Rookie Real Estate investerar misstag att undvika

Home » Real Estate » Rookie Real Estate investerar misstag att undvika

Rookie Real Estate investerar misstag att undvika

Fastigheter visar som Flip eller Flop , Million Dollar Listing , och Flip Detta hus kan göra det verka som det finns inget sätt att förlora spelet. Du investerar en viss mängd kontanter i en fastighet, uppdatera och renovera med omsorg, sedan lista för en nästan omedelbar försäljning. Stjärnorna i dessa visar kan avveckla tjänar mindre än vad de förväntar sig, men de verkar aldrig förlora sina skjortor.

Men enligt Mindy Jensen, Community Manager för fastigheter investerar webbplats Större fickor, det finns massor av frågor dessa visar aldrig skildra. De visar inte alla problem som du stöter på när du först börjar, till exempel. De visar inte bara hur lätt det är att underskatta rehab kostnader, eller att glömma alla mindre kostnader du möter på vägen.

När du byter kakel i kök, till exempel, är det alldeles för lätt att uppskatta bara kostnaden för kakel, och glömma saker som kakelfix, puts, kakel sealer, svampar, och värdet på din egen tid. ”Även om dessa poster är inte super dyra, de fortfarande måste redovisas”, säger Jensen.

Sedan finns det de stora frågorna investerarna möte som kastar sina budgetar off track – saker som foundation problem, zonindelning frågor och svart mögel. På något sätt de flesta fastigheter visar aldrig gräva i dessa skumma områden där investerare kan hamna förlora pengar på en affär.

Undvik dessa fem fastigheter investerar Misstag

Verkligheten är, fastigheter investerar är inte alltid så ljus eller förutsägbar som TV-program gör det ut att vara. Detta gäller oavsett om du investerar i hem för att ”flip” dem för nya köpare, eller om du investerar i hyresfastigheter för att bygga långsiktigt passiva inkomster.

Om du funderar på att investera i fastigheter med målet att vända den för en vinst eller bli en hyresvärd, här är några av de rookie misstag du vill undvika:

# 1: Att glömma den husbesiktning

Jensen säger vissa köpare kan vara villiga att avstå från en professionell hem inspektion för att få en del att gå igenom. Detta är alltid ett misstag, säger hon, eftersom ett hem inspektion kan avslöja alla reparationer du behöver för att göra och planera för. Hur kan fastighetsinvesterare ordentligt köra siffror om de inte är säker på hur mycket de behöver för att spendera på reparationer? Svaret: De kan inte.

Inte bara det, men det är möjligt att du kan få säljaren att täcka en del av reparationskostnaderna under förhandlingsprocessen. Detta är dock endast möjligt om du vet vad som är fel att börja med.

Jensen föreslår att gå igenom hemmet med inspektören att ställa frågor när de flyttar från rum till rum. ”Fortsätt att fråga tills du är nöjd att du förstår vad de säger”, sade hon. Medan ett hem inspektör kommer inte att kunna ge dig uppskattningar för reparationer, kan de ofta låta dig veta ungefär hur mycket du ska betala.

Du kan använda denna information för att avgöra om en fastighet är värt att investera i, eller om du ska minska dina förluster och köra.

# 2: Inte Kör Numbers

Detta leder oss till en annan vanligt misstag rookie fastighetsinvesterare gör. Ibland vill bli investerare blir så glada över att köpa en fastighet de glömmer att formellt vet affären.

Inte varje fastighet kommer att göra en bra investering, säger Jensen och vissa egenskaper inte vettigt till varje pris. Av den anledningen måste man sitta ner och köra alla siffrorna för att avgöra om en fastighet är värt att investera i.

På ett minimum, måste man uppskatta avbetalning, skatter, försäkringar, initiala reparationskostnader, pågående underhållskostnader och andra kostnader och jämföra dem med den uppskattade marknadshyra eller försäljningspriset får du för fastigheten.

Och glöm inte stämma upp och överväga varje utgift du kan stöta på. ”Inte står för alla kostnader är den vanligaste problemet”, säger Jensen. ”Exklusive vakanser och investeringar är de värsta syndarna.”

Du kommer att ha en ledig vid något tillfälle, och inte står för en månad av förlorad hyra varje år (eller med några års mellanrum) kan blåsa hela din vinst. Detsamma gäller för stora utgifter som ett nytt tak, nya VVS-system, eller en varmvattenberedare.

# 3: Att inte korrekt Screen Hyresgäster

Om du investerar i fastigheter för att bli en hyresvärd, men du vill ha en plan för att veterinär och skärm hyresgäster som söker din hyra. Jensen säger att det kan vara svårt att upptäcka potentiella problem hyresgäster eftersom dåliga hyresgäster inte kommer att berätta sina brister i förskott.

”Ingen kommer att närma dig som hyresgäst och säga: ‘Jag tänker inte betala hyra efter den första månaden, och jag ska kasta blöjor i toaletten och slå hål i väggarna,’ men det händer mycket mer oftare än man skulle kunna tro när man inte skärmen dina hyresgäster.”

Jensen säger att du ska köra kreditkontroller samt brottslig bakgrund kontroller på blivande hyresgäster. Dessutom bör du se upp för ”röda flaggor” som kan signalera att du kan ha ett problem. Några saker att se upp för är:

  • Hyresgäster som vill flytta in direkt: ”Även om det inte alltid en dålig sak, kan det betyda någon blir vräkta”, säger Jensen. ”Det är också ett tecken på mycket dålig planering från deras sida, och personer som planerar dåligt för stora saker som en åtgärd kommer också tenderar att planera dåligt för mindre saker som att betala hyran i tid.”
  • Vilja betala i förskott för ett år: Jensen säger att detta är en stor röd flagga för ett par anledningar. Först kan det innebära att de vill göra skändlig saker i din fastighet och vill inte att du runt. För det andra betyder det att de kan vara dåligt med pengar och kanske vill betala i förväg när de har någon, möjligen från ett arv eller någon annan typ av oväntade.

Medan prövning hyresgäster är en viktig del av varje hyresvärd verksamhet, fastigheter investerare Shawn Breyer av sälja mitt hus snabbt Atlanta säger att det är också viktigt att du inte omedvetet diskriminerar hyresgäster.

För att undvika stämningar från Federal Housing Administration (FHA), måste du gå försiktigt när du hanterar en hyresfastigheter så att du inte omedvetet diskriminerar hyresgäster”, sade han. ”Det finns uppenbara skyddade klasser; ras, hudfärg, religion, kön och nationellt ursprung. De två som nya hyresvärdar misstag diskriminera är ålder, familj och handikapp.”

Om du har frågor om när du kan neka en ansökan från en potentiell hyresgäst, Breyer säger att söka en advokat i ditt tillstånd.

# 4: att inte ha tillräckligt med pengar Reserver

Vi nämnde hur du alltid bör köra siffrorna när du investerar i fastigheter, men det är också viktigt att se till att du har pengar till hands för att betala för stora kostnader du förutse (t.ex. ett nytt tak eller VVS-system) – och överraskning kostnader du kan inte förutsäga om du försökte (t.ex. hyresgäster förstöra din egendom).

Enligt Breyer, även om du nyrenoverade fastigheten och du inte har haft några problem på ett år, bör du ändå ställa undan pengar. Han säger också att detta är en lärdom han lärde sig den hårda vägen. Han och hans fru köpte en duplex som sitt första hyresfastigheter och renoverade det uppifrån och ned. Eftersom allt var nytt, trodde de att de kunde slappna av och undvika dyra reparationer för ett par år. Boy, var de fel.

”Ett år i ägande, fick vi meddelande om att staden var på väg ut för att göra en rutininspektion för att kolla in fastigheten tillstånd”, säger han. ”Efter inspektion skickade de oss en tre-sidig lista över objekt som behövde lösas, från ledningsdragning och ersätta taket ner till byte av uttag och fixturer.”

I en månad, var de tvungna att ersätta hälften av taket, ersätta en ugn, installera en ny varmvattenberedare, installera en sump pump och ReWire hela garaget. Totalsumman visade sig vara $ 13.357.

Den viktigaste lärdomen är att du alltid ska avsätta pengar för lediga, reparationer, uppgraderingar och överraskning kostnader. Även om det inte finns en hård och snabb regel som dikterar hur mycket du ska spara, säger några hyresvärdar att avsätta 10% av årshyran kan vara tillräcklig. Självklart kan du behöva spara mer om du har större kostnader och ersättningar komponent kommer upp inom en snar framtid.

# 5: Att få råd från alla fel platser

När du först börjar i fastigheter investerar, kan det verka som alla har en åsikt. Cornelius Charles av  Dream Home Property Solutions  i Ventura County, Calif., Säger en av de största rookie fastigheter misstag du kan göra är att ta dessa slump yttranden till hjärtat.

”Som vi alla vet, människor är mer än villiga att ge deras råd, oavsett hur bra eller dåligt det kan vara”, säger han. ”Det sista du vill göra är att köpa en hyresfastigheter eftersom din fastighetsmäklare säger att det kommer att göra den perfekta hyra utan att köra siffrorna och gör din egen due diligence”.

När det gäller att ta råd från människor som aldrig har investerat i fastigheter innan, ta några ”visdomsord” med en nypa salt. Detsamma gäller när du får råd från någon som skulle kunna dra nytta av försäljningen av fastigheten du vill köpa, som din mäklare.

Alltid din egen forskning och nå ut till erfarna fastighetsinvesterare om det finns begrepp som du behöver hjälp att förstå. Du kan också kolla in online-plattformar för fastighetsinvesterare om du behöver ställa frågor och få råd från människor som har gått igenom det hela. Den fastigheter investerar forum på Bigger Fickor är en utmärkt resurs när du först komma igång.

Poängen

Investera i fastigheter är inte alltid så spännande eller lukrativ som vår favorit fastigheter visar gör det ut att vara. I den verkliga världen, köpa egendom för att renovera eller hyra ut är hårt arbete! Det finns också ett oändligt antal faror för att undvika, av vilka många du aldrig ser spela ut på TV.

Innan du köper ett hem för att vända eller hantera, kontrollera att du har en expert för att luta sig mot, en bra grepp om siffrorna och disciplin att gå bort om den egendom som du vill vindar upp att vara en sur del. Om du rusa in i fastigheter utan att ha din ankor i rad, kan man hamnar lära dessa lektioner och massor av andra den hårda vägen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.