Pro și Contra de pentru închirieri – Un ghid pentru cumpărători și vânzători

Home » Real Estate » Pro și Contra de pentru închirieri – Un ghid pentru cumpărători și vânzători

Pro și Contra de pentru închirieri - Un ghid pentru cumpărători și vânzători

Închiriați să dețină oferte arata si se simt foarte mult ca vânzări standard de acasă, iar acestea sunt o alternativă la creditele tradiționale de origine. Atât cumpărătorii și vânzătorii pot beneficia de aceste aranjamente, dar este esențial ca toata lumea stie care sunt riscurile înainte de a începe.

Această pagină tratează pentru închirieri tranzacții care implică o casă, dar există și alte tipuri de programe de acolo.

Ce este pentru închirieri?

Dau în chirie să dețină este o modalitate de a cumpăra sau de a vinde ceva de-a lungul timpului, oferind cumpărătorului o „opțiune“ de a cumpăra la un moment dat în viitor.

Cu o achiziție și de vânzare tradiționale, cumpărătorul și vânzătorul finaliza achiziția mai mult sau mai puțin, imediat după ce a acceptat termeni (la închidere), dar pentru închirieri este diferit.

Sub o chirie acord proprii, cumpărătorul și vânzătorul sunt de acord cu  posibilitatea  unei vânzări la un moment dat în viitor. În cele din urmă, locatorului / cumpărătorul decide dacă tranzacția va avea loc de fapt. Între timp, cumpărătorul efectuează plăți către vânzător, și o parte din aceste plăți ( de obicei) reduce banii necesari pentru a cumpăra casa de la o dată ulterioară.

De ce să cumpărați cu chirie pentru proprii?

Chirie la programe proprii pot fi atractive pentru cumpărători, în special cei care se așteaptă să fie într-o poziție financiară mai puternică în câțiva ani.

Cumpărați cu rău de credit: Cumpărătorii care nu se pot califica pentru un împrumut de origine poate începe cumpararea unei case cu o chirie proprii acord. De-a lungul timpului, ei pot lucra la reconstruirea scorurile lor de credit, iar acestea pot fi în măsură să obțină un împrumut imediat ce acesta este în cele din urmă de timp pentru a cumpăra casa.

Blocați într – un preț de achiziție: Pe piețele cu creșterea prețurilor la domiciliu, cumpărătorii pot obține un acord de a cumpăra la prețul de astăzi (dar achiziția va avea loc mai mulți ani în viitor). Cumparatorii au posibilitatea de a da înapoi dacă prețurile de acasă toamna, cu toate că dacă este sau nu are sens financiar va depinde de cât de mult le – au plătit în temeiul acordului.

Test drive: Cumpărătorii pot trăi într – o casă înainte de a comite pentru a cumpăra proprietatea. Ca rezultat, ei pot afla mai multe despre problemele cu casa, vecinii coșmar, și alte probleme , înainte de a fi prea târziu.

Muta mai puțin: Cumpărătorii care sunt angajați într – o casă și cartier (dar în imposibilitatea de a cumpăra) , se poate obține într – o casă pe care le vor cumpăra în cele din urmă. Acest lucru reduce costurile și neplăcerile de mișcare după câțiva ani.

Construiți echitate: punct de vedere tehnic, chiriașii nu construiesc capitaluri proprii în același mod în care proprietarii de case face. Cu toate acestea, plățile se pot acumula și de a oferi o sumă substanțială pentru a fi pus spre achiziția casei lui. Cumparatorii pot , de asemenea , economisi bani , doar într – un cont de economii și de a folosi aceste fonduri în loc (evitând capcanele de chirie proprii, și oferind posibilitatea de a cumpăra orice casă).

De ce Vindem Cu pentru închirieri?

Vanzatorii pot beneficia, de asemenea, de chirie să dețină aranjamente.

Mai mulți cumpărători: Dacă aveți probleme cumparatori atrage, de asemenea , puteți piață pentru chiriașii care speră să cumpere în viitor. Nu toată lumea are de credit bun și se poate califica pentru un credit, dar toată lumea are nevoie de un loc de a trăi.

Câștigați venituri: Dacă nu trebuie să vândă dreptul de departe și de a folosi banii pentru plata pe altul, puteți câștiga venituri de închiriere în timp ce se deplasează spre vânzare o proprietate.

Preț mai mare: Puteți cere un preț mai mare de vânzare , atunci când oferta pentru închirieri. Ai oferi o oportunitate pe care oamenii ar putea fi dispuși să plătească pentru. Chiriașii au , de asemenea , o „opțiune“ pentru a cumpăra casa – pe care ei nu s – ar putea folosi – și flexibilitate costă întotdeauna suplimentare.

Moșier Investit: Un cumpărător potențial este mult mai probabil să aibă grijă de o proprietate (și a obține , împreună cu vecinii) decât un proprietar fără piele în joc. Cumpărătorul este deja investit în proprietate și are un interes în menținerea acesteia.

Cum functioneaza

Totul este negociabil: o chirie pentru tranzacție proprie, de asemenea , cunoscut ca o opțiune de leasing, începe cu contractul. Atât cumpărătorul și vânzătorul sunt de acord cu anumiți termeni, și toți termenii pot fi modificate pentru a se potrivi nevoilor tuturor. În funcție de ceea ce este important pentru tine (dacă sunteți un cumpărător sau vânzător), puteți solicita anumite funcții înainte de a semna un acord.

De exemplu, s-ar putea solicita un up-front de plată mai mari sau mai mici în cazul în care ar fi de ajutor pentru tine.

Sfat este esențială: Asigurați – vă că pentru a revizui orice contract cu un avocat imobiliar , deoarece aceste tranzacții pot fi complicate, și există o mulțime de bani implicate. Inchiriere pentru oferte proprii sunt deosebit de riscante pentru cumpărători. Mai multe tipuri de escrocherii să profite de oameni cu credit săraci și speranțe mari de a cumpara o casa. Chiar și cu un vânzător cinstit, este posibil să se pierde o mulțime de bani în cazul în care lucrurile nu merg conform planului.

O opțiune de a cumpăra: La începutul oricărei chirie proprii de tranzacție, cumpărătorul plătește vânzătorului o  primă opțiune , care este de multe ori în jurul valorii de cinci la sută din prețul de achiziție final (deși poate fi cu siguranță mai mare sau mai mic). Această plată îi oferă cumpărătorului dreptul sau „opțiunea“ – dar nu și obligația – de a cumpăra acasă la un moment dat în viitor.

Nici o restituire: Plata primei inițială este nerambursabil, dar poate fi aplicat la prețul de cumpărare ( în cazul în care cumpărătorul cumpără vreodată acasă, ea nu va trebui să vină cu bani la fel de mult). Plățile opțiune mai mari sunt riscante pentru cumpărători: în cazul în care acordul nu trece prin orice motiv, nu există nici o modalitate de a obține banii înapoi. Vânzătorul devine de obicei , pentru a menține orice plăți de prime în urma unei tranzacții pentru închirieri se termină.

Preț de achiziție: cumpărătorul și vânzătorul a stabilit un preț de achiziție pentru casa în contractul lor. La un moment dat în viitor ( de obicei între unu și cinci ani, în funcție de negocieri), cumpărătorul poate achiziționa de origine pentru acel preț – indiferent de ceea ce este de fapt în valoare de origine. La stabilirea prețului, un preț care este mai mare decât prețul actual nu este mai puțin frecventă ( în caz contrar, vânzătorul este mai bine doar de vânzare de azi). În cazul în care casa a crescut în valoare mai repede decât era de așteptat, lucrurile funcționează în favoarea cumpărătorului. În cazul în care casa pierde valoarea, chiriasul , probabil , nu va cumpăra acasă ( în parte , pentru că s – ar putea să nu aibă sens, și în parte pentru că arendașul s – ar putea să nu fie în măsură să se califice pentru un împrumut mare , cu un raport mare de împrumut-la-valoare). Cumpărători , de obicei , se aplică pentru un credit ipotecar , atunci când vine momentul să cumpere casa.

Plățile lunare: către cumpărător / chiriașul face , de asemenea , plățile lunare către vânzător. Aceste plăți servi ca plata chiriei (deoarece vânzătorul deține în continuare proprietatea), dar chiriasul de obicei plătește un pic în plus în fiecare lună. Suma suplimentară este creditată , de obicei la prețul final de achiziție, astfel încât se reduce cantitatea de bani pe care cumpărătorul trebuie să vină cu atunci când cumpără acasă. Din nou, în plus chirie „premium“ este nereturnabil – compensează vânzătorul pentru așteptare în jurul pentru a vedea ce va face cumpărătorul (vânzătorul nu poate vinde proprietatea pentru oricine altcineva , până la acordul cu capetele Chirias).

Întreținere: toți cei implicați beneficiază de un bine întreținut acasă, dar cine ar trebui să plătească? Acordul dvs. ar trebui să specifice cine este responsabil pentru întreținerea de rutină și reparații extinse. Unele acorduri spun că nimic sub 500 $ este responsabilitatea cumpărătorului, dar legile locale pot complica lucrurile (proprietari ar putea fi necesare pentru a furniza anumite facilități, chiar dacă acordul dvs. spune altfel).

Capcanele pentru închirieri

Nimic nu este perfect, și care include chiria pentru programe proprii. Aceste tranzacții sunt complicate, iar atât cumpărătorii și vânzătorii pot primi unele surprize neplacute. Câteva exemple sunt enumerate mai jos, dar lista de lucruri care pot merge potential greșit este mult mai lungă. Numai un avocat imobiliare locale vă poate da o idee despre ceea ce este în joc în situația dumneavoastră, astfel încât să fie sigur de a vizita cu unul înainte de a semna ceva.

Riscurile pentru Cumpărători

Forfetarea bani: Daca nu cumparati casa – indiferent de motiv – ai pierdut toti banii in plus pe care ați plătit. Vanzatorii care sunt ușor tentate pot face dificilă sau neatractive pentru tine de a cumpăra.

Progresul lent: S-ar putea planifica pentru a îmbunătăți dvs. de credit sau de a crește veniturile dvs. , astfel încât vă veți califica pentru un împrumut în cazul în care opțiunea se termină, dar lucrurile s – ar putea să nu funcționeze cum a fost planificat.

Mai puțin control: Nu dețineți încă proprietatea, astfel încât să nu aibă control total asupra acesteia. Proprietarul ar putea opri efectuarea de plăți ipotecare și pierde proprietatea prin blocare a pieței, sau s – ar putea să nu fi responsabil de decizii cu privire la elemente majore de întreținere. De asemenea, proprietarul dumneavoastră ar putea pierde o hotărâre sau renunță plata impozitelor pe proprietate și se încheie cu drept de retenție pe proprietate. Acordul ar trebui să abordeze toate aceste scenarii (iar proprietarul nu are voie să vândă în timp ce aveți o opțiune pe proprietate), dar luptele juridice sunt întotdeauna o mare durere.

Scăderea prețurilor: prețurile de pornire ar putea cădea , și s – ar putea să nu fie în măsură să renegocieze un preț mai mic de achiziție. Atunci ai plecat cu opțiunea de a confiscate toate opțiunea bani sau cumpărarea casei. În cazul în care creditorul nu va aproba un împrumut supradimensionat, va trebui să aducă bani în plus pentru a închide pentru o plată în jos.

Plățile întârziate rănit: În funcție de acordul dumneavoastră, dacă nu plătesc chiria la timp, s -ar putea pierde dreptul de a cumpăra (împreună cu toate plățile suplimentare). În unele cazuri, vă păstrați opțiunea, dar plata suplimentară pentru luna nu este „numărate“ , și nu se va adăuga la suma pe care ați acumulat pentru o eventuală achiziție.

Acasă probleme: Pot exista probleme cu proprietatea pe care nu le stii despre până când încercați să – l cumpere (cum ar fi probleme de titlu). Se tratează o chirie să dețină de cumpărare ca o achiziție „reală“ – a obține o căutare de inspecție și titlul înainte de scufundare în.

Escrocherii: chirie escrocherii proprii sunt un mod atractiv de a lua sume mari de bani de la persoane care nu sunt într – o poziție sigură punct de vedere financiar.

Riscurile pentru Vânzătorii

Nu certitudine: moșier dvs. s – ar putea să nu cumpere, deci va trebui să înceapă peste tot din nou și să găsească un alt cumpărător sau chirias (dar cel puțin te pentru a păstra bani în plus).

Bani lent: Tu nu primesc o mare sumă fixă, care poate fi necesar să achiziționați următoarea casă.

Apreciere lipsă: de obicei , blocați într – un preț de vânzare , atunci când vă conectați o chirie să dețină un acord, dar prețurile de origine ar putea să crească mai repede decât vă așteptați. S-ar putea face mai bine închirierea locul și obținerea unui acord de vânzare în viitor (sau nu s – ar putea).

Scăderea prețurilor la domiciliu: Home prețurile ar putea scădea, iar dacă nu chiriași cumpara, v – ar fi fost mai bine , pur și simplu vânzarea proprietății.

Defecte Descoperirea: Cumparatorii ar putea descoperi defecte pe care nu le stiai despre utilizarea acasă în mod diferit, și ei pot decide să nu cumpere. Poate sanitare se poate ocupa un cuplu, dar nu o familie de cinci, și nimeni nu ar fi știut despre această problemă. Nu încerci să înșele pe nimeni – este un defect care nu a venit sub regimul de viață anterior – , dar acum este o problemă și va trebui să – l dezvăluie viitorii cumpărători (sau să o corectați).

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.