Remek lehetőséget nyújt Bérlők a kölcsönzési

Home » Real Estate » Remek lehetőséget nyújt Bérlők a kölcsönzési

Remek lehetőséget nyújt Bérlők a kölcsönzési

Ha azt szeretnénk, hogy megtalálják a bérlők gyorsan a kölcsönzés, a leendő bérlők kell, hogy képes megtalálni. Ismerje meg az öt legnépszerűbb módszerek üresedés betöltése, valamint négy bevált módszereket.

5 Népszerű módszerek megtalálása Bérlők

A következő öt legnépszerűbb módja, hogy megtalálják a bérlők a bérleményt. A cél ezeknek a módszereknek az, hogy a legtöbb ember lehet találni a bérlő gyorsan.

1. Keresse bérlők bérbeadás honlapok

Az internet egy nagyszerű módja annak, hogy elérje a tömegeket. Oldalak, mint a Craigslist és Trulia teszi, hogy tegye a szabad adatlapjának kölcsönzés. Ezeket a listákat azután bárki számára láthatóvá Internet hozzáférés, aki keres egy lakás a területen. A leendő bérlő képes tovább szűkíteni a keresési feltételeket alapuló bérleti díj, vagy több hálószoba és fürdőszoba.

Ha érdekli a átvevő államilag támogatott lakhatás, beleértve szakasz-8, oldalak, mint a Socialserve.com segít elérni ezen a piacon. Ha van saját honlapja, akkor is biztosítani kell, hogy sorolja fel a vagyont, és biztos, hogy referencia webhely URL-jét a többi hirdetés.

2. A Social Media keressünk Bérlők

Emberek milliói használják a szociális média oldalak, mint a Facebook, Instagram és a Twitter. Ha van egy cég, akkor hozzon létre egy Facebook oldalt, Instagram fiók és egy Twitter fiókot érte.

Ha nem, akkor használja a személyes beszámolók, hogy az emberek tudják, hogy van egy kiadó ingatlan. Kilistázhatod a tulajdon Facebook.com a piacon, küldje el a status update fiókjában, küldje el a fotót a bérleti Instagram vagy küldjön egy tweet, hogy a követői a Twitter.

3. Legyen egy ingatlanügynök Find Bérlők Önnek

A szolgáltatás, irodák jellemzően jutalékot körülbelül egy havi bérleti díj, néha több.

Érdemes lehet interjút két vagy több ingatlanforgalmazók, hogy megtalálja az egyik a legkényelmesebb a tőzsdei bérlésével.

Bár ez lehet a legdrágább módja annak, hogy reklámozzák a tulajdon, ez mentheti meg a sok szóváltás és fejfájás foglalkozó leendő bérlők. Az ingatlan is szerepel a MLS.com (Multiple Listing Service), ami növeli az expozíciót.

4. Keresse Bérlők ösztönzése révén

Az emberek, mint a gondolat, hogy kapok egy üzletet, vagy kedvezményt. Ön tud nyújtani egy ingyenes TV-n vagy a kedvezményes bérleti díj, ha a bérlő költözik egy bizonyos időpontban. A $ 250 televíziós tűnhet drága, de ha a töltés $ 950 bérleti díj és a TV lesz, hogy valaki mozog egy hónappal korábban, akkor tulajdonképpen megtakarítás magad 700 $, és mint a hozzáadott bónusz, a televízió lesz adó törlésvédő ki a bérleményt.

5. Gyors reagálás a leendő bérlők

Meg kell válaszolni a leendő bérlők azonnal. Ha nem hívjon, vagy írjon a bérlő vissza azonnal, egy másik földesúr vagy ingatlanügynök lesz.

Ha nem szeretné, hogy adja ki személyes telefonszámát, akkor hozzon létre egy ingyenes Google Voice-fiók, amely Önhöz egy új telefonszámot, hogy be lehet állítani, hogy gyűrű a meglévő telefonvonalat. Egy kis havi díj, akkor is létrehozott egy ingyenesen hívható számot, beleértve a hangposta, a bérleti segítségével weboldalak, mint Kall8.com.

Hasonló lehetőségek vannak az e-mail.

4 bevált módszerek megtalálása Bérlők

A következő négy kipróbált módszerek találni bérlők hogy töltse ki a megüresedett. Ezek a módszerek nem célja annak elérése, a tömegek. Ehelyett a cél négy megközelítés, hogy szűk a leendő bérlők, akik nagyobb valószínűséggel érdeklődnek az élő az adott terület, ahol a bérlemény található.

1. Keresse Bérlők az újságban

Néhány leendő bérlők továbbra is keresnek bérelhető ingatlan az újságban. Hirdesse üresedés a hétvégén, különösen vasárnap, mert ez az, amikor újságok lehet látni a forgalmat.

Bérleti hirdetések újságokban apró, így akkor csak egy pár sort, hogy az ingatlan látszanak. Használja rövidítések szavakat, mint a hálószoba (BR) és mosógép / szárító (W / D), hogy helyet.

 Helyezzen el egy hirdetést az újságban pénzbe kerül, de ez egy másik módja, hogy növelje a tulajdon.

2. Reklámozni helyi hirdetőtáblán

Tedd fel szórólapok a bérleti a közösség, ahol az ingatlan található. Ez magában foglalhatja a hirdetőtáblákat a élelmiszerboltokban, templomok, Mosodák és buszmegállók.

Mivel az emberek fogják elhaladva a szórólap gyorsan használjon félkövér címsor és a nagy, színes fényképek felhívni érdeke, hogy a szórólap. Az alján a szórólap, többek között szakadás-off az embereket, hogy. Ezek könny-off tartalmaznia kell az ingatlan címét, a hálószobák száma, és az elérhetőségi adatait.

3. Keresse Bérlők élőszóban

Ne becsüljük alá a hatalom a kimondott szó. Ha a jelenlegi bérlők, hadd tudják, hogy van egy üresedés. Lehet, hogy a testvér, unokatestvér, vagy testvér, aki keres egy új lakóhelyet.

Azt is mondja el testvér, fodrász, főnök, és a szerelő, hogy van egy kiadó ingatlan. Mindig szórólapok akkor így adja ki őket, ha szükséges. Akkor is ajánlási díj, így nagyobb ösztönzést.

4. Tegyen egy „Kiadó” Bejelentkezés az Ablak

Amíg nem éri el a tömegeket azáltal, hogy egy „Kiadó” jel az ablakon, nem árt csinálja sem. A járókelő esetleg érdekel, vagy ismer valakit, aki keresi a kiadó a környéken. Győződjön meg róla, egy telefonszámot is világosan kiolvasható utcaszinten.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.