Rookie Real Estate Επένδυση λάθη που αποφεύγουν

Home » Real Estate » Rookie Real Estate Επένδυση λάθη που αποφεύγουν

Rookie Real Estate Επένδυση λάθη που αποφεύγουν

Real estate δείχνει σαν Flip Flop ή , Million Dollar Εισαγωγή και Flip Αυτό το Σώμα μπορεί να φαίνεται σαν να μην υπάρχει τρόπος να χάσει το παιχνίδι. Μπορείτε να επενδύσει ένα ορισμένο ποσό των μετρητών σε ένα ακίνητο, την ενημέρωση και την ανακαίνιση με προσοχή, τότε λίστα για μια σχεδόν άμεση πώληση. Τα αστέρια από αυτές τις παραστάσεις μπορεί να περατωθεί κερδίζουν λιγότερα από ό, τι περίμενα, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να χάνουν τα πουκάμισα τους.

Όμως, σύμφωνα με Mindy Jensen, Διευθυντής της Κοινότητας για την ακίνητη περιουσία που επενδύει ιστοσελίδα Bigger Τσέπες, υπάρχουν ένα σωρό ζητήματα αυτά δείχνει ποτέ δεν απεικονίζουν. Δεν εμφανίζονται όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά έξω, για παράδειγμα. Δεν δείξει πόσο εύκολο είναι να υποτιμήσουμε κέντρο αποτοξίνωσης κόστος, ή να ξεχάσουμε όλα τα μικρότερα έξοδα που θα αντιμετωπίσει κατά μήκος του τρόπου.

Όταν αντικαταστήσει το πλακάκι στην κουζίνα, για παράδειγμα, είναι πάρα πολύ εύκολο να εκτιμηθεί μόνο το κόστος των πλακιδίων, και να ξεχάσουμε τα πράγματα όπως κόλλα πλακιδίων, ενέματα, σφραγιστικό πλακιδίων, σφουγγάρια, και η αξία του δικού σας χρόνου. «Αν και αυτά τα στοιχεία δεν είναι σούπερ ακριβά, θα πρέπει ακόμη να αντιπροσωπεύουν», δήλωσε ο Jensen.

Έπειτα, υπάρχουν οι μεγάλες ζητήματα επενδυτές αντιμετωπίζουν που ρίχνουν τους προϋπολογισμούς τους εκτός τροχιάς – τα πράγματα όπως τα προβλήματα θεμελίωσης, θέματα ζώνες, και μαύρη φόρμα. Κάπως πιο ακινήτων δεν δείχνει σκαλίζω αυτές σκοτεινό περιοχές όπου οι επενδυτές να καταλήξεις να χάσει τα χρήματα σε μια συμφωνία.

Αποφύγετε αυτά τα πέντε Real Estate λάθη Επένδυση

Η πραγματικότητα είναι, επένδυση ακίνητων περιουσιών δεν είναι πάντα τόσο ρόδινα ή προβλέψιμη, όπως η τηλεόραση δείχνει να είναι έξω για να είναι. Αυτό ισχύει είτε έχετε επενδύσει σε σπίτια για να «κτύπημα» τους για τους νέους αγοραστές, ή αν θα επενδύσουν στην ενοικίαση ακινήτων για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων, παθητικό εισόδημα.

Εάν σκέφτεστε για την επένδυση σε ακίνητη περιουσία με σκοπό να ρίχνεις το σκοπό το κέρδος ή να γίνει ένας ιδιοκτήτης, εδώ είναι μερικά από τα λάθη πρωτάρη που θα θέλετε να αποφύγετε:

# 1: Ξεχνώντας την Κεντρική Επιθεώρηση

Jensen λέει ορισμένοι αγοραστές μπορεί να είναι πρόθυμοι να παραιτηθούν από μια επαγγελματική επιθεώρηση σπίτι για να πάρετε μια συμφωνία για να περάσει. Αυτό είναι πάντα ένα λάθος, λέει, δεδομένου ότι η εγχώρια επιθεώρηση μπορεί να αποκαλύψει όλες τις επισκευές θα πρέπει να κάνει και το σχέδιο για την. Πώς να τους επενδυτές ακίνητων περιουσιών λειτουργούν σωστά τους αριθμούς αν δεν είναι σίγουρος για το πόσο θα πρέπει να δαπανήσουν για τις επισκευές; Η απάντηση: Δεν μπορεί.

Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι δυνατόν θα μπορούσατε να πάρετε τον πωλητή να καλύψει μέρος του κόστους επισκευής κατά τη διάρκεια της διαπραγματευτικής διαδικασίας. Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο αν γνωρίζετε τι είναι λάθος να αρχίσει με.

Jensen προτείνει περπατώντας μέσα από το σπίτι με τον επιθεωρητή να κάνετε ερωτήσεις καθώς μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο. «Συνέχεια ζητώντας μέχρι να είστε ικανοποιημένοι ότι καταλαβαίνετε τι λένε», είπε. Ενώ ένα σπίτι επιθεωρητής δεν θα είναι σε θέση να σας δώσει εκτιμήσεις για τις επισκευές, μπορούν συχνά να σας ενημερώσουμε περίπου πόσα θα πληρώσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να καθορίσει αν ένα ακίνητο αξίζει να επενδύουν σε, ή αν θα πρέπει να μειώσει τις ζημίες σας και να τρέξει.

# 2: Δεν εκτέλεση των αριθμών

Αυτό μας οδηγεί σε ένα άλλο κοινό λάθος νεοσύλλεκτος επενδυτές ακίνητων περιουσιών κάνουν. Μερικές φορές επίδοξους επενδυτές παίρνουν τόσο ενθουσιασμένος για την αγορά ενός ακινήτου ξεχνούν να επίσημα κτηνίατρο τη συμφωνία.

Δεν είναι κάθε ακίνητο θα κάνει μια καλή επένδυση, λέει ο Jensen, και μερικές ιδιότητες δεν έχουν νόημα σε οποιαδήποτε τιμή. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να καθίσετε και να τρέξει όλους τους αριθμούς για να αποφασίσει εάν ένα ακίνητο αξίζει να επενδύσουν σε.

Στο ελάχιστο, θα πρέπει να εκτιμηθεί πληρωμές υποθηκών, τους φόρους, την ασφάλιση, εκ των προτέρων το κόστος επισκευής, τρέχοντα έξοδα συντήρησης, καθώς και άλλα έξοδα και η σύγκρισή τους με το εκτιμώμενο μίσθωμα αγορά ή πώληση τιμή που θα λάβει για το ακίνητο.

Και μην ξεχάσετε να συμφωνούν και να εξετάσει κάθε δαπάνη που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε. «Δεν λογιστική αντιμετώπιση όλων των εξόδων είναι το πιο συχνό πρόβλημα», είπε ο Jensen. «Με εξαίρεση τις κενές θέσεις και τις κεφαλαιακές δαπάνες είναι οι χειρότεροι παραβάτες.»

Θα έχετε μια κενή θέση σε κάποιο σημείο, και δεν αντιπροσωπεύουν ένα μήνα έχασε ενοίκιο κάθε χρόνο (ή κάθε λίγα χρόνια) μπορεί να φυσήξει ολόκληρο το κέρδος σας. Το ίδιο ισχύει και για τις μεγάλες δαπάνες, όπως μια νέα στέγη, νέο σύστημα HVAC, ή ένα θερμοσίφωνα.

# 3: Η αποτυχία να Screen σωστά μισθωτές

Αν είστε επένδυση στην ακίνητη περιουσία για να γίνει ιδιοκτήτης, θα θέλετε να έχετε ένα σχέδιο για την κτηνίατρο και οθόνη ενοικιαστές που ισχύουν για την ενοικίαση σας. Jensen λέει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε πιθανό πρόβλημα ενοικιαστές από το κακό ενοικιαστές δεν θα σας πω τις ελλείψεις τους εκ των προτέρων.

«Κανείς δεν πρόκειται να σας προσέγγιση ως ενοικιαστής και να πει,“εγώ δεν πρόκειται να πληρώσει το ενοίκιο, μετά τον πρώτο μήνα, και θα ρίξει πάνες στην τουαλέτα και γροθιά τρύπες στους τοίχους,”αλλά αυτό συμβαίνει πολύ πιο συχνά από ό, τι θα σκεφτόσαστε όταν δεν οθόνη ενοικιαστές σας.»

Jensen λέει θα πρέπει να εκτελέσετε πιστωτικούς ελέγχους καθώς και τους ελέγχους ποινικό παρελθόν σε υποψήφιους ενοικιαστές. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξετε για «κόκκινες σημαίες» που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα. Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν:

  • Οι ενοικιαστές που θέλουν να μετακινηθούν στην αμέσως: «Αν και δεν είναι πάντα κακό πράγμα, αυτό μπορεί να σημαίνει κάποιος να πάρει έξωση», δήλωσε ο Jensen. «Είναι επίσης ένα σημάδι του πολύ κακού σχεδιασμού από την πλευρά τους, και τους ανθρώπους που σχεδιάζουν ελάχιστα για μεγάλα πράγματα όπως μια κίνηση θα τείνουν επίσης να προγραμματίσουν καλά για τα μικρότερα πράγματα όπως την πληρωμή του ενοικίου στην ώρα τους.»
  • Θέλοντας να πληρώσουν προκαταβολικά για ένα χρόνο: Jensen λέει ότι αυτό είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία για μερικούς λόγους. Πρώτον, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θέλουν να κάνουν φαύλους πράγματα στο σπίτι σας και δεν θέλετε γύρω. Δεύτερον, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι κακό με τα χρήματα και μπορεί να θέλουν να σας πληρώσει μπροστά από το χρόνο, ενώ έχουν κάποια, πιθανόν από κληρονομιά ή κάποιο άλλο είδος της απροσδόκητα.

Ενώ η εξέταση των ενοικιαστών είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της κάθε επιχείρησης ιδιοκτήτη, επενδυτής ακινήτων Shawn Breyer του πουλήσει το σπίτι μου γρήγορα Ατλάντα λέει ότι είναι επίσης σημαντικό να μην αγνοία διακρίσεις σε βάρος των ενοικιαστών.

« Για την αποφυγή αγωγές από την Federal Housing Administration (ΝΑΣ), θα πρέπει να προχωρήσει προσεκτικά κατά τη διαχείριση ενός ενοικίασης, έτσι ώστε να μην αγνοία διακρίσεις σε βάρος των ενοικιαστών», είπε. «Υπάρχουν οι προφανείς προστατευόμενες κατηγορίες? τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο και την εθνική καταγωγή. Οι δύο που νέα ιδιοκτήτες λάθος διακρίσεις εις βάρος είναι η ηλικία, οικογένεια, και αναπηρίες.»

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πότε μπορεί να αρνηθεί την αίτηση από μια πιθανή ενοικιαστή, Breyer λέει να αναζητήσουν έναν δικηγόρο στο κράτος σας.

# 4: Δεν Έχοντας αρκετά ταμιακά διαθέσιμα

Είπαμε πως θα πρέπει να εκτελέσετε πάντα τους αριθμούς όταν επενδύουν στην αγορά ακινήτων, αλλά είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μετρητά σε ετοιμότητα για να πληρώσει για τις μεγάλες δαπάνες που προβλέπετε (π.χ., μια νέα στέγη ή το σύστημα HVAC) – και τα έξοδα έκπληξη δεν μπορούσε να προβλέψει αν έχετε δοκιμάσει (π.χ., ενοικιαστές καταστρέφει την περιουσία σας).

Σύμφωνα με Breyer, ακόμα κι αν πρόσφατα ανακαινισμένο το ακίνητο και δεν είχατε οποιαδήποτε προβλήματα σε ένα χρόνο, θα πρέπει ακόμα να τη χρήματα στην άκρη. Επίσης λέει ότι αυτό είναι ένα μάθημα που έμαθε με το δύσκολο τρόπο. Ο ίδιος και η σύζυγός του αγόρασε ένα διπλό ως πρώτη ενοικίαση τους και ανακαινίστηκε το από πάνω προς τα κάτω. Δεδομένου ότι όλα ήταν νέα, νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να χαλαρώσετε και να αποφύγετε ακριβός επισκευές για μερικά χρόνια. Αγόρι, ήταν αυτοί λάθος.

«Ένα χρόνο στην ιδιοκτησία, μας γνωστοποίησε ότι η πόλη έβγαινε να κάνει μια επιθεώρηση ρουτίνας για να ελέγξετε την κατάσταση ιδιοκτησίας», λέει. «Μετά την επιθεώρηση, μας έστειλε μια λίστα τριών σελίδων των στοιχείων που έπρεπε να αντιμετωπιστούν, που κυμαίνονται από καλωδίωση και αντικατάσταση της στέγης μέχρι την αντικατάσταση καταστήματα και φωτιστικά.»

Σε ένα μήνα, έπρεπε να αντικαταστήσει το ήμισυ της στέγης, αντικατάσταση ενός φούρνου, να εγκαταστήσετε ένα νέο θερμοσίφωνα, εγκατάσταση μιας αντλίας φρεατίων, και επανακαλωδίωναν ολόκληρο το γκαράζ. Το γενικό σύνολο κατέληξε να είναι $ 13.357.

Το σημαντικό μάθημα εδώ είναι ότι πρέπει πάντα να αναιρέσει τα χρήματα για τις κενές θέσεις, επισκευές, αναβαθμίσεις, και τα έξοδα έκπληξη. Αν και δεν υπάρχει αυστηρό και απαράβατο κανόνα που υπαγορεύει το πόσο θα πρέπει να αποθηκεύσετε, ορισμένοι ιδιοκτήτες λένε την ακύρωση του 10% του ετήσιου μισθώματος θα μπορούσε να είναι επαρκής. Προφανώς, μπορεί να χρειαστεί να αποθηκεύσετε περισσότερα, αν έχετε μεγαλύτερα έξοδα και αντικαταστάσεις συστατικό έρχονται στο εγγύς μέλλον.

# 5: Να πάρει συμβουλές από όλα τα λάθος μέρη

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά έξω στην επένδυση ακίνητων περιουσιών, μπορεί να φαίνεται σαν ο καθένας έχει μια γνώμη. Κορνήλιος Charles των  Dream Home Solutions Ακίνητα  στην Ventura County, Καλιφόρνια., Λέει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη πρωτάρη ακινήτων που μπορείτε να κάνετε είναι η λήψη αυτών των τυχαίων απόψεις για την καρδιά.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι άνθρωποι είναι περισσότερο από πρόθυμοι να δώσουν τις συμβουλές τους, δεν έχει σημασία πόσο καλό ή κακό θα μπορούσε να είναι», λέει. «Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα ενοικίασης γιατί κτηματομεσίτη σας λέει ότι θα κάνει το τέλειο ενοικίασης χωρίς να διατρέχει τους αριθμούς και να κάνει τη δική σας τη δέουσα επιμέλεια».

Όταν πρόκειται για τη λήψη συμβουλών από τους ανθρώπους που δεν έχουν επενδύσει στην ακίνητη περιουσία πριν, λαμβάνει όλα τα «λόγια σοφίας» με ένα σπυρί αλατιού. Το ίδιο ισχύει και όταν παίρνετε συμβουλές από κάποιον που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την πώληση του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε, όπως κτηματομεσίτη σας.

Πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα και να φτάσει σε έμπειρους επενδυτές ακίνητων περιουσιών, αν υπάρχουν ιδέες χρειάζεστε βοήθεια για την κατανόηση. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμες για τους επενδυτές ακίνητων περιουσιών, αν θέλετε να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε συμβουλές από ανθρώπους που έχουν περάσει όλα. Η ακίνητη περιουσία που επενδύουν φόρουμ στο Bigger Τσέπες είναι μια εξαιρετική πηγή όταν είστε πρώτα να ξεκινήσετε.

Η κατώτατη γραμμή

Η επένδυση σε ακίνητα δεν είναι πάντα τόσο συναρπαστική και προσοδοφόρα όπως αγαπημένες σας εκπομπές των ακινήτων μας, το κάνει να είναι έξω. Στον πραγματικό κόσμο, την αγορά ακινήτων να ανακαινίσουν ή να νοικιάσετε έξω είναι σκληρή δουλειά! Υπάρχουν, επίσης, μια ατελείωτη σειρά από κινδύνους για την αποφυγή, πολλά από τα οποία ποτέ δεν θα δείτε παίζουν έξω στην τηλεόραση.

Πριν αγοράσετε ένα σπίτι για να αναστρέψετε ή διευθυντής, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν εμπειρογνώμονα για να κλίνει επάνω, μια καλή λαβή για τους αριθμούς, και την πειθαρχία για να φύγει αν το ακίνητο που θέλετε καταλήγει να είναι μια ξινή συμφωνία. Αν βιασύνη σε ακίνητη περιουσία χωρίς να χρειάζεται πάπιες σας σε μια σειρά, θα μπορούσε να καταλήξει μαθαίνοντας τα διδάγματα αυτά και πολλά άλλα με το δύσκολο τρόπο.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.