Rookie kiinteistösijoittaminen virheitä välttää

Home » Real Estate » Rookie kiinteistösijoittaminen virheitä välttää

Rookie kiinteistösijoittaminen virheitä välttää

Kiinteistöjen osoittaa, kuten Flip tai Flop , Million Dollar Listing , ja Flip Tämä House voi tehdä tuntua ei ole tapa menettää pelin. Voit sijoittaa tietty määrä käteistä omaisuutta, päivittää ja kunnostaa huolellisesti, sitten listata lähes-välitöntä myyntiä. Tähdet nämä osoittaa voi lopettaa ansaitsevat vähemmän kuin he odottavat, mutta he eivät koskaan tunnu menettää paitoja.

Mutta mukaan Mindy Jensen, yhteisö johtaja kiinteistöjen investointeja verkkosivuilla Bigger Taskut, on ton asioita näistä osoittaa koskaan kuvata. Ne eivät näytä kaikkia ongelmia törmäät kun aloitat ulos, esimerkiksi. Ne eivät näytä kuinka helppoa on aliarvioida rehab kustannuksia tai unohtaa kaikki pienemmät kulut joudut matkan varrella.

Kun vaihdat laatta keittiö, esimerkiksi, se on aivan liian helppo arvioida ainoastaan ​​kustannukset laatta, ja unohtaa asioita, kuten laattaliima, laasti, kaakeli tiivistysaine, sienet ja arvo omaa aikaa. ”Vaikka nämä tekijät eivät ole super kalliita, ne on silti otettava huomioon”, sanoi Jensen.

Sitten on iso asioita sijoittajat kohtaavat joka heittää talousarvioitaan hakoteillä – asioita, kuten säätiön ongelmia, kaavoitus kysymyksiä, ja mustaa multaa. Jotenkin useimmat kiinteistöjen osoittaa koskaan kaivaa näillä hämärää alueita, joilla sijoittajat voivat päätteeksi menettää rahaa on paljon.

Vältä nämä viisi kiinteistösijoittaminen Mistakes

Tosiasia on, kiinteistösijoittaminen ei aina ole niin ruusuinen tai ennustettavissa kuin TV tekevät sitä olla. Tämä pätee riippumatta siitä, investoida kodeissa ”läppä” ne uusille ostajille, vai oletko sijoittaa vuokra-asuntojen rakentamiseksi pitkän aikavälin passiivisia tuloja.

Jos olet ajatellut investoida kiinteistöön, jonka tavoitteena on kääntämällä se voittoa tai tulossa vuokranantaja, tässä on joitakin alokas virheitä kannattaa välttää:

# 1: unohtaminen Talotarkastukset

Jensen sanoo jotkut ostajat saattavat olla halukkaita luopua ammatillinen Talotarkastukset saada paljon läpi. Tämä on aina virhe, hän sanoo, koska kotiin tarkastus voi paljastaa kaikkia korjaukset sinun täytyy tehdä ja suunnitella. Miten kiinteistösijoittajat kunnolla ajaa numerot, jos ne eivät ole varma, kuinka paljon he tarvitse viettää korjauksista? Vastaus: He eivät voi.

Ei vain sitä, mutta se on mahdollista, voit saada myyjä kattamaan muutamia korjauskustannukset neuvotteluprosessin aikana. Tämä on kuitenkin mahdollista vain, jos tiedät mitä vikaa aluksi.

Jensen ehdottaa kävelevän kotiin tarkastaja esittää kysymyksiä, koska ne liikkuvat huoneesta toiseen. ”Jatka kysymällä, kunnes olet varma, että ymmärrät, mitä he sanovat”, hän sanoi. Vaikka kotiin tarkastaja ei voi antaa sinulle arvioita korjauksiin, ne voivat usein kertoa, miten paljon maksat.

Voit käyttää tätä tietoa onko ominaisuus kannattaa sijoittaa tai onko sinun pitäisi leikata tappioita ja ajaa.

# 2: Ei Running numeroina

Tämä johtaa meidät Toinen yleinen virhe alokas kiinteistösijoittajille tehdä. Joskus mahdollisille sijoittajille niin innoissaan ostaa kiinteistön he unohtavat muodollisesti eläinlääkärille paljon.

Ei joka ominaisuus tekee hyvä sijoitus, sanoo Jensen, ja jotkut ominaisuudet eivät ole järkeä hinnalla millä hyvänsä. Tästä syystä, sinun täytyy istua alas ja ajaa kaikki numerot päättää, jos kiinteistön kannattaa panostaa.

Minimissään, sinun täytyy arvioida kiinnitys maksut, verot, vakuutukset, alkuvaiheen korjauskustannukset, jatkuva ylläpito kustannukset, ja muut kulut ja vertaa niitä arvioidun markkinoiden vuokra tai myyntihinta saat omaisuutta.

Äläkä unohda vastaavuuden ylös ja miettiä jokaisen kustannuksella olet todennäköisesti kohtaavat. ”Ei osuus kaikista kuluista on yleisin ongelma”, sanoi Jensen. ”Ilman avoimia työpaikkoja ja investoinnit ovat suurimpia rikollisia.”

Sinulla on vapautuneen jossain vaiheessa, eikä osuus kuukauden menettänyt vuokraa vuosittain (tai muutaman vuoden välein) voi puhaltaa koko voiton. Sama pätee iso menoja kuin uusi katto, uusi LVI-järjestelmä, tai lämminvesivaraajaan.

# 3: Ellei Oikein Screen Vuokralaisten

Jos olet investoida kiinteistöön tulee vuokranantaja, sinun kannattaa olla suunnitelma paikallaan vet ja näyttö vuokralaisille, jotka hakevat vuokra. Jensen sanoo, että se voi olla vaikea havaita mahdollisia ongelmia vuokralaisten koska huono vuokralaiset eivät kerro sinulle puutteensa etukäteen.

”Kukaan ei lähestyä sinut vuokralainen ja sanoa, ‘En aio maksaa vuokraa ensimmäisen kuukauden jälkeen, ja heitän vaipat wc ja rei’ittää seiniin,’ mutta tämä tapahtuu paljon enemmän usein kuin luulisi, kun et näytön vuokralaiset.”

Jensen sanoo sinun tulisi suorittaa luotto tarkastuksia sekä rikollisen taustan tarkistamisesta mahdollisille vuokralaisia. Lisäksi sinun pitäisi varoa ”punaisia ​​lippuja”, joka voi olla merkki voi olla ongelma. Jotkut asiat varoa muun muassa:

  • Vuokralaisille, jotka haluavat liikkua heti: ”Vaikka ei aina huono asia, se voi tarkoittaa joku on saada häädön”, sanoi Jensen. ”Se on myös merkki erittäin huono suunnittelu heidän puoleltaan, ja ihmisiä, jotka suunnittelevat huonosti suurille asioita, kuten siirtyminen myös taipumus suunnitella huonosti pienempiä asioita, kuten maksaa vuokraa ajallaan.”
  • Haluavat maksaa etukäteen vuodeksi: Jensen sanoo, että tämä on valtava punainen lippu muutamia syitä. Ensinnäkin se voi tarkoittaa he haluavat tehdä ilkeä asioita omassa omaisuutta ja halua sinua ympäri. Toiseksi se tarkoittaa, että ne voisivat olla huono rahaa ja saattaa haluta maksaa sinulle etukäteen, kun ne ovat jonkin verran, mahdollisesti perintönä tai jokin muu windfall.

Vaikka Tutkiessaan vuokralaisten on olennainen tekijä kaikissa vuokranantaja liiketoimintaa, kiinteistösijoittaja Shawn Breyer ja Myy My House Nopea Atlanta kertoo se on myös tärkeää, et tietämättään syrji vuokralaisia.

Jotta oikeusjuttuja Federal Housing Administration (FHA), sinun täytyy edetä varovasti käsitellessään vuokra omaisuutta niin, että et tietämättään syrji vuokralaiset”, hän sanoi. ”On selvää suojattu luokkiin; rodun, ihonvärin, uskonnon, sukupuolen, ja kansallisen alkuperän. Kaksi että uudet vuokranantajat vahingossa syrjivät ovat ikä, perhe, ja vammaiset.”

Jos sinulla on kysyttävää, kun ei voi kieltää sovelluksen mahdollisen vuokraaja, Breyer sanoo etsimään asianajajan oman valtion.

# 4: ei ole tarpeeksi kassavarannon

Kerroimme miten pitäisi aina ajaa numerot kun sijoittavat kiinteistöihin, mutta se on myös tärkeää varmistaa, että olet rahat maksaa suuria kuluja sinulle ennakoida (esim uusi katto tai LVI-järjestelmän) – ja yllätys kulut et voinut ennustaa, jos yritit (esim vuokralaiset tuhoavat omaisuutta).

Mukaan Breyer vaikka hiljattain remontoitu omaisuutta ja sinulla ei ole ollut mitään ongelmia vuodessa, kannattaa silti olla asettaa rahaa syrjään. Hän sanoo, että tämä on yksi hän oppi kantapään kautta. Hän ja hänen vaimonsa osti duplex ensimmäiseksi vuokra omaisuutta ja kunnostettu sen ylhäältä alas. Koska kaikki oli uutta, he katsoivat voivansa rentoutua ja välttää tyyris korjaukset muutamaksi vuodeksi. Poika, olivat he väärässä.

”Vuosi omistukseen, olimme ilmoittaneet, että kaupunki oli tulossa ulos tehdä rutiinitarkastus tarkistaa kiinteistön kunto”, hän sanoo. ”Tarkastuksen jälkeen he lähettivät meille kolmen sivun luettelo kohteista, joita olisi käsiteltävä aina rewiring ja vaihtamalla katolla alas korvaa myyntipisteistä ja kalusteet.”

Yhden kuukauden, ne oli korvattava puoli katon, vaihda uunin, asentaa uusi lämminvesivaraaja, asenna pumppu ja ReWire koko autotallin. Loppusumman osoittautui $ 13357.

Tärkeä opetus on, että sinun pitäisi aina varattu rahaa avoimia työpaikkoja, korjaukset, päivitykset, ja yllätys kulut. Vaikka ei ole kova ja nopea sääntö, joka määrää, kuinka paljon sinun tulisi säästää, jotkut vuokranantajat sanovat varaamalla 10% vuosivuokra voisi riittää. On selvää, sinun on ehkä säästää enemmän, jos sinulla on suurempi kuluja ja osien vaihdot tulossa lähiaikoina.

# 5: Getting Neuvoja vääristä paikoista

Kun aloitat ulos kiinteistösijoittaminen, se voi tuntua jokaisella on oma mielipiteensä. Cornelius Charles  Dream Home Ratkaisut  Ventura County, Kalifornia., Sanoo yksi suurimmista alokas kiinteistöjen virheitä voit tehdä on ottaa nämä satunnaisia mielipiteitä sydämeen.

”Kuten me kaikki tiedämme, ihmiset ovat enemmän kuin halukas antamaan neuvoja, ei väliä kuinka hyvä tai huono se voisi olla”, hän sanoo. ”Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on ostaa vuokra omaisuutta, koska kiinteistönvälittäjä sanoo, että se tekee täydellisen vuokra suorittamatta numerot ja tekemässä oman due diligence.”

Kun se tulee ottaa neuvoja ihmisiltä, ​​jotka eivät ole koskaan kiinteistösijoituksia ennen, ota ”viisauden sanoja” jyvän suolaa. Sama pätee, kun olet saada neuvoja joku, joka voisi hyötyä kiinteistökaupasta haluat ostaa, niin kuin kiinteistönvälittäjä.

Aina tehdä oma tutkimus ja tavoita kokeneita kiinteistösijoittajat onko käsitteitä tarvitset apua ymmärrystä. Voit myös tarkistaa verkkokaupan kiinteistösijoittajat jos haluat esittää kysymyksiä ja saada neuvoja ihmisiltä, ​​jotka ovat käyneet läpi kaiken. Kiinteistöalan investoimalla keskustelufoorumilla Bigger Taskut on erinomainen resurssi kun olet ensin aloittanut.

Bottom Line

Investoida kiinteistöön ei ole aina yhtä jännittävä tai tuottoisaa kuin meidän suosikki kiinteistöjen osoittaa tehdä sitä olla. Todellisessa maailmassa, osto-omaisuus kunnostaa tai vuokrata on kovaa työtä! Myös loputon määrä vaaroja välttää, joista monet et koskaan näe pelata ulos televisiossa.

Ennen kuin ostaa kotiin kääntää tai hallita, varmista, että sinulla asiantuntija nojata, hyvä kahva numeroita ja kurinalaisuutta kävellä pois, jos omaisuus haluat päätyy on hapan paljon. Jos kiirehtiä kiinteistöjen ilman teidän ankat peräkkäin, voit lopettaa oppiminen nämä opetukset ja runsaasti muita kantapään kautta.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.