Plač Posojila: Pazite teh nevarnih Posojila

Home » Credit and Debt » Plač Posojila: Pazite teh nevarnih Posojila

Plač Posojila: Pazite teh nevarnih Posojila

Ko hitro potrebujejo denar, boste morda menijo, Plač posojila kot vir kratkoročnega financiranja. Plač posojila so enostavno priti in ne zahteva nobene vrste preverjanje kredita, zaradi česar so bolj dostopna kot osebno posojilo ali celo denar vnaprej kreditne kartice. Toda, ali so res dobra ideja?

Kako Plač Posojila Delo

Plač posojilo je v bistvu predujem pred vašo naslednjo plačo. Daš Plač posojilodajalcu svoje plačilu škrbina kot dokazilo o dohodku in jim povejte, koliko želite izposoditi. Ti dam posojilo za ta znesek, ki ste se pričakuje, da se povrne, ko boste prejeli plačo.

Odplačilna doba temelji na tem, kako pogosto dobiš plačano, in sicer tedensko, dvotedensko ali mesečno. Poleg tega, da dokazilo o zaposlitvi in ​​plačah škrbino, boste potrebovali tudi bančni izpisek ali podatke o bančnem računu za uporabo. Plač posojila so običajno odlagajo neposredno v vaš bančni račun, ko ste odobril.

Glede na to, kako Plač posojilodajalec procesov posojila, boste morda morali napisati post datiran ček za znesek posojila, plus vse pristojbine. Nekatere države zahtevajo preverjanje, ki se z datumom na dan posojilojemalec prejme denar. V tem primeru boste morda morali podpisati pogodbo, ki navaja ček bo potekala posojilodajalec do dogovorjenega datuma vračila.

Na dan, ko je posojilo prihaja zaradi, ste dolžni za odplačilo posojila, plus stroški morebitne pristojbine Plač posojilodajalec. Če ne morete vrniti posojilo v celoti, lahko prosite Plač posojilodajalec razširiti, kar običajno pomeni, plačal še provizijo.

Če ste privzeto na Plač posojilo, možne posledice so podobne zamude plačila s kreditno kartico ali drugo nezavarovanega dolga. Neuspeh, da poplača lahko povzroči posojilodajalec grozi kazenski pregon ali preverite goljufije.

Slaba stran Easy Money: Zakaj Plač Posojila so nevarno

Plač posojila so priročno, ampak da udobje prihaja v ceno. Finančne stroške lahko trajajo od 15 do 30 odstotkov zneska, ki sposodil, kar lahko naredi učinkovito efektivne obrestne mere na posojila v triple-mestno območju.

Tudi če imate samo posojila za nekaj tednov, boste verjetno plačati veliko bolj v interesu, s Plač posojila, kot bi za osebno posojilo ali celo denar vnaprej kreditne kartice. Plač posojila so pogosto problematični za ljudi, ki jih uporabljajo, ker so ponavadi z omejenimi možnostmi, ki jih posojilojemalci, ki ne smejo imeti denar ali druge možnosti financiranja na voljo.

Ena izmed največjih pasti, ki se lahko zgodi s Plač posojila je, ko posojilojemalec sodi v cikel znova povišalo posojilo. Ugotovijo, da ne morejo odplačati posojilo na plač, tako da podaljša posojilo za drugo plači. Še naprej porabi izposojeni denar in v tem času, pristojbine še naprej kopičijo. To je začaran krog, in to je tisti, ki lahko še naprej za nedoločen čas, ker ni omejitev, kolikokrat lahko oseba, ki dobijo to vrsto posojila.

Plač Loan Alternative

Najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da se jim ni treba zanašati na Plač posojila je ustvariti proračun za kritje svojih stroškov. Izrežite toliko nepotrebno porabo in se osredotočiti na dodajanje denarja v sklad za nujne primere prihrankov, ki jih lahko izkoristila, ko je denar kratko. Tudi drobiž našel okoli hiše, se lahko dajo v prihranke.

Prihranki Gradbeni potreben čas, vendar, če nepričakovano strošek pops up obstajajo drugi načini, da se ročaj, poleg plač posojila. Na primer, boste morda lahko, da izrežemo posrednik, ki ga preprosto prosi svojega delodajalca za predplačilo proti vaše plače. Delodajalec lahko to ponudi v izrednih razmerah, brez zaračunavanja pristojbine, povezane s Plač posojila. Ampak, to ni nekaj, kar želite, da bi navado.

Lahko bi tudi razmisliti kmet trgovino posojilo. Če imate nakita, orodja, elektronika ali drugih vrednostnih predmetov, ki jih lahko uporabite, da kot zavarovanje za kratkoročno lutka trgovin posojilo. Dobiš denar za svoj element in še vedno lahko pridejo nazaj in odplačilo posojila in dobili svoj element nazaj, v določenem časovnem okviru. Slaba stran je, da če ne odplačilo posojila, trgovina kmet ohranja svoje zavarovanje. Ampak, to je pogosto boljša alternativa kot pridobivanje nezavarovano Plač posojila in se udaril z pretirane pristojbine, ki vodijo v nevarno dolžniško spiralo.

Čeprav ni idealen, lahko s kreditno kartico napredek tudi alternativa Plač posojilo. Idealno bi bilo, bi si moral sklad za nujne primere, ustanovljen za pokrivanje finančne krize, ampak kreditna kartica bo delovala v ščepec in namesto plačila 300 odstotkov APR na Plač posojila vam lahko 25-29 odstotkov april na kreditni kartici, namesto .

Končno, prosi prijatelje ali družino, za posojilo, da bi dobili skozi težke čase, je ena možnost. Večina ljudi ima sorodnike ali prijatelje, ki jim bo posojilo denar, potreben za pomoč pri nepredvidene izdatke ali izredne razmere. Malo ali nič obresti se ponavadi doda teh posojil in ureditev se včasih mogoče plačati posojilo vrnil v obrokih v daljšem časovnem obdobju.

Zapomnite si, da je jasno, z osebo, s katero si sposodili iz o tem, kako in kdaj bo kredit poplačan. Izposojanje denarja od prijateljev ali družinskih članov, lahko uniči odnose, če ne ravna ustrezno, zato poskrbite, da določi realna pričakovanja na začetku.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.