Rookie Real Estate Investering Fejl skal undgås

Home » Real Estate » Rookie Real Estate Investering Fejl skal undgås

Rookie Real Estate Investering Fejl skal undgås

Fast ejendom shows som Flip eller Flop , Million Dollar Listing , og Flip Dette hus kan gøre det ud som der er ingen måde at tabe spillet. Du investerer en vis mængde af kontanter i en ejendom, opdatere og renovere med omhu, så listen for en næsten-øjeblikkelig salg. Stjernerne i disse shows kan afvikle tjener mindre end de forventer, men de synes aldrig at miste deres skjorter.

Men ifølge Mindy Jensen, community manager til fast ejendom investering website Større Lommer, der er et væld af spørgsmål disse viser aldrig skildre. De viser ikke alle de problemer, du støder på, når du først starter ud, for eksempel. De viser ikke bare, hvor let det er at undervurdere Rehab omkostninger, eller at glemme alt om alle de mindre udgifter, du vil opleve undervejs.

Når du udskifter fliser i et køkken, for eksempel, er det alt for nemt at estimere kun udgifterne til flisen, og glemme alt om ting som fliseklæber, fugemasse, flise sealer, svampe, og værdien af ​​din egen tid. ”Selv om disse elementer er ikke super dyre, de skal stadig tegnede sig for,” siger Jensen.

Så er der de store spørgsmål investorerne støder der smider deres budgetter off track – ting som fundament problemer, zoneinddeling spørgsmål, og sort mug. En eller anden måde de fleste fast ejendom viser aldrig dykke ned i disse skumle områder, hvor investorer kan vind op at tabe penge på en aftale.

Undgå disse fem fast ejendom investerer fejl

Virkeligheden er, fast ejendom investere er ikke altid så rosenrød eller forudsigelig som TV viser gøre det ud for at være. Dette gælder, uanset om du investerer i boliger til ”flip” dem til nye købere, eller om du investerer i udlejningsejendomme at opbygge langsigtede, passiv indkomst.

Hvis du tænker på at investere i fast ejendom med det mål at spejlvende det til en fortjeneste eller blive en udlejer, her er nogle af de rookie fejltagelser, du ønsker at undgå:

# 1: glemmer Home Inspection

Jensen, siger nogle købere kan være villige til at give afkald på en professionel hjem inspektion for at få en aftale om at gå igennem. Det er altid en fejl, siger hun, da et hjem inspektion kan afsløre alle de reparationer, du bliver nødt til at foretage og planlægge. Hvordan kan ejendomsselskaber ordentligt køre numre, hvis de ikke er sikre på, hvor meget de bliver nødt til at bruge på reparationer? Svaret: De kan ikke.

Ikke kun det, men det er muligt, du kunne få sælgeren til at dække nogle af de udgifter til reparation under forhandlingsprocessen. Men dette er kun muligt, hvis du ved, hvad der er galt at begynde med.

Jensen foreslår at gå gennem hjemmet med inspektøren for at stille spørgsmål, når de bevæger sig fra rum til rum. ”Fortsæt spørge, indtil du er tilfreds med, at du forstår, hvad de siger,” sagde hun. Mens et hjem inspektør ikke vil være i stand til at give dig estimater for reparationer, kan de ofte lade dig vide cirka hvor meget du vil betale.

Du kan bruge disse oplysninger til at afgøre, om en ejendom er værd at investere i, eller om du skal klippe dit tab og køre.

# 2: Ikke Kører Numbers

Dette fører os til en anden almindelig fejl rookie ejendomsselskaber gøre. Nogle gange vil-være investorer får så begejstret at købe en ejendom, de glemmer at formelt dyrlægen handlen.

Ikke alle ejendom vil gøre en god investering, siger Jensen, og nogle egenskaber ikke giver mening for enhver pris. Derfor er du nødt til at sidde ned og køre alle de numre, at beslutte, om en ejendom er værd at investere i.

På et absolut minimum, er du nødt til at anslå afdrag på realkreditlån, skatter, forsikring, upfront reparationsomkostninger, løbende omkostninger til vedligeholdelse og andre udgifter og sammenligne dem med den estimerede markedsleje eller salgspris du vil modtage for ejendommen.

Og glem ikke at stemme overens op og overveje hver udgift vil du sandsynligvis støde på. ”Ikke tegner sig for alle udgifter er den hyppigste problem,” siger Jensen. ”Eksklusive stillinger og anlægsinvesteringer er de værste syndere.”

Du vil have en ledig stilling på et tidspunkt, og ikke tegner sig for en måneds tabt husleje hvert år (eller hvert par år) kan blæse hele din fortjeneste. Det samme gælder for store udgifter som et nyt tag, et nyt HVAC-system, eller en vandvarmer.

# 3: Hvis man ikke korrekt Screen Lejere

Hvis du investerer i fast ejendom for at blive en udlejer, vil du ønsker at have en plan på plads for at dyrlæge og skærm lejere, der gælder for din udlejning. Jensen siger, at det kan være svært at få øje på potentielle problemområder lejere, da dårlige lejere ikke vil fortælle dig deres mangler forhånd.

”Ingen kommer til at nærme dig som lejer og sige, ‘Jeg har ikke tænkt mig at betale husleje efter den første måned, og jeg vil smide bleer i toilettet og punch huller i væggene,’ men dette sker langt mere oftere end man skulle tro, når man ikke screene dine lejere.”

Jensen, siger du skal køre kredit kontrol samt kriminelle baggrundskontrol på potentielle lejere. Derudover bør du holde øje med ”røde flag”, som kunne signalere du kan have et problem. Nogle ting at holde øje med, omfatter:

  • Lejere, der ønsker at bevæge sig i det samme: ”Selvom det ikke altid en dårlig ting, kan det betyde en person er at få smidt ud,” siger Jensen. ”Det er også et tegn på meget dårlig planlægning fra deres side, og folk, der planlægger dårligt for store ting som et træk vil også en tendens til at planlægge dårligt for mindre ting som at betale husleje til tiden.”
  • Ønsker at betale forhånd for et år: Jensen siger, at dette er et stort rødt flag for et par grunde. Det første kan det betyde, at de ønsker at gøre forbryderiske ting i din ejendom og vil ikke have dig rundt. For det andet betyder det, at de kunne være dårligt med penge og måske ønsker at betale dig god tid, mens de har nogle, muligvis fra en arv eller en anden form for stormfald.

Mens behandlingen af lejere er en afgørende del af enhver udlejer virksomhed, fast ejendom investor Shawn Breyer for Sælg My House Fast Atlanta siger, det er også vigtigt, at du ikke ubevidst diskriminere lejere.

For at undgå retssager fra Federal Housing Administration (FHA), skal du træde varsomt, når du administrerer en udlejningsejendom, så du ikke uforvarende diskriminere lejere,” sagde han. ”Der er de indlysende beskyttede klasser; race, hudfarve, religion, køn, og national oprindelse. De to, at nye udlejere uheld diskriminere er alder, familie og handicap.”

Hvis du har spørgsmål om, hvornår du kan benægte en ansøgning fra en potentiel lejer, Breyer siger at opsøge en advokat i din tilstand.

# 4: Ikke at have nok kontanter reserver

Vi nævnte, hvordan du skal altid køre numre, når du investerer i fast ejendom, men det er også vigtigt at sikre, at du har kontanter på hånden til at betale for store udgifter, du forventer (f.eks et nyt tag eller HVAC-system) – og de overraskelse udgifter du kunne ikke forudsige, hvis du forsøgte (f.eks lejere ødelægge din ejendom).

Ifølge Breyer, selv hvis du for nylig renoveret ejendommen, og du ikke har haft nogen problemer i et år, skal du stadig være fastsættelse penge til side. Han siger også, det er en lektie, han lærte på den hårde måde. Han og hans kone købte en duplex som deres første udlejningsejendom og renoveret det fra top til bund. Da alt var nyt, de troede, de kunne slappe af og undgå dyre reparationer for et par år. Dreng, var de forkerte.

”Et år ind i ejerskabet, blev vi meddelt, at byen var på vej ud for at gøre en rutinemæssig inspektion for at tjekke ejendommen tilstand,” siger han. ”Efter inspektionen, de har sendt os en tre-side liste over emner, der skulle løses, lige fra rewiring og udskiftning af tag ned til udskiftning forretninger og inventar.”

I en måned havde de til at erstatte halvdelen af ​​taget, erstatte en ovn, installere en ny vandvarmer, installere en sump pumpe, og ReWire hele garagen. Det samlede beløb viste sig at være $ 13.357.

Det vigtige lektie her er, at du altid skal afsætte penge til ledige stillinger, reparationer, opgraderinger og overraskelse udgifter. Mens der ikke er en ufravigelig regel, der dikterer, hvor meget du skal spare, siger nogle udlejere at afsætte 10% af den årlige leje kunne være tilstrækkelig. Selvfølgelig kan det være nødvendigt at spare mere, hvis du har større udgifter og udskiftning af komponenter, der kommer op i den nærmeste fremtid.

# 5: At få rådgivning fra alle de forkerte steder

Når du først starter ud i fast ejendom investering, kan det virke som alle har en mening. Cornelius Karl af  Dream Home Property Solutions  i Ventura County, Californien., Siger en af de største rookie fast ejendom fejl, du kan gøre er at tage disse tilfældige udtalelser til hjerte.

”Som vi alle ved, folk er mere end villige til at give deres råd, uanset hvor godt eller dårligt det kunne være,” siger han. ”Det sidste, du vil gøre, er at købe en udlejningsejendom, fordi din ejendomsmægler siger, at det vil gøre det perfekte leje uden at køre tallene og gøre din egen due diligence.”

Når det kommer til at tage imod råd fra folk, der aldrig har investeret i fast ejendom før, tage nogen ”visdomsord” med et gran salt. Det samme er tilfældet, når du får råd fra en person, der kan drage fordel af salget af den ejendom, du ønsker at købe, ligesom din ejendomsmægler.

Altid gøre din egen forskning og nå ud til erfarne ejendomsinvestorer, hvis der er begreber, du har brug for hjælp forståelse. Du kan også tjekke online platforme for fast ejendom investorer, hvis du har brug for at stille spørgsmål og få råd fra folk, der har været igennem det hele. Den fast ejendom investerer forum på Bigger Lommer er en fremragende ressource, når du først kommer i gang.

Bundlinjen

Investering i fast ejendom er ikke altid så spændende eller indbringende som vores foretrukne fast ejendom viser gøre det ud for at være. I den virkelige verden, at købe ejendomme for at renovere eller udleje er hårdt arbejde! Der er også en endeløs række af farer for at undgå, hvoraf mange du aldrig se spille ud på tv.

Før du køber et hjem at vende eller bestyrer, sørg for at have en ekspert til at læne sig op ad, en god håndtag på tallene, og disciplin til at gå væk, hvis ejendommen, du ønsker snor med at blive en sur deal. Hvis du styrter ind i fast ejendom uden at have dine ænder i træk, kan du afvikle lære disse lektioner og masser af andre på den hårde måde.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.