Presenetljivo Odgovor na Kaj je pisanje?

Home » Online Business » Presenetljivo Odgovor na Kaj je pisanje?

Presenetljivo Odgovor na Kaj je pisanje?

Kaj je pisanje? Preprosta definicija je to:

Pisanje je znanje – in področje dela – kjer ljudje pišejo pospeševanju prodaje in drugih trženjskih gradiv za izdelke, storitve, zbiranje sredstev kampanje, itd

To je plovilo pisanja prepričljivih sporočil, da poziv ljudem, da ukrepati (kaj kupiti, se pozanima o storitev, prenesete brezplačno e-knjigo, darujejo na vzrok, itd).

Ko gre za trženje in oglaševanje vašega podjetja, pisanje je najbolj pomembna veščina, morate naučiti gospodarja; če ste to počeli sami ali zunanje izvajanje na strokovno tekstopisec.

Veste, da televizijski oglas si gledal pred večernim novice? Tekstopisec napisal scenarij za to reklamo.

Kako o brošur si pobral na lokalni dom in vrt oddaji? Ja, tekstopisci napisala tiste preveč.

In vsebina na tej spletni strani si obiskal? Ja. Eden ali več tekstopisca verjetno napisal vsebine na vsako posamezno stran od tega mesta.

To so primeri oddaje, tiskani in spletni pisanje, in da bo jasno – pisanje ne gre za pravni blagovnih znamk. Zaščita svojih izumov ali ustvarjalna dela je avtorske pravice, popolnoma drugačna tema.

Zdaj, tukaj je Presenetljivo Odgovor na “Kaj je pisanje?”

Pisanje je veščina, ki je danes potrebna povsod.

To se uporablja v na tisoče materialov in sporočil poslala, da bi dosegli določene ciljne skupine, štiriindvajset ur na dan, vsak dan. To pomeni, da je v teku bazen marketinških tekstopisec delovnih mest za posameznike, ki lahko pišejo za najrazličnejše projekte.

Tradicionalno, pred dnevi na internetu, je potrebno pisanje za približno ducat različnih vrst trženjskih gradiv, vključno direktne pošte pakete, razglednic, časopisov in revij oglasov, televizijskih in radijskih reklam, brošure, plakati, kuponi, prodaja plošč (za prodajo zastopniki za prevoz), in celo žitni škatle.

Danes je svet pisanje eksplodirala na spletu kot kritično komponento 75 do 100 ali celo več različnih vrst marketinških orodij in taktik, kot so spletne strani, e-izvod, spletnih člankov, medijskih objav socialnih, blogov, spletnih oglasov, video posnetke, webinar predstavitve, in tako naprej.

Pomislite na to. Tržno kampanjo za samo en izdelek lahko zahtevajo vse te vrste pisanje in še veliko več, glede na vrsto izdelka:

 • prodaja izdelka stran na spletu (mislim LL Bean ali Amazon opise)
 • Produkt je embalaža / etiketa (ja, kdo je napisal besedilo v tem polju)
 • Oglasi izdelkov v Google, Facebook oglasov in drugih priljubljenih spletnih prizorišča
 • Oglasi izdelkov v tiskanih revij
 • Brošure, ki se izročijo na sejmu
 • predstavitev izdelka video (e)
 • Bela knjiga ali posebno poročilo o problemu se rešuje izdelkov
 • E-pošta, ki spodbujajo izdelek
 • Študije primerov, ki pojasnjujejo, kako stranke koristi od izdelka
 • Specifikacija za izdelek listi in nasveti za uporabo spletne strani
 • Članki in blog posts o izdelku
 • Pričevanja in zgodbe strank
 • Prodajna pisma za direktne pošte in / ali spletnih straneh

Jaz bi šel naprej in naprej, vendar boste dobili idejo. Vsako podjetje, ki izdeluje izdelke, prodaja storitev ali dvigne denar potrebuje dobro pisanje, da tekmujejo za stranke in dolarjev.

Za večino podjetij, ki ne svoje trženje, samo preprosto vzamejo po najboljših močeh na polaganje besed v nobeno od zgoraj naštetih oblik medijev. V mnogih primerih so preprosto samo sposoditi od drugih oglasov, ki jih vidijo; ki so bili s strani ljudi, ki opravljajo isto stvar. To ne more biti precenjena, da so besede, ki jih uporabljajo imajo lahko velike razlike med spektakularnim uspehom in nesrečen neuspeh; in da je celotno področje študija je porabil za obvladovanje pisanje.

Torej, tukaj je še eno pomembno vprašanje: Kaj je DOBRO pisanje?

Aha! Obstaja velika razlika med tako-tako pisanje in učinkovito pisanje. Učinkovito pisanje je pisanje, ki deluje zelo dobro v vožnji odzivov in povečanje nakupov.

Oglejmo si pet komponent dobro pisanje, pri uporabi izdelka mačka za ponazoritev svoje točke.

Dobro pisanje je pisno določeni ciljni skupini

Če oglašujete izdelek, ki zagotavlja svežo vodo mačke štiriindvajset ur na dan, je treba pisanje govori, da lastniki mačk. V enem-on-one “pogovor”, boste želeli, da pojasni, kako je izdelek rešuje željo lastnika mačke, da zagotovi sveže, zdrave vode.

Eden od najboljših načinov za izboljšanje svojih trženjskih gradiv je, da nehaj zvok “super strokoven” in pisal v tretji osebi. Prva oseba, pisanje v pogovorni ton deluje zelo dobro.

Dobro pisanje ponuja edinstveno korist ali obljubo za to ciljno skupino

Lastniki mačk na tisoče možnosti proizvodov, da razmisli, tako da mora biti pisanje razlikovati ta izdelek mačka vodo iz kakršnih koli drugih razpoložljivih. Kaj je to najboljša rešitev (najlažji, najvarnejši, zdrav, itd)?

Veliko ljudi se nanašajo na to, kot je vaš USP ali edinstvene prodajne predlogom. Kaj si ti drugačen od vseh drugih me preveč izdelka ali storitve tam?

Dobro pisanje Ponudbe Močno dokaz, da je izdelek Zmagovalec

Naj zagotovi, da lastniki mačk, ne oklevajte in skrbi, da se izdelek ne bo živel do svoje obljube, je najbolje, da zagotovi posebno dokazilo, da je proizvod dela, kot so pričevanja strank, rezultati testov v primerjavi z drugimi mačka vodo izdelkov, morda marketing video o tem, kako enostavno je za uporabo, itd

Če ste s pomočjo pričevanja v trženju, nato pa začni to takoj!

Dobro pisanje vodniki občinstvo privlačno ali upravičenega “poziv k ukrepanju:”

Če ste poskušali dobiti lastniki mačk gledati demo to briljantno točenje vode izumu, bo pisanje morali, da jih jasno usmerjajo s pozivom k dejanju, ki bi lahko: kliknite na video, da vidite, kako enostavno je. Poleg tega je treba pisanje ponuditi nekaj posebnega, zaradi česar je lastnik mačka želeli ukrepati sedaj. “Save 25 $, če bi ga XX / datumu XX”

Pove ljudem, kaj morajo storiti in zakaj bi morali to storiti zdaj sta dve stvari, vsak trženje kos ustvarite morajo vključevati.

Idealno je, da dobro pisanje Testiran in Tweaked Več časa za izboljšanje rezultatov

Nekaj ​​preprostih sprememb kopiranja lahko poveča odziv za 10%, 20% … še 150%, tako da se splača preizkusiti različna sporočila in ponudbe.

Če se ne sledi vse, kar počnete, potem, kako boste vedeli, kaj deluje in kaj ne? V dodatni morate biti nenehno testiranje, da vidim, če lahko izboljša rezultate, ki jih že dobili.

Pridobite več informacij na pisanje, ki deluje

Lahko brskate po več sto brezplačnih pisanje člankov na spletni strani AWAI je, ki vključuje strokovne nasvete iz nekaterih najboljših copywriters v industriji. To je tudi odličen vir, če želite izvedeti, kako postati tekstopisec – ena od najhitreje rastočih poklicne poti je danes za pisatelje se zanimajo za dobro življenje delaš samostojnih delo od doma ali kot tekstopisec zaposlenih za polni delovni čas za podjetje.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.