Različne vrste Real Estate Investments lahko naredite

Home » Real Estate » Različne vrste Real Estate Investments lahko naredite

Vodnik novega investitorja, da v vrstah Real Estate Investments

Različne vrste Real Estate Investments lahko naredite

Nepremičnine je ena najstarejših in najbolj priljubljenih razredih sredstev. Večina novih investitorjev v nepremičnine vem, ampak kaj ne vedo, kako obstaja veliko različnih vrst nepremičninskih naložb. Samoumevno je, da ima vsaka vrsta naložbe v nepremičnine svoje potencialne prednosti in pasti, vključno z edinstveno quirks v ciklih denarnih tokov, kreditiranje tradicije in standardi, kar se šteje za primerno in normalno, tako da boste želeli, da jih študij tudi pred začnete jih dodate na svoj portfelj.

Kot ste odkrili te različne vrste nepremičninskih naložb in izvedeli več o njih, ni nič nenavadnega, da vidim nekoga izgradnjo sreča z učenjem, da se specializirajo v posebno nišo.

Če se odločite, da je to področje, na katerem boste morda želeli posvetiti veliko časa, truda in sredstev, da bi v svojem prizadevanju za finančno neodvisnost in pasivnih dohodkov, rad bi vas sprehod skozi nekaj različnih vrst nepremičnin vlagajo tako da lahko dobite splošno ijo zemljišča.

Preden govorimo o Real Estate Investments …

Preden se spustimo v različne vrste nepremičninskih naložb, ki so lahko na voljo za vas, moram vzeti trenutek, da se pojasni, da jih skoraj nikoli ne bi kupil investicijsko nepremičnin neposredno v svojem imenu. Obstaja nešteto razlogov, nekateri imajo opraviti z varstvom osebnih sredstev. Če gre kaj narobe in se znajdete sooča nekaj nepredstavljivo kot poravnavo tožbo, ki presega vaše zavarovanje, vi in ​​vaši svetovalci potrebujejo možnost, da bi se podjetje, ki ima nepremičnine v stečaj, tako da boste imeli priložnost oditi v boju drugo dan.

 Glavno orodje pri oblikovanju svoje zadeve pravilno vključuje izbiro pravne osebe. Skoraj vsi izkušeni nepremičninski investitorji uporabljajo posebno pravno strukturo znan kot družbe z omejeno odgovornostjo ali LLC za kratka, ali komanditne družbe, ali LP na kratko. Moral bi resno govoriti s svojim odvetnikom in računovodje približno počne isto.

 To vam lahko prihrani neizrekljivo finančne težave po cesti. Upanje za najboljši, načrt za najhujše.

Te posebne pravne strukture so lahko setup za le nekaj sto dolarjev, ali če uporabljate ugledna odvetnika v dostojno velika mesta, nekaj tisoč dolarjev. Zahteve glede dokumentacijo za urejevanje niso velika in lahko uporabite drugačen LLC za vsako naložbe v nepremičnine v vaši lasti. Ta tehnika se imenuje “ločevanje sredstev”, ker, še enkrat, to pomaga vam in vašim gospodarstva zaščititi. Če eden od vaših lastnosti zaide v težave, boste morda lahko, da ga v stečaj, ne da bi boli druge (dokler ni podpisal dogovora o nasprotnem, kot so zadolžnice, ki navzkrižno zavarovane svoje obveznosti).

S tem se s poti, pa se v središču tega člena, in se osredotočajo na različne vrste nepremičnin.

Od večstanovanjskih stavbah za shranjevanje enot, lahko najdete Tip nepremičnine projekta, ki apelira na vašo osebnost in vire

Če ste nameri o razvoju, pridobivanju, ali ima v lasti, ali lahkota nepremičnine, lahko bolje pridejo do razumevanja posebnosti, kaj ste se soočajo z delitvijo nepremičnin v več kategorij.

  • Stanovanjske naložbe v nepremičnine so lastnosti, kot so hiše, stanovanjskih zgradbah, hišah in počitniških hišah, kjer je oseba ali družina vam plača, da živijo v nepremičnine. Dolžina bivanja temelji na najemni pogodbi, ali sporazum so podpisali z vami, znan kot najemne pogodbe. Večina stanovanjskih najemi so na dvanajst-mesečno v Združenih državah Amerike.
  • Komercialne nepremičninske naložbe so večinoma sestavljeni iz stvari, kot so pisarniške zgradbe in nebotičnikov. Če ste bili, da se nekatere od vaših prihrankov in zgraditi manjšo stavbo s posameznimi uradi, bi jih dajemo v najem za podjetja in lastniki malih podjetij, ki bi plačali najamete za uporabo nepremičnine. To ni nič nenavadnega za poslovne nepremičnine za vključitev večletne najeme. To lahko privede do večje stabilnosti denarnega toka, in tudi zaščititi lastnika pri najemninah padec, če pa je na trgu segreje in najemninah znatno povečala v kratkem časovnem obdobju, morda ne bo mogoče sodelovati kot poslovna stavba je zaklenjena v starih sporazumov.
  • Industrijski nepremičninske naložbe  lahko sestavljajo vse, od industrijskih skladišč zakupljenih podjetjem kot distribucijske centre preko dolgoročnih pogodb za pomnilne enote, avtopralnic in druge posebne namene nepremičnin, ki ustvarja prodaje iz stranke, ki začasno uporabljajo objekt. Industrijski nepremičninske naložbe imajo pogosto znatne provizijah in storitvene tokove prihodkov, kot je dodal, kovance sesalniki na avtopralnico, povečanje donosnosti naložbe za lastnika.
  • Maloprodajne nepremičninske naložbe sestojijo iz nakupovalnih centrov, strip centrih in drugih maloprodajnih pisarne. V nekaterih primerih, lastnik prejme tudi odstotek prodaje v trgovini najemnika ustvari poleg osnovni najem jih spodbuditi, da se premoženje v vrhunsko stanje.
  • Mešane rabe nepremičnine naložbe so tiste, ki združujejo nobeno od zgoraj navedenih kategorij v sam projekt. Poznam vlagatelja v Kaliforniji, ki je vzela več milijonov dolarjev v prihrankih in našel srednje velikosti mesto na srednjem zahodu. Je približal banko za financiranje in zgradili mešano rabo trinadstropno poslovno stavbo obdano z maloprodajnih trgovinah. Banka, ki mu je posodil denar, vzel v zakup v pritličju, ki ustvarjajo znaten prihodek za lastnika najem. Na drugi tla so v zakup, da zdravstvena zavarovalnica in drugih podjetij v. Okoliški trgovine so bile hitro zakup z Panera Kruh, članstva v telovadnici, hitro storitev restavracije, upscale trgovini na drobno, virtualni golf območju, in frizerski salon. Mešano rabo nepremičninskih naložb so priljubljena za tiste z večjimi sredstvi, saj imajo stopnjo vgrajenega diverzifikacijo, ki je pomemben za nadzor tveganja.
  • Onstran tega, obstajajo drugi načini, da vlagajo v nepremičnine, če ne želite, da se dejansko ukvarjajo z sami lastnostmi.  Nepremičninski investicijski skladi ali nepremičninski skladi, so še posebej priljubljeni v investicijski skupnosti. Ko boste vlagali skozi NIS, kupujete delnic družbe, ki ima v lasti nepremičnine lastnosti in distribuira praktično vseh svojih prihodkov kot dividende. Seveda, boste morali spopasti z neko davčno kompleksnosti – vaše dividende niso primerni za nizke davčne stopnje lahko dobite na navadne delnice – ampak, glede na vse, so lahko dober dodatek k portfelju roke pravega investitorja, če kupite na pravica vrednotenje in z zadostno mejo varnosti. Lahko celo našli Reit, ki ustreza vašemu posebno želeno industrije; npr ,. če želite, da lastnik hotela, lahko vlagajo v hotelskih nepremičninskimi skladi.
  • Dobite lahko tudi v bolj ezoteričnih področjih tak davek zastavne pravice potrdil . Tehnično, posojanje denarja za nepremičnine velja tudi nepremičninski vlaganje, ampak mislim, da je bolj primerno, da je to kot naložb s fiksnim donosom, tako kot obveznice, ker si ustvarjajo svoj donos naložbe, ki jih posoja denar v zameno za obresti. Nimate katerem temelji delež v zahvalo ali donosnost premoženja tudi po tem obrestnih prihodkov in donosnost vašega glavnice.
  • Prav tako nakup kos nepremičnin oziroma stavbe in nato leasing nazaj na najemnika , kot so restavracije, je bolj podobna stalnim donosom vlaganje in ne kot pravi naložbe v nepremičnine. Vi ste v bistvu financiranje nepremičnin, čeprav je to nekoliko prekriva ograjo od obeh, saj boste na koncu dobili premoženje nazaj in verjetno apreciacija pripada vam.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.