Rapport van het Krediet mythen die niet waar zijn

Home » Credit and Debt » Rapport van het Krediet mythen die niet waar zijn

Rapport van het Krediet mythen die niet waar zijn

De informatie in uw credit verslag gevolgen alles, van waar je woont op wat je rijdt en zelfs waar u werkt. Helaas, te veel mensen begrijpen hun krediet verslagen en de informatie die het bevat. Hier zijn enkele van de meest voorkomende mythes over kredietrapporten en de waarheid achter elke.

1. U hoeft niet om uw credit verslag te controleren, tenzij je solliciteert naar krediet.

Het controleren van uw credit verslag voordat u een aanvraag voor een grote lening kan uw kansen op het krijgen goedgekeurd te verbeteren. Het bekijken van uw credit verslag voordat u een toepassing geeft u de mogelijkheid om schoon te maken fouten en andere negatieve informatie die kan krijg je ontkend.

Je moet niet wachten tot je het voorbereiden bent naar een belangrijke toepassing om uw credit verslag te controleren. Het is ook belangrijk om uw credit verslag ten minste eenmaal een controle op een jaar om te zoeken naar tekenen van identiteitsdiefstal of fraude. Proactief controleren van uw credit verslag zal u toelaten om op te vangen en om te gaan met identiteitsdiefstal voordat het erger wordt.

Als u op zoek bent naar een baan of als je er klaar voor bent een promotie moet u uw credit verslag te controleren. Veel werkgevers zien kredietrapporten (niet credit scores) en u wilt worden voorbereid op wat ze zelf kunnen vinden. Dit is vooral belangrijk als je solliciteert naar een financiële positie of een hoog niveau leidinggevende positie. U hebt het recht op een gratis krediet verslag als u momenteel werkloos bent en van plan om te zoeken naar een baan in de komende 60 dagen.

En, wanneer je bent geweigerd voor een creditcard, lening of een andere dienst als gevolg van informatie in uw credit verslag, moet u een kopie van uw credit verslag, die voor deze beslissing te bevestigen dat de informatie correct is te controleren. U zult het recht op een gratis krediet verslag in dit geval hebben. Als credit verslag vergissingen begaan die aan uw wordt ontzegd, kunt u deze fouten geschil met de kredietbureau en vraag de schuldeiser om uw aanvraag te heroverwegen.

2. Het controleren van uw credit verslag zal uw krediet kwetsen.

U hebt waarschijnlijk gehoord dat onderzoeken naar uw credit verslag kan een negatieve invloed op uw krediet, maar dat betekent niet uw eigen onderzoek naar uw krediet. Er zijn twee soorten van krediet aanvragen. Hard vragen worden gesteld wanneer u een aanvraag voor een creditcard of een credit-based product of dienst te maken. Deze onderzoeken hebben pijn uw credit score. Soft vragen worden gesteld wanneer u uw creditcard of een bedrijf cheque, uw krediet om u prescreent voor krediet producten of diensten te controleren. Deze zachte onderzoek doet geen pijn uw credit score.

Het doorlopen van een geldschieter om uw krediet te controleren uw credit pijn te hebben. Om te voorkomen dat uw credit aangetast, moet u controleren uw credit verslag zelf door direct naar een van de drie grote kredietbureaus. Er kan een vergoeding wanneer u uw credit verslag bestellen van de kredietbureaus, tenzij u in aanmerking voor een gratis krediet verslag onder de Fair Credit Reporting Act. U kunt een gratis krediet elk jaar door middel van AnnualCreditReport.com rapport, de site voor het bestellen van de door de federale wet verleende gratis krediet verslag te bestellen.

Het is goed nieuws dat uw eigen krediet controles uw krediet kan geen kwaad. Dat betekent dat u uw credit zo vaak controleren als je nodig hebt om zonder angst dat het je zal pijn doen.

3. De aflossing van een achterstallige rekening zal uit uw credit verslag te verwijderen.

De aflossing van een delinquent balans is beter voor uw krediet in de lange termijn. Helaas zal deze betaling niet de rekening of de betaling geschiedenis gegevens uit uw credit verslag te wissen. Al het verleden negatieve betalingen op uw credit verslag voor de duur van het krediet rapportage tijdslimiet blijven, maar je account zal worden bijgewerkt om te laten zien dat je hebt gevangen op de achterstallige balans. Als uw account is nog open en actief is, wordt uw toekomstige tijdige betalingen worden gerapporteerd als ok.

Nauwkeurig gerapporteerde negatieve informatie kan op uw credit verslag blijven tot zeven jaar. Na die periode, de negatieve gegevens moeten worden van uw credit verslag automatisch verwijderd.

4. Het betalen van een schuld zal het krediet rapportage termijn te verlengen.

Sommige mensen aarzelen om te betalen uit een oude rekening, omdat ze geloven dat de betaling zal het krediet rapportage klok opnieuw op te starten, die de rekening op hun credit verslag nog eens zeven jaar. Gelukkig is dit niet het geval is.

Het krediet rapportage tijdslimiet is gebaseerd op de tijd die is verstreken sinds de negatieve actie. Het verrichten van betalingen op een rekening zal die periode niet opnieuw op te starten. Bijvoorbeeld, als je 30-dagen te laat waren op een credit card is in december 2010 gevangen weer in januari 2011 en sindsdien op tijd betaald, zal de late betalingen af ​​te vallen uw credit verslag in december 2017. De rest van de rekening geschiedenis vanaf dat moment zal naar voren op uw credit verslag blijven.

5. Het sluiten van een account uit uw credit verslag te verwijderen.

Een andere veel voorkomende misvatting is dat gewoon afsluiten van een rekening uit uw credit verslag zal verwijderen. Maar dat is niet het geval. Wanneer u een account te sluiten, het enige wat er gebeurt als het gaat om uw credit verslag is dat de status rekening wordt gerapporteerd als gesloten. De rekening zal op uw credit verslag te blijven voor de rest van het krediet rapportage is verstreken indien zij in slechte staat was gesloten, bijvoorbeeld als de rekening werd gebracht uit. Of, als de rekening was een goede reputatie als het gesloten was, blijft het op uw credit verslag gebaseerd op de richtlijnen kredietbureaus voor het melden van positieve, gesloten accounts.

6. Trouwen zal uw credit verslag met uw echtgenoot’s samen te voegen.

Wanneer u trouwen, dan heb je nog steeds een aparte credit verslag onderhouden van uw echtgenoot, zelfs als u uw laatste naam te wijzigen. Sommige gezamenlijke rekeningen, geautoriseerde gebruiker accounts, en mede ondertekend accounts kunnen op beide echtgenoten kredietrapporten, maar individuele rekeningen zal verder worden vermeld op credit verslag elke respectieve persoon.

7. Alleen creditcards en leningen worden weergegeven op uw credit verslag.

Wanneer u lezen via uw credit verslag, zou je verbaasd over alle soorten accounts die worden weergegeven zijn. Medische rekeningen, incasso, en de openbare registers, zoals faillissement of belasting pandrechten worden vermeld op uw credit verslag in aanvulling op creditcards en leningen.

Omdat ze geen krediet rekeningen rekeningen zoals mobiele telefoon betalingen of nut betalingen niet regelmatig gerapporteerd aan de kredietbureaus. Als deze rekeningen worden ernstig delinquent, kunnen ze aan uw credit verslag als een verzameling account toegevoegd.

8. Werkgelegenheid geschiedenis en inkomen is opgenomen in uw credit verslag.

In een 2015 TransUnion studie , 55 procent van de mensen die zouden onlangs controleerde hun credit verslag geloofd een volledige werkgelegenheid geschiedenis verscheen op hun verslagen. En 41 procent denkt dat het inkomen wordt vermeld op hun krediet verslagen. Uw huidige werkgever kan worden vermeld op uw credit verslag, maar dat is het. Uw credit verslag zal een lijst van uw vorige werkgevers niet te houden en het niet een lijst van uw inkomen. Kredieten en leningen toepassingen echter, zal vragen voor de werkgelegenheid en informatie inkomen om uw aanvraag goed te keuren.

9. verhuur geschiedenis wordt vermeld op uw credit verslag.

In TransUnion studie, 49 procent van de mensen met een uitstekende kredietwaardigheid geloofde dat huurbetalingen zijn opgenomen in credit rapporten. Verhuur rekeningen over het algemeen niet worden weergegeven op uw credit verslag, maar er kunnen enkele uitzonderingen. Huur betalingen aan appartementen die rapporteren aan Experian RentBureau zal worden opgenomen in uw Experian credit verslag. Kredietbureaus over het algemeen geen informatie te delen, zodat deze betaling van de huur zal niet verschijnen op uw andere credit rapporten.

10. Accounts heb je alleen cosigned niet worden weergegeven op uw credit verslag.

Als u een creditcard of lening zijn handtekening, verschijnt deze op uw credit verslag, net als de overige gegevens, net als al uw andere accounts. gebruik en de betaling activiteit van de rekening zal verschijnen op uw credit verslag en invloed hebben op uw krediet, zelfs als je niet degene die gebruik maakt van of voordelen van de rekening. Tenzij uw naam werd cosigned zonder uw toestemming, zult u niet in staat zijn om de cosigned rekening van uw credit verslag te verwijderen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.