Rookie Real Estate Vlaganje Napake na Izogibajte

Home » Real Estate » Rookie Real Estate Vlaganje Napake na Izogibajte

Rookie Real Estate Vlaganje Napake na Izogibajte

Nepremičnine, kot kaže, Flip ali Flop , Million Dollar Ad in Flip to hišo lahko se zdi, kot da ni način, da izgubijo igro. Boste vlagali določeno količino denarja v nepremičnine, posodobitev in obnovo previdno, nato pa seznam za skoraj-takojšnjo prodajo. Zvezde teh oddaj se lahko zaključi zaslužijo manj , kot so pričakovali, vendar se nikoli ne zdi, da izgubijo svoje majice.

Ampak glede na Mindy Jensen, vodja skupnosti za spletno stran nepremičninski vlaganje večjih žepov, obstaja tono vprašanj te oddaje nikoli prikazati. Ti ne kažejo vseh težav, s katerimi se srečujejo, ko ste prvič začeli, na primer. Ti ne kažejo samo, kako enostavno je, da podcenjujejo rehab stroške, ali pa pozabi na vse manjše stroške za boste srečujejo na poti.

Ko ste zamenjali ploščice v kuhinji, na primer, to je preveč enostavno oceniti le stroške ploščice, in pozabi na stvari, kot so ploščice lepila, fugirne mase, ploščice Lovec na fotke, gobe, in vrednostjo svojem času. “Medtem ko se ti predmeti niso zelo drage, ki jih je treba še, da je treba obračunati,” je dejal Jensen.

Potem so tu še velike vprašanja vlagatelji srečujejo, da vrgel svoje proračune off tir – stvari, kot so težave temeljenje, vprašanja coniranje in črni plesni. Nekako najbolj nepremičnin kaže nikoli poglobili v te temačne področja, kjer lahko vlagatelji katero se izgublja denar za posel.

Izogibajte se ta Pet nepremičnin vlagajo Napake

Realnost je, nepremičninski vlaganje ni vedno tako rožnato ali predvidljiv TV kaže, da je, da je. To je res, ali boste vlagali v domovih za “flip”, ki jih za nove kupce, ali boste vlagali v najem nepremičnin za izgradnjo dolgoročne, pasivnih dohodkov.

Če razmišljate o vlaganju v nepremičnine z namenom, da jo obrnete za dobiček ali postaja najemodajalcu, tukaj je nekaj novinec napak, ki jih boste želeli izogniti:

# 1: Pozabijo Domači inšpekcija

Jensen pravi, da so nekateri kupci bi bili pripravljeni odreči strokovne doma pregled, da bi dobili dogovor, da gredo skozi. To je vedno napaka, pravi, saj lahko domov pregled razkrije vse popravila, da boste morali narediti in načrtovanje. Kako lahko nepremičninski investitorji pravilno delovanje številke, če niso prepričani, koliko bodo morali porabiti za popravila? Odgovor: Ne morejo.

Ne samo to, ampak je možno, da bi dobili prodajalec za kritje nekaterih stroškov popravil v procesu pogajanj. To pa je mogoče le, če veste, kaj je narobe, da začnete s.

Jensen predlaga, hoja skozi doma z inšpektorjem, da postavljajo vprašanja, kot se preselijo iz sobe v sobo. “Še naprej prosi, dokler niste prepričani, da boste razumeli, kaj govorijo,” je dejala. Medtem ko doma inšpektor ne bo mogel dati ocene za popravila, lahko pogosto pustiti veš približno, koliko boste plačali.

Lahko uporabite te informacije, da se ugotovi, ali je premoženje vredno vlagati v, ali pa bi morali zmanjšati svoje izgube in teči.

# 2: Ne Vodenje številke

To nas pripelje do drugega pogosta napaka novinec nepremičninski investitorji bi. Včasih bi-biti vlagatelji dobili tako razburjen o nakupu nepremičnine so pozabili, da formalno Veterinar posel.

Ne bo vsaka lastnost, da je dobra naložba, pravi Jensen, in nekatere lastnosti ne smisla za vsako ceno. Iz tega razloga, boste morali usesti in vodijo vse številke, da se odloči, če je premoženje vredno vlagati v.

Na najmanjšo možno mero, morate oceniti hipotekarnih plačil, davkov, zavarovalnih vnaprejšnja popravila stroški, tekoče stroške vzdrževanja in druge odhodke in jih primerjati z ocenjeni tržni najem ali prodajni ceni, boste prejeli za nepremičnine.

In ne pozabite, da se ujemajo in upoštevati vse stroške, ki ste jo srečali. “Ne obračunavanju vseh odhodkov je najbolj pogost problem,” je dejal Jensen. “Brez prosta delovna mesta in investicijski odhodki so najhujše kršitelje.”

Boste imeli prosto delovno mesto na neki točki, in ne predstavlja mesec izgubljene najemnine vsako leto (ali vsakih nekaj let), lahko razstrelili vaše celotno dobiček. Enako velja za velike izdatke, kot so novo streho, novo HVAC sistema, ali grelnik vode.

# 3: Če ne bo pravilno zaslona Tenants

Če ste vlagajo v nepremičnine, da postane najemodajalcu, boste želeli, da imajo načrt, za vet in zaslonom najemniki, ki veljajo za najem. Jensen pravi, da je včasih težko prepoznati morebitnih težavah najemnikov, saj slabi najemniki ti ne bo povedal svoje pomanjkljivosti vnaprej.

“Nihče se dogaja, da vas pristop kot najemnik in reči:” Jaz ne bom plačal najemnino po prvem mesecu, in bom vrgel plenice v stranišče in udarec luknje v stenah, vendar se to zgodi veliko več pogosto, kot si mislil, da če jih ne pregledajo svoje najemnike. “

Jensen pravi, da mora teči kreditne kontrole, kakor tudi preglede kazensko ozadje na bodočih najemnikov. Poleg tega bi morali pazi za “rdeče zastave”, ki bi lahko kazala, da imate težave. Nekatere stvari, da pazi za spadajo:

  • Najemniki, ki želijo, da se premaknete v desno stran: “Čeprav ni vedno slaba stvar, lahko to pomeni, kdo je pridobivanje izselili,” je dejal Jensen. “To je tudi znak zelo slabega načrtovanja na njihovi strani, in ljudje, ki nameravajo slabo za velike stvari, kot premik bo ponavadi tudi slabo načrt za manjše stvari, kot plačuje najemnino na čas.”
  • V želji, da plača vnaprej za eno leto: Jensen pravi, da je to velika rdeča zastava za nekaj razlogov. Prvič, lahko to pomeni, da želijo narediti zloben stvari v nepremičnine in vas ne želijo okoli. Drugič, to pomeni, da bi bilo slabo z denarjem in morda želeli, da vas plačati pred časom, medtem ko imajo nekateri, po možnosti iz dedovanja ali kakšno drugo vrsto nepričakovani.

Medtem preverjanju najemniki je ključni sestavni del vsakega najemodajalca poslovanja, nepremičninski investitor Shawn Breyer od Prodaja My House Fast Atlanta pravi, da je prav tako pomembno, da ne nevede diskriminirajo najemnikov.

Da bi se izognili tožbe iz Zvezne Stanovanjskega Administration (FHA), boste morali previdni pri upravljanju najem nepremičnin, tako da ne boste nevede diskriminirajo najemnikov,” je dejal. “Obstajajo očitne zaščiteni razredi; rase, barve kože, vere, spola in narodnosti. Dva, da novi lastniki pomotoma diskriminirajo so starost, družina in invalidnosti. “

Če imate vprašanja o tem, kdaj lahko zavrnejo vlogo zaradi morebitnega najemodajalcu, Breyer pravi poiskati odvetnika v vaši državi.

# 4: nimajo dovolj denarnih rezerv

Omenili smo že, kako bi morali vedno teči številke, ko boste vlagali v nepremičnine, vendar je tudi pomembno, da poskrbite, da imate denar v blagajni plačati za velike stroške, ki jih predvidevajo (npr novo streho ali HVAC sistem) – in stroškov presenečenje si ne bi mogla napovedati, če ste poskusili (npr najemniki uničuje vaše nepremičnine).

Po Breyer, tudi če ste pred kratkim obnovljena nepremičnine in ti niso imeli nobenih težav v enem letu, bi bilo še vedno treba nastavitev denarja stran. Prav tako pravi, da je to ena lekcija je naučil na težji način. On in njegova žena kupila dupleks kot prvi najem nepremičnin in ga obnovili od vrha do dna. Ker je bilo vse, kar je novo, so mislili, da se lahko sprostite in se izognili draga popravila za nekaj let. Fant, so jih narobe.

“Leto v lasti, smo bili obveščeni, da je bilo mesto, ki prihajajo ven, da to rutinski pregled, da preverite stanje nepremičnine,” pravi. “Po pregledu so nam poslali seznam treh strani predmetov, ki so potrebne, da jih je treba obravnavati, od ponovnega ožičenja in zamenjava strehe navzdol za zamenjavo vtičnice in naprave.”

V enem mesecu, so morali zamenjati polovico strehe, zamenjavo peči, namestiti nov bojler, namestite koritom črpalke in rewire celotno garažo. Veliki skupaj izkazalo, da je $ 13.357.

Pomembna lekcija tukaj je, da morate vedno v prahi denarja za prosta delovna mesta, popravila, nadgradnje in odhodkov presenečenja. Čeprav ni težko in hitro pravilo, ki narekuje, koliko naj bi prihranili, nekateri najemodajalci pravijo razveljavitev 10% letne najemnine bi bilo dovolj. Očitno je, da boste morda morali rešiti več, če imate večje stroške in zamenjave komponent, ki prihajajo v bližnji prihodnosti.

# 5: Kako Nasveti iz vseh napačnih mestih

Ko prvič zaženete iz nepremičnin vlagajo, lahko se zdi, kot ima vsak svoje mnenje. Cornelius Charles od  Dream Home Solutions lastnine  v Ventura County, Kalifornija., Pravi eden od največjih novinec nepremičninskih napak, lahko bi se ob teh naključnih mnenja srcu.

“Kot vsi vemo, ljudje so več kot pripravljeni, da dajo nasvete, ne glede na to, kako dobro ali slabo, da bi bilo,” pravi. “Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je kupiti najem nepremičnin, ker je vaš nepremičninski posrednik pravi, da bo popoln najem ne teče številke in delaš svoje skrbnosti.”

Ko gre za sprejemanje nasvetov od ljudi, ki niso nikoli vlagali v nepremičnine, preden sprejme vse “besede modrosti” z zrna soli. Enako velja, če ste dobili nasvet od nekoga, ki bi lahko imeli korist od prodaje premoženja, ki ga želite kupiti, kot vaš nepremičninski posrednik.

Vedno narediti svoje raziskave in doseči, da izkušeni nepremičninski investitorji, če so pojmi, ki jih potrebujete pomoč pri razumevanju. Prav tako lahko preverite spletne platforme za nepremičninski investitorji, če želite, da postavljajo vprašanja in dobili nasvete od ljudi, ki so bili skozi vse to. Nepremičninski vlaganje forum na večjih žepov je odličen vir, ko ste prvi začeli.

Spodnja črta

Vlaganje v nepremičnine ni vedno tako razburljivo in donosna kot naše najljubše nepremičnin kaže, da to, da je. V realnem svetu, nakup nepremičnine za obnovo ali najem je trdo delo! Obstajajo tudi neskončno število nevarnosti, da bi se izognili, od katerih jih veliko ne boste nikoli videli igrati ven na televiziji.

Preden kupite doma flip ali upravljanje, poskrbite, da imate strokovnjaka za pusto na, dober ročaj na številke, in disciplino, da hodi proč, če je nepremičnina želite zvije pa kislo posel. Če ste hiteti nepremičnin, ne da bi svoje račke v vrsti, lahko zaključi učenje te izkušnje in veliko drugih, na težji način.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.