există nici o înscriere sau de înregistrare necesare, dar trebuie să vă păstrați chitanța. Odată ce ați depune o cerere, rețeaua de carduri de credit va decide dacă să înlocuiască, repararea sau rambursa elementul. MasterCard si Discover nu acoperă eșec cauzate de uzura. American Express și Visa va acoperi elementele care au fost achiziționate renovate. Unele elemente nu pot fi protejate.

CardHub.com 2014 Card de credit garanție extinsă de studiu oferă o comparație garanții extinse peste cele patru rețele majore de carduri de credit. Verificați contractul de card de credit pentru detalii complete privind garanția extinsă pentru cartea de credit specifice.

7. Garanție de returnare

Politicile de returnare se păstra vă poate împiedica de la a lua un element înapoi la magazin după un anumit interval de timp. Unele carduri de credit vor rambursa prețurile de achiziție în cazul în care magazinul nu va lua întoarcerea, dar până la o anumită sumă și într-un anumit interval de timp.

Descoperiți va rambursa achiziționarea de până la 500 $ pe elemente eligibile în termen de 90 de zile de la cumpărare. Citi oferă o garanție de returnare de 60 de zile până la 250 $ pe articol a revenit și până la 1.000 $ pe an. American Express va rambursa prețul de achiziție complet pe elemente eligibile în termen de 90 de zile de la data achiziției până la 300 $ pentru fiecare element și maxim de 1.000 $ pe card de pe an calendaristic. Anumite elemente nu pot fi eligibile pentru protecție returnare.

Păstrați în minte aveți dreptul de a contesta taxele de facturare pentru marfa care nu a fost livrat sau care nu a fost în starea v – ați așteptat atunci când l – ați primit. Ai 60 de zile pentru a contesta aceste taxe în scris.

8. Călătorie de Asigurări de anulare

Dacă trebuie să anulați, întârziere, sau întrerupe o călătorie, poate fi capabil de a recupera o parte din costuri, atâta timp cât ai pus călătoria pe un card de credit care oferă asigurare de anulare a calatoriei. Chase preferat, de exemplu, ramburseaza posesorii de carduri de până la 10.000 $ în cazul în care o călătorie este anulată sau scurtată de boală, vreme severă, sau o altă situație acoperită.

Citiți Acordul dvs. Card de credit pentru Perks dvs.

Cei mai mulți oameni dor de aceste avantaje de card de credit, deoarece acestea sunt incluse în contractul de card de credit – un document lung, care imediat devine aruncat sau îndosariate.

Rețineți că aceste avantaje variază în funcție de emitentul cardului de credit. Trage o copie a acordului de card de credit de la site-ul dvs. de card de credit emitentului pentru a vedea ce avantaje mari s-ar putea să fi pierdut. Data viitoare un comerciant nu va rezolva o problemă de produs sau trebuie să anulați o călătorie, rândul său, cartea de credit pentru a recupera costurile.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.