Pro și Contra la un interes Numai Ipoteca – Mituri Despre ipoteci numai cu dobândă

Home » Real Estate » Pro și Contra la un interes Numai Ipoteca – Mituri Despre ipoteci numai cu dobândă

Pro și Contra la un interes Numai Ipoteca - Mituri Despre ipoteci numai cu dobândă

V-ar scoate un credit ipotecar numai interes? Acestea sunt ipoteci care nu reduce soldul principal și, în timp ce acestea îndeplinesc o anumită nișă, ele nu sunt pentru fiecare cumpărător. Aceasta înseamnă că va fi dator față întotdeauna aceeași sumă de bani, indiferent de cât de multe plățile pe care le face pentru că plătiți doar dobânda.

doar la creditele ipotecare sunt credite garantate cu bunuri imobiliare și conțin adesea o opțiune pentru a efectua o plată a dobânzii.

Puteți plăti mai mult, dar cei mai mulți oameni nu. Oameni ca doar la creditele ipotecare, deoarece este o modalitate de a reduce drastic plata ipotecare. Titluri de știri distorsioneze de multe ori adevărul despre doar la creditele ipotecare, făcându-le să fie creditelor neperformante sau riscante, care este departe de adevăr. Ca și în cazul oricărui tip de instrument de finanțare, există argumente pro și contra. doar la creditele ipotecare nu sunt în mod inerent rău în sine.

Ce este un credit ipotecar interes numai?

Plățile interes doar nu conțin principal. Multe dintre doar la creditele ipotecare disponibile în prezent dispun de o opțiune pentru plăți de interes numai. Iată un exemplu:

  • $ 200,000 de împrumut, purtătoare de dobândă la 6,5%. Plățile amortizata un împrumut de 30 de ani, ar fi de 1254 $ pe lună, care conține principal și dobândă.
  • Un interes numai de plată este de $ de 1,083.
  • Diferența dintre o plată P & I și o plată a dobânzii este o economie de 170 $ pe lună.

Ipoteci comune-interese numai

Cele mai populare doar la creditele ipotecare nu permit debitorilor să facă o plată numai interes pentru totdeauna.

În general, această perioadă de timp este limitat la primele cinci sau zece ani de împrumut. După această perioadă, creditul este amortizat pentru restul perioadei. Acest lucru înseamnă că plățile se deplaseze până la o valoare amortizat, dar soldul creditului nu este crescut. Două ipoteci populare sunt:

  • Un împrumut de 30 de ani. Opțiunea de a efectua plăți numai de interes este pentru primele 60 de luni. Pe un împrumut de 200.000 $ la 6,5%, debitorul are posibilitatea de a plăti $ de 1,083 pe lună , în orice moment în primii cinci ani. De ani de zile de la 6 la 30, plata va fi de $ 1264.
  • Un împrumut de 40 de ani. Opțiunea de a efectua plăți numai de interes este pentru primele 120 de luni. Pe un împrumut de 200.000 $ la 6,5%, debitorul are opțiunea pentru primii zece ani să plătească o plată numai de dobândă într – o lună. De ani de zile , prin 11 40, plata va fi de $ 1264.

Cum de a calcula o plată de interese Numai

Este simplu să dau interes ipotecare. Ia un sold împrumut neplătit de 200.000 $ și înmulțim cu rata dobânzii. În acest caz, rata este de 6,5%. Acest număr este de $ 13.000 de interes, care este suma anuală de interes. Împărțiți $ de 13.000 de 12 luni, care va fi egală cu plata lunară a dobânzii sau $ de 1,083.

Cine ar scoate un credit ipotecar interes numai?

doar la creditele ipotecare sunt benefice pentru cumparatori acasă pentru prima dată. Mulți proprietari de case noi se luptă în timpul primului an de proprietate, deoarece acestea nu sunt obișnuiți cu plățile ipotecare de plată, care sunt în general mai mari decât plățile de închiriere.

Un credit ipotecar numai interese nu impune ca proprietarul de origine să plătească o plată numai de interes. Ceea ce face este da debitorului posibilitatea de a plăti o plată mai mică în primii ani ai creditului. În cazul în care un proprietar de origine se confruntă cu un proiect de lege neașteptată – să zicem, încălzitorul de apă trebuie să fie înlocuit – care ar putea costa proprietarul sau 500 $ mai mult.

Prin exercitarea opțiunii care lună pentru a plăti o plată mai mică, această opțiune poate ajuta la echilibrarea bugetului proprietarului gazdelor.

Cumpărători ale căror venituri fluctuează din cauza comisioane câștigului salarial, de exemplu, în loc de un salariu plat, beneficiază și de o opțiune de credit ipotecar doar interes. Acești debitori plătesc de multe ori plăți de interes numai în timpul lunilor de subțire și să plătească în plus față de principalul atunci când primesc bonusuri sau comisioane.

Cat costa Ipoteci-interese numai?

Deoarece creditorii face rareori nimic gratuit, costul pentru un interes numai ipotecare ar putea fi un pic mai mare decât un împrumut convențional. De exemplu, în cazul în care un 30 de ani, cu rată fixă ​​ipotecar este disponibil la rata dobânzii merge de 6%, un credit ipotecar numai interes poate presupune un cost suplimentar de 1/2 procente sau să fie stabilită la 6,5%.

Un creditor poate percepe, de asemenea, un procent de un punct pentru a face împrumutul.

Toate taxele de creditor variază, așa că plătește pentru a face cumpărături în jurul valorii.

Care sunt riscurile si mituri asociate cu un credit ipotecar interes numai?

Cel mai important aspect al unui credit ipotecar numai interes este să ne amintim că soldul creditului nu va crește. credite Opțiunea ARM conține o dispoziție de amortizare negativă. doar la creditele ipotecare nu.

Riscul asociat cu un interes doar minciuni ipotecare în a fi obligat să vândă proprietatea în cazul în care proprietatea nu a apreciat. În cazul în care un debitor plătește doar dobânda în fiecare lună, la sfârșitul anului, să zicem, cinci ani, debitorul va datora soldul creditului inițial, deoarece nu a fost redus. Soldul creditului va fi aceeași sumă ca și atunci când a fost originea creditului.

Cu toate acestea, chiar și un program de plată amortizat, de obicei, nu se va plăti în jos suficient un împrumut finanțat 100% pentru a acoperi costurile de vânzare în cazul în care proprietatea nu a apreciat. O plată mai mare în jos, la momentul achiziției reduce riscul asociat cu un credit ipotecar doar interes.

În cazul în care valorile de proprietate se încadrează, cu toate acestea, capitalul propriu primit în proprietate, la momentul cumpărării ar putea să dispară. Dar majoritatea proprietarilor de acasă, indiferent dacă un împrumut este amortizat, se confruntă cu acest risc într-o piață care se încadrează.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.