Personal Finance: Penge at gøre hemmeligheder

Home » Finance » Personal Finance: Penge at gøre hemmeligheder

Personal Finance: Penge at gøre hemmeligheder

I løbet af årene er frekvensen, hvor jeg har set investorer bilde sig selv er forbløffende. Nogle gange, de bilde sig selv ind, at deres økonomiske situation er ikke så slemt, som det virkelig er. Andre gange, de bilde sig selv til at tro, at de kan ignorere deres pension og tilbringe dagens kontanter, så gør op for det senere – de sjældent gør.

Når det kommer til at styre en investeringsportefølje, en af ​​de mest almindelige vrangforestillinger, jeg ser, er, når en individuel investor lidenskabeligt hævder, at en bestand er “undervurderet” på 100x indtjening (lære at beregne pris-til-indtjening), eller at grunden til at de er ved at miste penge er på grund af de “slyngler” på Wall Street.

De 4 Nøgler til at tjene penge

Der var fire nøgler vi brugte i løbet af de tidlige dage, der hjulpet os i vores bestræbelser på at tjene penge. Hvis du tager dig tid til at huske hver enkelt, jeg tror du har en langt bedre udsigt til at opnå dine økonomiske mål, end du ville ved at gå enegang. Disse nøgler er:

  • Glem aldrig, at tjene penge består af en simpel formel: Omsætning (salg eller bruttoløn) minus omkostninger (udgifter) = fortjeneste . For at tjene flere penge, skal du enten øge din indtjening, sænke dine udgifter eller begge dele. Der er ingen anden måde. Det er virkelig så simpelt. Hvordan du gør, der involverer afvejninger i form af tid, relationer, og livskvalitet. Nogle mennesker forsøger at tjene penge ved at gå til jura og tjene en højere løn, selv om det betyder års studier og masser af gæld. Andre forsøger at tjene penge ved at starte en succesfuld forretning.
  • Fokus besat på at styre din risiko. Du bør aldrig være villig til at påtage sig udslettelse risiko bare for chancen for at tjene penge. Må ikke begynde at spekulere med muligheder i håb om at klippe det rige. Må ikke hensynsløst låne penge i et forsøg på at geare dig selv til tænderne og har en stor score. Stol aldrig på en enkelt husstandsindkomst til at betale alle dine regninger (jeg foretrækker meget Berkshire Hathaway-modellen).
  • Forkæl dine penge ligesom en medarbejder. Tænk på hver dollar som en potentiel medarbejder, der kunne tjene flere dollars for dig, hvis beskyttede dem og sat til at arbejde. På et tidspunkt, vil din dollars (arbejdstagere) være at tjene nok for dig at leve af passiv indkomst.
  • At tjene penge er umuligt, hvis du bedrage dig selv. I en 1982 tale til det britiske parlament under en international besøg, daværende præsident Ronald Reagan sagde: “Hvis historien lærer noget, det lærer selvbedrag i ansigtet af ubehagelige kendsgerninger er dårskab.” Mens Reagan diskuterede statskundskab, det samme er tilfældet i økonomi. Det første skridt til at gøre fremskridt er at konfrontere virkeligheden, se det i øjnene dristigt, og genkende den situation, hvor du befinder dig. Først derefter kan du udvikle en plan for at forbedre dit liv. Det kan ikke være behageligt, men det er nødvendigt.

Kort sagt, tjene penge og bygning rigdom er let, hvis du holde kursen, holde omkostningerne nede, og sætte dine penge til at arbejde i gode investeringer i lange perioder. Compounding vil gøre alle de tunge løft. En 18-årig besparelse $ 500 per måned i hele hans eller hendes karriere ville gå på pension ved 65 med næsten $ 2.000.000 i rigdom på en 7% afkast. Tilføj endnu et årti, og den formue vokser til næsten $ 4.000.000. Øg tilbagevenden til 10%, og porteføljen svulmer til $ 13.665.700. Dette er karakteren af ​​penge og tjene penge.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.