Poți petrece de la un cont de economii?

Home » Banking and Loans » Poți petrece de la un cont de economii?

Poți petrece de la un cont de economii?

Conturile de economii sunt un loc minunat pentru a păstra bani: veți câștiga interes, iar banii este accesibil , dacă aveți nevoie de ea. Dar cât de accesibilă este banii într – un cont de economii? De exemplu:

  • Poți să scrie un cec dintr-un cont de economii?
  • Cum despre a face achiziții online cu banii?
  • Poți seta plăți facturi recurente?

Răspunsul la aceste întrebări este, în general, nu. Conturile de economii rareori vă permit să scrie cecuri pentru plăți și achiziții.

De obicei , este ușor pentru a obține un cec din contul dvs. de economii de plătit pentru tine (proprietarul contului) , dar acest lucru este , în esență , o retragere. Aceste controale sunt tipărite de către bancă, și nu vă propriul carnet de cecuri pentru a scrie cecuri tine.

Dacă banca nu permite acest lucru (sau l – ați configurat cu succes), este ceva ce trebuie să urmăriți cu atenție – ar putea fi mai bine folosind un cont de verificare pentru aceste tranzacții. În cazul în care prea multe dintre aceste retrageri se întâmplă în fiecare lună, se așteaptă inconveniente ( care au nevoie pentru a deschide conturi noi și să schimbe aceste plăți , oricum) precum și taxele bancare.

Acestea fiind spuse, există sunt moduri de a face uz de numerar din contul de economii.

Șase pe lună

Motivul pentru care nu se poate efectua plăți dintr – un cont de economii este o lege federală care stabilește limite pentru anumite tipuri de retrageri (Regulamentul D). Când ai de a face cu o verificare a contului, puteți face cât mai multe retrageri , după cum doriți (prin scrierea unui cec, folosind cardul de debit, efectuarea de plăți facturi electronice sau retragere de fonduri).

Dar într – un economii cont, aceste tipuri de plăți, împreună cu plăți electronice și transferuri automate, sunt limitate la șase pe lună ( cu excepția cazului în care le faceți în persoană, prin telefon, prin e – mail, sau la un bancomat).

Asta explică de ce nu se poate scrie cecuri din conturile de economii sau de a le utiliza pentru cumpărături on-line: fără limite, de la banca ta, ai probabil rula peste limita federale, iar banca dvs. are probleme, dacă faci asta.

Nu există nici o limită a numărului de depozite pe care se poate face într – un cont de economii. Deci , mergeți mai departe și să adăugați bani ori de câte ori ai ocazia.

Cel mai apropiat lucru

Dacă doriți un cont care plătește interesul și capacitatea de a cheltui banii cu ușurință, aveți câteva opțiuni.

Conturile de verificare interese sunt doar ceea ce par a fi: verificarea conturilor (fără limita lunară de tranzacții) care plătesc dobânzi pe numerar. Ratele dobânzilor sunt de multe ori mai mici decât ceea ce se poate obține într – un cont de economii, dar conturile de verificare on – line a dobânzii plăti tarife competitive.

Conturile de piață monetară sunt ca conturi de economii souped-up. Ei plătesc mai mult decât conturile de economii simplu-vanilie, și se permite să scrie cecuri de la un cont de pe piața monetară (s-ar putea obține , de asemenea , un card de debit pentru cheltuielile). Cu toate acestea, la fel ca și conturi de economii, ai această limită de șase pe lună (și unele bănci mai mici limita la trei), astfel încât aceste conturi nu sunt pentru utilizarea de zi cu zi. Dar , dacă aveți nevoie doar să scrie cecuri pe economiile dumneavoastră , ocazional , s – ar putea satisface nevoile dumneavoastra.

Ce poti sa faci

Regula de șase pe lună nu înseamnă că trebuie să facă o excursie la banca pentru a utiliza banii în conturile de economii.

Ai șase șanse de a muta ceea ce ai nevoie pentru luna. Iată câteva modalități de a păstra banii accesibile.

Transfer la verificare: transfera ceea ce va trebui să vă contul dvs. de verificare, și petrece din acel cont. Aceste tipuri de transferuri sunt limitate la șase pe lună ( cu excepția cazului în care le faceți în persoană sau la un bancomat), dar cu un pic de planificare, ar trebui să fie capabil de a obține suficient în fiecare lună. Dacă nu aveți un cont de verificare, unul deschis. Încercați un cont prepaid , dacă sunteți în imposibilitatea de a deschide un cont de verificare la o uniune bancară sau de credit.

Obține numerar: nu există limite federale cu privire la cât de des vă retrage numerar dintr – un cont de economii la un bancomat sau Teller.

Ia un cec: dacă nu sunteți confortabil folosind bani, puteți avea banca imprima un cec din contul de economii. În cazul în care cecul este plătit pentru tine (proprietarul contului), această tranzacție nu va conta împotriva limita lunară.

Puteți solicita, de asemenea, un cec de plătit pentru altcineva, dar cu banca dvs. prima: daca este permis, va trebui, probabil, să semneze formularele și sunt luate în considerare șase tranzacțiile.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.