Redenen om te kopen langdurige zorg verzekering

Home » Insurance » Redenen om te kopen langdurige zorg verzekering

Redenen om te kopen langdurige zorg verzekering

Waarom kopen langdurige zorg verzekering? Hieronder zijn drie goede redenen.

1. U wilt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de kwaliteit van zorg snel.

Als u hulp nodig hebt en niet over langdurige zorg verzekering, wat doe je dan? Je krijgt hulp van familie en vrienden, betalen uit eigen zak, en / of ga op Medicaid.

Voor toegang tot langdurige zorg voordelen moet u hulp het uitvoeren van twee van de zes activiteiten van het dagelijks leven nodig hebben. Dit zijn activiteiten zoals zwemmen en dressing.

Als je ouder wordt en begint die hulp nodig hebben met deze items, veel mensen afhankelijk zijn van een echtgenoot of andere dierbaren eerste. Als u een verzekering dan niet hebben als familie en vrienden kunnen niet langer voorzien in het niveau van de zorg die u nodig hebt, begin je te besteden uw vermogen om te betalen voor de zorg. Als u zorg nodig heeft voor een lange tijd en besteden al uw vermogen dan op dat ondersteunende programma’s punt regering halen de kosten van uw zorg in een gekwalificeerde verpleeghuis.

U bent waarschijnlijk toegang tot de zorg sneller wanneer je de langdurige zorg verzekering, omdat je weet dat je de middelen om te betalen voor hebben. Dit is één van de redenen waarom mensen kopen dit soort verzekering – zodat ze de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot de zorg sneller, en kan het geld van de verzekeringsmaatschappij gebruiken om te betalen voor het.

2. U kunt een lange dure claim.

Jesse Slome, uitvoerend directeur van de American Association for Long-Term Care Insurance vertelde me het verhaal van een van de langste vorderingen op record: een vrouw die $ 12.000 betaald aan premies meer dan slechts een paar jaar, en kreeg $ 1,2 miljoen in de langdurige zorg voordelen ten opzichte van de komende vijftien jaar.

Zoals Jesse zei: “Is ze gelukkig? Nee, ik denk niet dat iemand zou bellen haar geluk.”Ze had langdurige zorg verzekering gekocht zodat haar kosten werden gedekt, maar ik weet zeker dat zij en haar familie wensen beide een langdurige zorg nodig had nog nooit voorgedaan in de eerste plaats. Als u langdurige zorg verzekering te kopen, laten we hopen dat je nooit nodig hebt.

Als je dat doet, hoewel, je zult blij zijn dat je het hebt.

3. U wilt keuzevrijheid.

Wanneer u langdurige zorg verzekering te kopen vindt u de nodige middelen moeten een kwaliteit van zorg, en je zal de mogelijkheid om te kiezen hoe en waar u deze zorg te ontvangen. Degenen zonder substantiële middelen van hun eigen, of degenen die niet kopen langdurige zorg verzekering, gewoon niet zo veel keuzes. Betekent dit dat iedereen zou moeten lopen uit en kopen langdurige zorg verzekering? Nee, net als elke financiële beslissing, moet je jezelf te onderwijzen, de voors en tegens te evalueren , en een beslissing nemen die geschikt is voor jou.

Er zijn alternatieven voor de traditionele langdurige zorg verzekering , zoals het krijgen van zorg in het buitenland, of het kopen van een voortdurende zorg Gemeenschap. Ondanks de alternatieven, die met pensioen zult er is een groot deel van de vrede-of-mind dat afkomstig is van het hebben van de traditionele langdurige zorg verzekering.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.