Sådan Administrer penge uden et stramt budget

Home » Budgeting » Sådan Administrer penge uden et stramt budget

Vil du ikke en detaljeret, Line Itemed budget. Hvad kan du gøre?

 Sådan Administrer penge uden et stramt budget

Privatøkonomi, som jeg altid siger, er personlige.

Nogle personlighedstyper elsker at skabe en linje-post, detaljeret budget inden for et regneark, i software eller via gammeldags papir-og-blyant.

Andre mennesker, dog tendens til at være “big-billede” tænkere, og begrebet et detaljeret budget slår dem fra.

Hvis du er en af ​​de personlighedstyper, der foretrækker at tage en stor-billede ser på budgetlægning, snarere end at trække ud en line-dagsordenspunkt, hvad kan du gøre for at sikre, at du bo på toppen af ​​dine penge?

Her er otte tips.

Regne ud hvor meget du virkelig Tjen

Lad os forestille os, at du gøre $ 15 per time, eller $ 35 per time, eller $ 40.000 om året, eller $ 70.000 om året. Uanset hvad din indkomst, ikke bare tælle din timeløn eller årsløn som din “indtægt”. Du skal kun virkelig få betalt en brøkdel af det.

Tag hensyn til de fradrag taget ud til andre ting, du betaler for føderale, statslige og lokale skatter samt social sikring. Også, trække ud omkostningerne til at arbejde, såsom mængden af ​​penge, du bruger på at pendle til og fra arbejde hver dag. Hvis du skal betale for børnepasning i løbet af arbejdsdagen, trække beløbet ud af din “bruttoindkomst”, så godt. Dette vil hjælpe dig med at forstå din “netto” løn efter arbejdsrelaterede udgifter fratrækkes ud.

Altid Kig efter tilbud

Hvis du nærmer dig hver udgift med en penge-besparelse, penge-bevidste mentalitet, vil du være i stand til at skære ned dine udgifter uden nødvendigvis at behøve en line-post budget.

Vær ikke bange for kuponer og clearance stativer!

Der er tonsvis af gode tilbud derude, hvis du bare kigge efter dem. Sammenlign priser online. Brug gratis apps, ligesom stregkodescannere, til sammenligning-shop, mens du er inde i en butik. Opret gør-det-selv-projekter. Kog måltider fra bunden. Skift til LED-lys, som vil gemme dine eludgifter.

Nederste linje: Selv hvis du ikke kommer til at skabe et papir-og-blyant budget, har du brug for at være opmærksom på detaljerne i dine daglige vaner.

Søg dit kredit og betalingskort Udtalelser til skjulte gebyrer og afgifter

Fik du automatisk fornyet i et abonnement, som du ikke længere ønskede? Var du ved et uheld opkrævet for mange penge for et produkt? Vidste du bliver ramt af et gebyr eller en straf, som du måske være i stand til at forhandle væk?

Gør dig selv (og din kredit) en tjeneste ved at se på hver månedlige opgørelse, du modtager, og at sikre, at alle dine udgifter er legitime. Skjulte gebyrer og urimelige gebyrer er fælles, så sørg for at gennemgå dine udsagn regelmæssigt.

Åbent Sub-bankbog

Spare penge på længere sigt skal være så vigtig som administrerende penge på kort sigt. Hvad betyder det? Væsentlige, betyder det, at du ikke bør få så overdrevent fanget i minutia af dag-til-dag nærig, at du ignorerer dine langsigtede mål, såsom krisemidler, pension og hjem og bil vedligeholdelse.

Beslut, hvor mange penge, pr lønseddel eller per måned, du ønsker at afsætte til hver af dine langsigtede mål. Så automatisk trække de penge hver anden uge eller hver måned i en opsparingskonto øremærket til dette specifikke mål.

For eksempel kan du åbne en SmartyPig konto; online opsparingskonto, der giver dig mulighed for at skabe små sub-besparelser mål, såsom “købe en ny (brugte) bil” eller “Betaling for Lærebøger Næste semesters.” Du kan lave en automatisk tilbagetrækning fra din checkkonto i hver af disse sub-opsparingskonti hver anden uge eller hver måned.

Analysere Hvor du bruger dine penge

Okay, så du ikke laver en line-post budget. Men du kan stadig være bevidst om, hvor dine penge flyder. Hvis du finder dig selv at bestille skønhedsprodukter på Amazon ugentligt eller hvis du opdager, at du kommer ud at spise med dine venner to gange om ugen, du har identificeret et stort dræn på din tegnebog. Du behøver ikke nødvendigvis et regneark for at fortælle dig, at du bruger en masse i denne arena – du behøver kun at blive mere bevidste om det.

Set Specifikke finansielle mål

Finde ud af, hvor meget du vil have i pension af en vis alder, hvor meget du vil spare op til dit barns college uddannelse, og hvad deadline du vil have dine kreditkort betalt ud af. Bliv organiseret ved at sætte konkrete mål med deadlines. Derefter arbejde baglæns for at finde ud af, hvor meget du skal spare hver måned for at nå dette mål.

Følg 80/20 reglen

Som minimum bør du spare 20 procent af din nettoløn. Hvis du ikke ønsker at line-item alle detaljer i dit budget, så – i det mindste – automatisk afsat 20 procent af din hjemmeopgave indkomst, og tilbringe resten. Jeg henviser til dette som den 80/20 budgettet .

Den 20 procent indkomst, som du gemmer bør øremærkes mod langsigtede udgifter, såsom pension, hvilket gør en udbetaling på et hus, skabe en nødfond, eller pre-paying din pant tidligt. Det bør IKKE bruges til kortsigtede besparelser mål som at købe en ny opvaskemaskine, som er en skønsmæssig køb.

Invester din indkomst

Der er en grænse for, hvor meget du kan tjene og spare. Men når du lægger blanding interesse i at arbejde på dine vegne, dine penge begynder at vokse med en forbløffende hastighed. Så begynde at investere tidligt i livet, engagere sig i dollar-cost gennemsnitsberegning, stick med lav-fee indeksfonde, og nyde processen med at se dine penge dobbelt eller tredobbelt!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.