Rookie ingatlan befektetés tévedések elkerülése érdekében

Home » Real Estate » Rookie ingatlan befektetés tévedések elkerülése érdekében

Rookie ingatlan befektetés tévedések elkerülése érdekében

Ingatlan mutat, mint a Flip Flop vagy , Million Dollar Listing és Flip Ez Ház, hogy úgy tűnik, mintha nem lenne módja, hogy elveszíti a játékot. Érdemes befektetni egy bizonyos mennyiségű készpénz egy tulajdonság, frissítése és felújítása óvatosan, majd sorolni egy majdnem azonnali eladásra. A csillagok a műsorokat lehet lezárása keresnek kevesebbet , mint azt várják, de soha nem úgy tűnik, hogy elveszítik a pólók.

De szerint Mindy Jensen, a közösség vezetője ingatlan befektetés honlapján Bigger zsebek, van egy csomó kérdés ezek a koncertek soha ábrázolnak. Nem mutatnak a problémákról van szó, amikor először kezdi el, például. Nem megmutatni, milyen egyszerű, hogy alábecsülik rehabilitációs költségek, vagy felejtsd el a kisebb költségek akkor szembe az út mentén.

Ha kicseréli a cserép a konyha, például, hogy túl könnyű megbecsülni csak az ára a csempe, és felejtse el a dolgokat, mint csemperagasztó, fugázó, csempe tömítő, szivacsok, és az értéke a saját idejét. „Bár ezek a tételek nem szuper drága, még mindig kell elszámolni”, mondta Jensen.

Aztán ott vannak a nagy kérdés a befektetők szembesülnek, hogy dobja a költségvetésük ki a pályán – a dolgok, mint alapítvány problémák rendezési problémák, és a fekete penész. Valahogy a legtöbb ingatlan mutatja soha ásni ezeket sötét területeken, ahol a befektetők lezárása pénzt veszít egy üzletet.

Kerülje el ezeket a Five Ingatlan Befektetés hibák

A valóság az, ingatlan befektetés nem mindig olyan rózsás, vagy kiszámítható, mint a TV-műsorok teszik ki lehet. Ez igaz, hogy érdemes befektetni a lakások „flip” őket az új vásárlók, vagy hogy érdemes befektetni a kiadó ingatlanok építeni a hosszú távú, passzív jövedelem.

Ha gondolkodik befektetés az ingatlan, melynek célja a essek a nyereséget vagy válás földesúr, itt van néhány újonc hibákat akkor szeretnénk elkerülni:

# 1: megfeledkezve a Home Ellenőrzési

Jensen szerint néhány vásárló hajlandó lenne lemondani a professzionális otthoni ellenőrzés lesz az üzlet megy keresztül. Ez mindig egy hibát, azt mondja, mivel a hazai ellenőrzési kiderülhet összes javítást akkor kell tenni, és tervezni. Hogyan ingatlan befektetők jól működjön a számát, ha azok nem biztos, hogy mennyit kell majd költeni a javításra? A válasz: nem tudnak.

Nem csak ez, de ez lehetséges, akkor is kap az eladó, hogy fedezi a javítási költségeket a tárgyalások során. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha tudod, mi a baj, hogy kezdődik.

Jensen javasolja séta a haza az ellenőr, hogy kérdéseket tegyenek mozognak egyik szobából a másikba. „Továbbra is azt kérdezi, amíg elégedettek vagyunk, hogy megértsék, mit beszélnek,” mondta. Míg a hazai ellenőr nem lesz képes, hogy az Ön becslések javításra, akkor gyakran tudd körülbelül mennyit fog fizetni.

Akkor használja ezt az információt annak meghatározására, hogy egy ingatlan, érdemes beruházni, vagy hogy kell-e csökkenteni a veszteséget, és futtatni.

# 2: Nem fut a számok

Ez elvezet minket egy másik gyakori hiba újonc ingatlanberuházókból tenni. Néha leendő befektetők ennyire izgatott vásárol egy ingatlant elfelejtik hivatalosan vet az üzletet.

Nem minden tulajdonság, hogy jó befektetés, mondja Jensen, és néhány tulajdonság nincs értelme minden áron. Emiatt, meg kell, hogy üljön le, és futtassa az összes számot, hogy eldöntse, egy ingatlan, érdemes beruházni.

Az abszolút minimum, meg kell becsülni törlesztő, adók, biztosítás, előre javítási költségek, folyamatos karbantartási költségek és az egyéb költségek és hasonlítsa össze őket a becsült piaci bérleti vagy eladási árat kap az ingatlan.

És ne felejtsük el, hogy megegyezzenek, és úgy minden költséget te valószínűleg találkoznak. „Nem számviteli valamennyi költséget a leggyakoribb probléma,” mondta Jensen. „Kivéve megüresedett és beruházási kiadások a legrosszabb.”

Lesz egy üresedés egy bizonyos ponton, és nem számítva az egy hónap elveszett kiadó évente (vagy néhány évenként) lehet fújni a teljes nyereséget. Ugyanez igaz a nagy kiadások, mint egy új tető, új épületgépészeti rendszer, vagy a vízmelegítő.

# 3: Ha nem sikerül megfelelően Képernyő Bérlők

Ha befektetés az ingatlan lesz a bérbeadó, akkor szeretnénk, hogy egy tervvel rendelkezik, hogy az állatorvos és a képernyő bérlők, akik alkalmazzák a bérleti díj. Jensen szerint nehéz lehet észrevenni a potenciális problémát bérlők, mivel rossz bérlők nem derül ki a hiányosságokat kezelni.

„Senki sem fogja megközelíteni téged, mint a bérlő, és azt mondják,»nem fogok fizetni bérleti díjat az első hónap után, és én dobja pelenkát a WC és lyukakat a falak,«mégis ez történik sokkal gyakran, mint gondolnánk, ha nem képernyőn a bérlők.”

Jensen szerint meg kell futtatni hitel ellenőrzés, valamint a bűnügyi háttér ellenőrzések leendő bérlők. Ezen kívül meg kell nézni ki „vörös zászlók”, amely jelzi akkor van egy probléma. Vannak olyan dolgok, hogy néz ki a következők:

  • Bérlők, akik szeretnének mozogni rögtön: „Bár nem mindig rossz dolog, ez azt jelentheti, hogy valaki egyre kilakoltatták,” mondta Jensen. „Ez is egy jele a nagyon rossz tervezés a részükről, és az emberek, akik tervezik rosszul a nagy dolgok, mint egy lépés is hajlamosak tervezni rosszul a kisebb dolgok, mint kifizető bérleti idő.”
  • Akarta, hogy fizetni előre egy év: Jensen azt mondja, ez egy hatalmas vörös zászló néhány ok. Először is, ez azt jelenti, akarnak aljas dolgokat a tulajdon, és nem akar ön körül. Másodszor, az azt jelenti, lehet rossz a pénzt, és azt szeretné, hogy fizetnek időben, miközben néhány, esetleg az öröklés vagy valamilyen más típusú váratlan.

Míg elbírálása bérlők döntő eleme minden földesúr üzleti, ingatlan befektető Shawn Breyer a Sell My House Fast Atlanta mondja, hogy ez is fontos, hogy nem tudtuk diszkriminálják bérlők.

Ahhoz, hogy elkerüljük perek a Federal Housing Administration (FHA), akkor meg kell legyen óvatos, amikor kezeli a bérleményt, így nem tudtuk diszkriminálják bérlők,” mondta. „Vannak a nyilvánvaló védett osztályokba; faj, szín, vallás, nem, és nemzeti hovatartozás. A két, hogy az új tulajdonosok véletlenül diszkriminálják az életkor, a családi és a fogyatékkal élő.”

Ha kérdése van, ha lehet tagadni egy alkalmazás egy potenciális bérlő, Breyer mondja, hogy találják meg egy ügyvéd az Ön állapotát.

# 4: nem elég készpénz tartalék

Említettük, hogy hogyan érdemes mindig fut a számokat, ha befektetni az ingatlan, de az is fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van készpénzt viszont fizetni a nagy költségek, ha előre (például egy új tetőt vagy HVAC rendszer) – és a meglepetés költségek nem lehetett megjósolni, ha megpróbálnád (pl bérlők megsemmisítésével tulajdonság).

Szerint Breyer, akkor is, ha a közelmúltban felújított ingatlan, és még nem volt semmilyen kérdést egy év alatt, akkor még mindig kell beállítás pénzt félre. Azt is mondja, hogy ez egy lecke megtanulta a kemény utat. Ő és felesége vásárolt egy duplex, mint az első bérleményt, hogy felújítsa a tetejétől az aljáig. Mivel minden új volt, úgy gondolták, hogy pihenjen, és ne drága javítások néhány évig. Boy, voltak rossz.

„Egy évvel a tulajdonosi azt közölték, hogy a város jön ki, hogy nem egy rutinvizsgálat, hogy nézd meg az ingatlan állapotát,” mondja. „A vizsgálat után küldtek nekünk egy három oldalas elemek listáját, amelyeket meg kell foglalkozni, kezdve újrahuzalozási és cseréje a tető le cseréje piacok és a berendezési tárgyak.”

Egy hónap múlva, azt kellett cserélni a fele a tető helyett egy kemence, helyezzen be egy új vízmelegítő, telepítsen egy olajteknő szivattyú, és újból felhasználni az egész garázs. A végösszeg kiderült, hogy $ 13.357.

A legfontosabb tanulság az, hogy mindig félre pénzt a megüresedett, javítások, frissítések, és a meglepetés költségek. Bár nem egy kemény és gyors szabály, hogy diktálja, hogy mennyit kell menteni, néhány földesurak mondjuk félretéve 10% -a az éves bérleti díj is elegendő lehet. Nyilvánvaló, hogy szükség lehet spórolni, ha nagyobb költségek és alkatrész csere jön létre a közeljövőben.

# 5: Első Tanácsok rossz helyen

Amikor először kezdi el az ingatlan befektetés, úgy tűnhet, mint mindenkinek van véleménye. Cornelius Károly  Dream Home Property Solutions  Ventura County, Kalifornia., Mondja az egyik legnagyobb újonc ingatlan hibákat teheti vesz e véletlenszerűen véleményeket a szíve.

„Mint tudjuk, az emberek több mint hajlandó adni a tanácsot, nem számít, mennyire jó vagy rossz lehet, hogy,” mondja. „Az utolsó dolog, amit szeretnék csinálni, hogy vesz egy bérleményt, mert a ingatlanügynök azt mondja, hogy teszi a tökéletes kölcsönzés, anélkül, hogy a számok és ezzel a saját átvilágítást.”

Amikor a vevő tanácsot, akik még soha nem fektettek ingatlanokba előtt, hogy minden „bölcsesség szavait” egy csipet sót. Ugyanez igaz, ha megkapjuk tanácsot valakitől, aki hasznára válhat az eladó az ingatlan szeretne vásárolni, mint a ingatlanügynök.

Mindig nem a saját kutatási és el kell jutnia a tapasztalt ingatlan befektetők, ha vannak fogalmak segítségre van szüksége a megértést. Azt is nézd meg online platformok ingatlanberuházókból ha kell kérdéseket feltenni, és kérjen tanácsot az emberek, akik az egészet. Az ingatlan befektetés fórum a Bigger zsebek egy kitűnő forrás amikor először a kezdetekhez.

Alsó vonal

Befektetés az ingatlan nem mindig olyan izgalmas, jövedelmező, mint a mi kedvenc ingatlan mutatja, hogy ki legyen. A valós világban, ingatlanvásárlás felújítani vagy bérbe kemény munka! Vannak is egy végtelen számú veszélyeket elkerülése érdekében, amelyek közül sok soha nem látni játszani ki a televízióban.

Mielőtt lakást venni a flip vagy kezelni, győződjön meg róla, hogy van egy szakértő támaszkodik, egy jó kezelni a számokat, és a fegyelem, hogy elmenjen, ha a kívánt tulajdonság szél fel, hogy a savanyú foglalkozik. Ha beront ingatlan anélkül, hogy a kacsa egy sorban, akkor zárja le a tanulás ezeket a tanulságokat, és rengeteg mások a kemény utat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.