Rookie Real Estate Investeren fouten te vermijden

Home » Real Estate » Rookie Real Estate Investeren fouten te vermijden

Rookie Real Estate Investeren fouten te vermijden

Onroerend goed shows zoals Flip of Flop , Million Dollar Listing , en Flip Dit Huis kan het lijken alsof er geen manier om het spel te verliezen. U investeert een bepaalde hoeveelheid contant geld in een woning, te actualiseren en te renoveren met zorg, dan is de lijst voor een bijna onmiddellijke verkoop. De sterren van deze shows mag liquideren verdienen minder dan ze verwachten, maar ze lijken nooit om hun shirts te verliezen.

Maar volgens Mindy Jensen, community manager voor onroerend goed te investeren website Bigger zakken, er zijn een hoop problemen deze shows nooit portretteren. Ze hebben niet alle problemen die je tegenkomt te laten zien als je net begint, bijvoorbeeld. Ze hebben niet laten zien hoe gemakkelijk het is om afkickkliniek kosten onderschatten, of te vergeten over alle kleine kosten die je tegenkomt langs de weg.

Wanneer u de tegel te vervangen in een keuken, bijvoorbeeld, het is veel te gemakkelijk om alleen de kosten van de tegel te schatten, en vergeet dingen zoals tegellijm, specie, tegel sealer, sponzen, en de waarde van uw eigen tijd. “Hoewel deze items zijn niet super duur, ze moeten nog worden verantwoord”, aldus Jensen.

Dan zijn er de grote kwesties investeerders worden geconfronteerd die hun begrotingen spoor af te werpen – dingen zoals foundation problemen, zonering kwesties, en zwarte schimmel. Een of andere manier de meeste vastgoed toont nooit ingaan op deze duistere gebieden waar beleggers kunnen liquideren geld te verliezen op een deal.

Vermijd deze vijf Real Estate Investing Fouten

De realiteit is, vastgoed te investeren is niet altijd zo rooskleurig of voorspelbaar als de tv-programma’s maken het te zijn. Dit geldt ongeacht of u investeert in woningen aan “flip” hen voor nieuwe kopers, of dat u investeert in huurwoningen voor de lange termijn, passief inkomen op te bouwen.

Als u denkt over het investeren in onroerend goed met het doel flipping het voor een winst of meer een verhuurder, hier zijn enkele van de beginnersfouten je wilt vermijden:

# 1: Het vergeten van de Inspectie van het huis

Jensen zegt dat sommige kopers bereid zouden zijn om een ​​professionele huis inspectie af te zien van een deal door te gaan krijgen. Dit is altijd een vergissing, zegt ze, omdat een huis inspectie alle reparaties die je nodig hebt om te maken en plannen kan onthullen. Hoe kan vastgoedbeleggers goed de nummers lopen als ze niet zeker hoeveel ze nodig hebben om te besteden aan reparaties? Het antwoord: Dat kunnen ze niet.

Niet alleen dat, maar het is mogelijk zou u de verkoper om een ​​deel van de reparatie kosten te dekken tijdens het onderhandelingsproces. Dit is echter alleen mogelijk als je weet wat er mis is om mee te beginnen.

Jensen stelt wandelen door het huis met de inspecteur om vragen te stellen als ze verhuizen van kamer naar kamer. “Verder vragen totdat u tevreden bent dat u begrijpt wat ze zeggen,” zei ze. Terwijl een huis inspecteur niet in staat zal zijn om u een schatting geven voor reparaties, kunnen ze vaak laten weten ongeveer hoeveel je betaalt.

U kunt deze informatie gebruiken om te bepalen of een eigenschap is de moeite waard, of moet je je verlies te nemen en uit te voeren.

# 2: Niet uitvoeren van de Numbers

Dit leidt ons naar een andere veel voorkomende fout rookie beleggers in onroerend goed te maken. Soms would-be investeerders krijgen zo opgewonden over het kopen van een woning ze vergeten om officieel dierenarts van de deal.

Niet elke pand zal een goede investering te maken, zegt Jensen, en sommige eigenschappen niet zinvol tegen elke prijs. Om die reden, je moet gaan zitten en lopen alle nummers om te beslissen of een woning is de moeite waard.

Op het absolute minimum, moet je hypotheek betalingen, belastingen, verzekeringen, upfront reparatiekosten, lopende onderhoudskosten en overige kosten te schatten en te vergelijken met de geschatte markthuur of verkoop prijs die u ontvangt voor het pand.

En vergeet niet te kloppen en te overwegen om de kosten die u waarschijnlijk zult tegenkomen. “Niet goed voor alle kosten is het meest voorkomende probleem,” zei Jensen. “Met uitzondering van vacatures en kapitaaluitgaven zijn de ergste overtreders.”

U zult een vacature hebben op een bepaald punt, en niet goed voor een maand verloren huur per jaar (of om de paar jaar) kan blazen je hele winst. Hetzelfde geldt voor grote uitgaven als een nieuw dak, een nieuw HVAC-systeem of een boiler.

# 3: niet naar behoren Screen Huurders

Als je investeert in onroerend goed aan een verhuurder te worden, wil je een plan op zijn plaats om de dierenarts en het scherm huurders die een aanvraag voor uw woning te hebben. Jensen zegt dat het kan moeilijk zijn om potentieel probleem huurders ter plaatse omdat slechte huurders zal je niet hun tekortkomingen vooraf vertellen.

“Niemand zal je benaderen als een huurder en zeggen: ‘Ik ben niet van plan om huur te betalen na de eerste maand, en ik zal luiers gooien in het toilet en punch gaten in de muren,’ maar dit gebeurt veel meer vaker dan je zou denken als je niet uw huurders te screenen.”

Jensen zegt dat je moet credit controles evenals criminele achtergrond controles uitgevoerd op potentiële huurders. Daarnaast moet u oppassen voor “rode vlaggen” dat zou kunnen wijzen dat u een probleem hebben. Sommige dingen om op te letten zijn onder andere:

  • Huurders die willen om te bewegen meteen: “Hoewel het niet altijd een slechte zaak, kan het betekenen iemand wordt steeds uitgezet”, aldus Jensen. “Het is ook een teken van zeer slechte planning van hun kant, en mensen die slecht te plannen voor grote dingen zoals een verhuizing zal ook de neiging om slecht plannen te maken voor kleinere dingen zoals het betalen van de huur op tijd.”
  • Willen vooraf betalen voor een jaar: Jensen zegt dat dit is een grote rode vlag voor een paar redenen. In de eerste plaats kan het betekenen dat ze willen snode dingen te doen in uw woning en niet rond wil je. Ten tweede, het betekent dat ze slecht met geld zou kunnen zijn en kunt u van tevoren te betalen, terwijl ze hebben een aantal, misschien van een erfenis of een andere vorm van de meevaller.

Terwijl het doorlichten van huurders is een cruciaal onderdeel van een verhuurder het bedrijfsleven, vastgoedbelegger Shawn Breyer van Verkopen Mijn huis snel Atlanta zegt dat het ook belangrijk dat u niet onbewust discrimineren huurders.

Om rechtszaken van de Federal Housing Administration (FHA) te vermijden, moet u voorzichtig zijn bij het beheer van een woning, zodat u niet onbewust discrimineren huurders,” zei hij. “Er zijn voor de hand liggende beschermde klassen; ras, huidskleur, religie, geslacht, nationale afkomst. De twee die nieuwe verhuurders ongeluk discrimineren zijn leeftijd, familie en een handicap.”

Indien u vragen heeft over wanneer u een toepassing kan ontkennen van een potentiële huurder hebben, Breyer zegt te zoeken naar een advocaat in uw staat.

# 4: niet genoeg Cash Reserves

We vonden dat je altijd de nummers moeten worden uitgevoerd wanneer u investeren in onroerend goed, maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u geld bij de hand om te betalen voor grote kosten die u anticiperen op (bijvoorbeeld een nieuw dak of HVAC-systeem) – en de verrassing kosten kon je niet voorspellen als u geprobeerd (bijvoorbeeld huurders het vernietigen van uw woning).

Volgens Breyer, zelfs als u onlangs gerenoveerd de woning en u hebt geen problemen in een jaar achter de rug, je moet nog steeds geld vernietiging. Hij zegt ook dat dit een les die hij geleerd op de harde manier. Hij en zijn vrouw kocht een duplex als hun eerste woning en gerenoveerd het van boven naar beneden. Omdat alles nieuw was, dacht ze dat ze konden ontspannen en te voorkomen dat dure reparaties voor een paar jaar. Tjonge, ze hadden het mis.

“Een jaar in het bezit, werden we geïnformeerd dat de stad kwam uit op een routine-inspectie doen om te controleren of de woning staat,” zegt hij. “Na de inspectie, stuurde ze ons een lijst met items van drie pagina’s die moeten worden aangepakt, variërend van nieuwe bedrading en het dak te vervangen tot aan het vervangen van stopcontacten en armaturen.”

In een maand, moesten ze de helft van het dak te vervangen, vervangt een oven, het installeren van een nieuwe boiler, het installeren van een dompelpomp, en opnieuw bedraden de hele garage. De totaal bleek te zijn $ 13.357.

De belangrijke les hier is dat je altijd moet gereserveerd geld voor vacatures, reparaties, upgrades, en verrassing kosten. Hoewel er geen harde en snelle regel die bepaalt hoeveel je zou moeten besparen, zeggen sommige verhuurders vernietiging van 10% van de jaarhuur kan voldoende zijn. Uiteraard kan het nodig zijn om meer te sparen als u hebben grotere kosten en vervangingen component komen in de nabije toekomst.

# 5: Getting advies van de verkeerde plaatsen

Wanneer u voor het eerst beginnen in onroerend goed te investeren, kan het lijken alsof iedereen heeft een mening. Cornelius Charles van  Droomhuis Property Solutions  in Ventura County, Calif., Zegt een van de grootste rookie vastgoed fouten die je kunt maken is het nemen van deze willekeurige adviezen ter harte.

“Zoals we allemaal weten, mensen zijn meer dan bereid om hun advies te geven, maakt niet uit hoe goed of slecht het zou kunnen zijn,” zegt hij. “Het laatste wat je wilt doen is om een ​​woning te kopen, omdat uw makelaar zegt dat het zal de perfecte verhuur te maken zonder het uitvoeren van de nummers en het doen van uw eigen due diligence.”

Als het gaat om het nemen van advies van mensen die nog nooit eerder hebben geïnvesteerd in onroerend goed, nemen de “woorden van wijsheid” met een korreltje zout. Hetzelfde geldt wanneer je krijgt advies van iemand die kunnen profiteren van de verkoop van de woning die u wilt kopen, zoals uw makelaar.

Doe altijd je eigen onderzoek en uit te reiken naar ervaren investeerders in vastgoed als er concepten die u helpen inzicht nodig. U kunt ook kijken op online platforms voor investeerders in vastgoed als je nodig hebt om vragen te stellen en advies krijgen van mensen die via het allemaal geweest zijn. De onroerend goed te investeren forum op Bigger Pockets is een uitstekende bron als je voor het eerst aan de slag.

Het komt neer op

Investeren in vastgoed is niet altijd even spannend of lucratief als onze favoriete vastgoed shows maken het te zijn. In de echte wereld, onroerend goed te renoveren of te verhuren is hard werken! Er zijn ook een eindeloos aantal gevaren te vermijden, waarvan vele je nooit uit te spelen op televisie.

Voordat u een huis te kopen om te draaien of te beheren, zorg ervoor dat je een expert om op te leunen, een goede grip op de nummers, en de discipline om weg te lopen als het object dat je wilt slingert zich als een zuur deal. Als je haast in onroerend goed zonder dat uw eenden in een rij, kon je de wind het leren van deze lessen en tal van anderen op de harde manier.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.