Sådan Fix din Ude af kontrol kreditkort gæld

Home » Credit and Debt » Sådan Fix din Ude af kontrol kreditkort gæld

Sådan Fix din Ude af kontrol kreditkort gældDet er så nemt for kreditkort gæld for at komme ud af kontrol. En dag du lykkeligt aflæse dit kreditkort, købe ting, du altid har ønsket, at tage ture til steder, du altid har ønsket at besøge. Den næste ting du kender dine kort er alle maxed ud, og du kan ikke helt huske, hvordan det skete.

Er din kreditkort gæld Out of Control?

Der er ingen gauge at lade dig vide, når dit kreditkort gæld er at komme ud af kontrol. Dine kreditkort udstedere vil ikke advare dig, at dine saldi er mere end du har råd til at betale. I stedet er det op til dig at skulle holde øje med disse 10 tegn, der viser, at din gæld er ude af kontrol:

1. Dine kort er maxed ud eller over kreditmaksimum . Maxed ud kreditkort er et tegn på, at du ikke har betalt din saldo i fuld hver måned. Flere maxed ud kreditkort kun forværre problemet, hvilket gør det vanskeligere at betale din kreditkort balancer. Og hvis du ikke har akutte besparelser, du forlod uden en kilde til finansiering af en nødsituation.

2. Du kan ikke råd til at betale andet end den mindste betaling . Det nøjagtige beløb af gæld, der tæller som ”ude af kontrol” vil variere fra person til person afhængig af deres evne til at betale. Et sikkert tegn på at din gæld er ude af kontrol er at kunne betale kun et minimum på dit kreditkort. Minimum betalinger er det laveste beløb, du kan betale på dit kreditkort og holde din konto i orden. Hvis du ikke kan betale mere end det, og du stadig bruger dit kreditkort, er din gæld bliver værre hver måned.

3. Du sen eller manglende betaling . Når dine minimum betalinger bliver uoverkommelige, er du i problemer. Mistede kreditkortbetalinger kun gøre dit kreditkort situationen værre. Forsinkede betalinger øge det beløb, du skal betale for at blive fanget og få en negativ indvirkning på din kredit score. Ved den tid, du går glip af to betalinger, dine rentestigninger og indhente er næsten umuligt. I det øjeblik det begynder at blive svært at gøre din mindste betaling er, når du har brug for at begynde at gøre stor forandring til dit kreditkort vaner.

4. Du betaler dit kreditkort med andre typer af gæld . Hvis du bruger kontant forskud, gentagne balance overførsler, payday lån eller enhver anden form for gæld til at betale dit kreditkort, er du i store problemer. Ikke alene er du ikke rigtig gør nogen fremskridt afbetale dit kreditkort, er du skabe mere gæld ved at låne penge til at holde sig oven vande.

5. Du bruger kreditkort til fornødenheder og daglige indkøb . At skulle bruge dit kreditkort til regelmæssige indkøb er et tegn på, at ikke alene er dit kreditkort gæld ud af kontrol, er det et tegn på større økonomiske problemer. Hvis du fortsætter med at bruge dit kreditkort for regelmæssige køb-og det er ikke en del af en strategi for at tjene mere kreditkort belønninger-tiden vil du løber tør for kredit. Du bliver nødt til at foretage store ændringer for at undgå helt at drukne i gæld.

6. Din kredit score begynder at droppe . Credit scores bruges til at måle din kreditværdighed-eller hvor sandsynligt det er, at du vil som standard på din kredit og lån forpligtelser. Mængden af gæld du bærer (i forhold til dine kredit grænser) er 30% af din kredit score.

Hvis din kredit score er faldende, selvom du laver dine betalinger til tiden hver måned, er det tegn på, at din voksende kreditkort gæld er værre end forventet. Hvis du ikke får en gratis kredit score med dit kontoudtog hver måned, kan du tjekke din kredit score gratis selvom CreditKarma.com, CreditSesame.com, og Quizzle.com.

7. Dine nye applikationer bliver nægtet . Kreditkortudstedere kan være i stand til at forudsige, at dit kreditkort gæld er ude kontrol, selv før du gør. Efter en nægtet kreditkort ansøgning, tjekke din mail for et brev fra det kreditkort udstederen forklarer, hvorfor du blev nægtet. Hvis din gæld eller høje kreditkort balancer er en af grundene til, er det et tegn på, at du har brug for at holde igen på dine udgifter og begynde at tackle din gæld, før det bliver værre.

8. Du gemmer din gæld -fra dig selv eller din ægtefælle. Føle sig som du har noget at skjule, er et tegn på, at tingene er forkerte. Hvis du ikke åbner dit kreditkort udtalelser, fordi du ikke ønsker at møde dine saldi eller du går ud af din måde at holde din ægtefælle fra at finde ud af om din gæld, du sandsynligvis har mere gæld end du kan håndtere .

9. Du kan ikke råd til at spare penge, fordi du har for meget gæld . Jo flere penge du bruger på din gæld, jo mindre du har til andre ting-lignende spare penge. Uden adgang til besparelser, for eksempel i en nødsituation, kan du nødt til at skabe endnu mere gæld for at komme ud af en økonomisk binde.

10. Du bekymre sig om, hvordan du kommer til at betale dine kreditkort . Hvis du følte dit kreditkort gæld var under kontrol, ville du ikke have noget at bekymre sig om. Men understreger om dit kreditkort gæld er et tegn på, at det er helt sikkert ude af kontrol. Må ikke antage, at fordi du ikke er stresset over din gæld, at du er i sikkerhed. Det kunne være, at du ignorerer din gæld eller i fornægtelse om, hvor slemt det egentlig er.

7 måder at få din kreditkort gæld under kontrol

Når du indser dit kreditkort gæld er ude af kontrol, bliver det dit ansvar at gøre noget ved det med det samme. At ignorere alvoren af ​​dit kreditkort gæld vil kun gøre det værre og sværere at håndtere, når du endelig beslutter at foretage nogle ændringer:

1. Stop udgifter . Når du er klar over din gæld er ude af kontrol, eller komme ud af kontrol, er det første, du skal gøre, stoppe med at bruge dit kreditkort. Eventuelle yderligere kreditkort køb vil kun gøre dit kreditkort gæld vokse. De større din saldi er, jo sværere de vil være til at betale.

2. Skær op dit kreditkort . Hvis du ikke er disciplineret nok til at stoppe med at bruge dit kreditkort, gør det sværere for dig selv. Skær op dine kort og smide brikkerne. Du kan gå et skridt videre og lukke dine konti helt, hvis det er, hvad det tager for at stoppe med at bruge dit kreditkort.

3. Tag oversigt over din gæld . Få en klar forståelse af, hvor meget du skylder, og hvem du skylder. Lav en liste over alle dine kreditkort, renten, balancen, og den nuværende mindste betaling. Hvis regnskabet er forfaldne, nedskrive det beløb, du skal betale for at indhente. Mens listen kan være skræmmende, kan du gøre meget bedre beslutninger om din gæld med alle de oplysninger, foran dig.

4. Figur ud af, hvor meget du kan betale mod din gæld hver måned . Gennemgå dine indtægter og udgifter til at regne ud, hvad du kan klemme fra dit budget at begynde at betale tilbage din kreditkort gæld. Du kan være nødt til at foretage store ændringer i dit forbrug for at kunne tillade sig dine leveomkostninger og betale din gæld.

5. Stop udgifter ekstra penge . Du har haft en god tid reoler op kreditkort gæld, nu er det tid til at få alvorlige om din økonomi. Skær rekreative udgifter og fokus på kun at købe de ting, du har brug for. Det kan være en smertefuld offer i starten, men du kan justere. Husk grunden til at du laver disse ændringer er at bedre din økonomi og skabe en mere sikker fremtid for dig selv.

6. Vælg et kreditkort og betale mere end den mindste . Mens det endelige mål er at betale alle dine kreditkort, forsøger at betale dem ud på én gang, er ikke den mest effektive metode. I stedet fokusere på at afbetale dit kreditkort en gang på et tidspunkt. Du kan starte med den ene med den højeste rente, højeste balance, laveste balance, eller hvilket som helst andet kort, som du gerne vil slippe. Det vigtigste er, at du vælger et kort og tilbringe hovedparten af din ekstra penge at betale det balance. Som du afbetale hver kreditkort, vælge en anden til at fokusere på, indtil de er alle båret frugt.

Brug et kreditkort tilbagebetaling lommeregner til at hjælpe dig med at finde ud af den bedste måde at betale din gæld og få en idé om, hvornår du endelig ske afbetale dit kreditkort.

7. Prøv at spare penge på renter . Hvis du stadig har temmelig god kredit, kan du være i stand til at spare penge på interesse ved at spørge din kreditkortudsteder for en lavere rente eller ved at udnytte en balance overførsel tilbud 0%.

Bør du Swear Off kreditkort for Good?

Efter kæmper med kreditkort gæld, mange mennesker vælger at aldrig bruge kreditkort igen. Husk, at kreditkort selv er ikke dårligt, det er den måde, du bruger kreditkort, der kan få dig ind i problemer. Ikke at have et kreditkort kan gøre nogle transaktioner, ligesom leje en bil, en lidt hårdere. Her er hvad du kan gøre for at undgå at få tilbage i kreditkort problemer.

Tilbring kun hvad du har råd til at betale sig i en måned . Undgå at bruge dit kreditkort som en indtægt udskiftning. Hvis du ikke har råd til at købe noget i kontanter, kan du ikke råd til at købe det, ikke engang med et kreditkort.

Betal din saldo i fuld hver måned . Når du fokuserer på udgifterne kun hvad du har råd til at betale i en måned, kan du råd til at betale din saldo hver måned. Det er den eneste måde at holde dit kreditkort under kontrol og undgå kreditkort gæld.

Hvis en eller anden grund, du føler, at du ikke er disciplineret nok til at følge disse regler, er det bedre ikke at have et kreditkort. Et betalingskort eller forudbetalt kort vil lade dig gøre de samme indkøb som du kan gøre med et kreditkort uden at stifte gæld.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.