Sådan oprettes en Resilient pensionsordning

Home » Retirement » Sådan oprettes en Resilient pensionsordning

Sådan oprettes en Resilient pensionsordning

”Hvis du ikke kan ændre det, ændre den måde du tænker over det.”

Modstandskraft er defineret som evnen til at håndtere livets begivenheder og væsentlige ”rulle med slag”. Når du tager et øjeblik til at tænke over alle de begivenheder, der udfordrer vores elasticitet listen over disse livserfaringer kan synes at være ganske omfattende. Disse vigtige livsbegivenheder kunne være positiv (fx fødslen af ​​et barn, der starter et nyt job), eller de kan ende med at blive negativ (fx medicinske problemer, tab af job).

 

Hvordan du vælger at reagere på disse potentielle hindringer på vejen til pensionering har stor indflydelse på din samlede økonomiske velbefindende. Som sådan kan den finansielle elasticitet ende med at blive forskellen mellem blomstrende under din pensionisttilværelse og prøver bare at overleve.

Hvad det betyder at have en Resilient pensionsordning

At være modstandsdygtige betragtes ikke som en personlighedstræk, men det repræsenterer en dynamisk læreproces. Elastiske enkeltpersoner ikke se potentielt stressende situationer som værende uløselige. Men i stedet, de opfatter dem som en lærerig oplevelse og en mulighed for personlig vækst og udvikling.

Begrebet finansiel elasticitet refererer til evnen til at hoppe tilbage og modstå livsbegivenheder, der har en stor indvirkning på din indkomst og / eller formue. Evnen til at komme sig fra finansielle tilbageslag er forbedret med finansielle ressourcer som tilstrækkelige besparelser, sygesikring og pålidelig indkomst.

Nogle eksempler på trin finansielle action og andre adfærd, som du kan tage for at hjælpe med at forbedre din egen følelse af finansiel elasticitet kan nævnes:

 1. Opretholde en lav gæld til indkomst-forholdet.
 2. Oprethold en nødfond på mindst tre måneds udgifter.
 3. Overvej din uddannelse eller karriere uddannelse en løbende proces.
 4. Pas på dit fysiske helbred og velbefindende.
 5. Køb tilstrækkelig liv og handicap forsikring for at beskytte kære mod et potentielt tab eller reduktion af indkomsten.

Hvis du er sikker på, at du er på vej til at nå din pension mål, du er i mindretal. Resultaterne fra den nationale Pensionering Risk Index (NRRI) viste, at 52 procent af husstandene i risiko for ikke at kunne opretholde deres samme levestandard under pensionering. Med pensionering tillid niveauer så lavt, det er vigtigt at undgå at lade frygt og angst tage kontrol. Et elastisk pensionsordning flytter fokus til de ting, du kan gøre, og giver handler i dag for at forbedre dine chancer for succes. Et grundlæggende trin er at køre en grundlæggende beregning pensionering for at se, hvor meget du skal spare for at nå dine mål.

Det forventes, at du vil opleve potentielle forhindringer på vejen til pensionering. Nogle af de mest almindelige finansielle tilbageslag, som gør ondt pensionering planer omfatter følgende:

 • Øget leveomkostninger
 • Begrænsede ressourcer tilbage til at spare op til alderdommen
 • Ingen adgang til en pensionsordning på arbejdet
 • Traumatiske livsbegivenheder (sygdom, invaliditet, skilsmisse, etc.)
 • Ophobning af gæld
 • omkostninger Uddannelse
 • Betaling for nuværende og / eller fremtidige udgifter til lægebehandling
 • Omsorg for en aldrende forælder eller anden elskede

Fra en pensionering planlægning perspektiv, her er fem vigtige tegn på, at din pensionsordning har modstandskraft til at klare de potentielle udfordringer og forhindringer, der kan forstyrre dine planer for at opnå økonomisk uafhængighed.

1. Din Financial Life Plan Inkluderer langsigtede planer for pensionering

Indstilling finansielle og andre livsmål på regelmæssig basis kan have en positiv indflydelse på din evne til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger. Økonomisk elastiske individer bruge mål for at prioritere deres beslutninger og holde fokus på det, der betyder mest. Målsætning hjælper også forberede sig til de ting, der potentielt kan sætte vigtige planer af sporet. Men blot at skabe en skriftlig finansieringsplan er kun det første skridt at tage. Du skal have den omhu for at følge op på planen og holde fokus på finansielle adfærd, der gør en forskel.

Du kan oprette din skriftlige pensionsordning ved notering korte og langsigtede finansielle mål, og spørg dig selv disse vigtige spørgsmål om din pension.

 • Hvorfor er at have en finansiel liv plan så vigtigt for mig?
 • Hvad jeg ser frem til at gøre det mest i pension?
 • Hvorfor er opstilling disse pensionering mål så vigtigt?
 • Hvor meget indkomst er nødvendig for at leve et komfortabelt livsstil under pensionering?

Når du har svarene på disse pensionering planlægning spørgsmål kan du begynde at sætte din plan skriftligt. For mere information om, hvordan at gøre denne proces virke lidt mindre skræmmende overveje at oprette en simpel én side finansieringsplan.

2. Du har taget skridt til at beskytte din familie og din formue

Finansiel modstandskraft kræver mere end en stærk vilje og beslutsomhed til at komme igennem vanskelige livsbegivenheder. Du skal også have en beskyttelse rigdom plan og det første sted at starte er at etablere en nødsituation opsparingskonto. Derefter kan du flytte fokus til at beskytte mod katastrofale sundhedsrelaterede hændelser med tilstrækkelig sygeforsikring. Handicap forsikring planlægning er en anden måde at beskytte sig mod risikoen forbundet med tab af indtægt. Check med din arbejdsgiver for at se, om du har langsigtede handicap dækning. Hvis du er i din 50’erne eller ældre, langvarig pleje forsikring bliver et andet område af bekymring for rigdom beskyttelse. Den nederste linje er at forberede dig selv og din familie til de store begivenheder i livet, der kan skade dine chancer for at gå på pension på dine vilkår betydeligt.

3. Du pensionsopsparinger plan er på vej til at opfylde dine Indkomst Goals

Finansiel velvære er en tids brug til at vurdere din samlede finansielle sundhed. Finansiel wellness består af mere end blot vores opfattelser og følelser om vores egen økonomiske sundhed. Begrebet  autentiske finansielle velvære  måles ved en kombination af faktorer, herunder den generelle tilfredshed med vores nuværende økonomiske situation, faktiske finansielle adfærd (dvs., budgettering, besparelse, afbetale kreditkort saldi i fuld), finansielle holdninger, økonomisk viden og objektiv finansielle status. Finansiel Finesse definerer finansiel wellness som en tilstand af velvære, hvor en person har opnået minimal økonomisk stress, etableret en stærk økonomisk fundament, og skabte en løbende plan for at hjælpe nå fremtidige finansielle mål.

Finansiel wellness garanterer ikke modstandskraft, når tilbageslag opstår eller forhindringer står i vejen. Med fokus på din samlede finansielle sundhed kan gå langt i at hjælpe dig med at forberede pensionering, mens der beskæftiger sig med udfordringer. Du kan spore din økonomiske fremskridt ved regelmæssigt at vurdere vigtige finansielle målinger såsom din samlede nettoformue, gæld til indkomst-forholdet, og opsparingskvote. Kontrol din økonomiske sundhed i det mindste et par gange om året skal være lige så vigtig som almindelige sundhed og wellness checkups.

Når du har undersøgt din økonomiske fundament kan du fortsætte med at spore din finansielle sundhed, da det specielt gælder for pensionering mål. Det er ofte foreslået, at køre en grundlæggende beregning pensionering mindst en gang om året bør være en del af en igangværende finansielle plan. De fleste finansielle planlæggere anbefaler at indstille til at erstatte 70 til 90 procent af din efterløn indkomst et sætte mål. Dette mål kan justeres for at tage højde for din pension livsstil. Når din planlagte pensionering dato er 10 år eller mindre det normalt giver mening gå ud over den indkomst udskiftning tilgang og køre en budgetplan for pensionering.

4. Du har oprettet en fond for basale finansielle Viden

Finansiel modstandskraft kræver en base af finansiel viden til at hjælpe med at gøre vigtige beslutninger. Det er heller ikke nogen overraskelse, at almen økonomisk viden er et vigtigt aspekt af den finansielle velvære. Når det kommer til finansielle beslutningstagning er der en modsætning mellem viden og handling. Den vide-doing gap er normalt medieret af tillid. Forskere  har identificeret, at vores egne forestillinger om, hvor meget vi ved om finansielle emner er en bedre indikator for de økonomiske adfærd, vi rent faktisk vil udstille.

Her er nogle specifikke pensionering planlægning skridt til at uddanne dig selv om de fremtidige muligheder:

 • Få et skøn over dine sociale ydelser
 • Forstå forskellige pensionering indkomst alternativer
 • Gennemgå Medicare berettigelse og andre alternativer sundhedsvæsenet
 • Lær om måder at reducere din gæld før pensionering

5. Du har mere end Financial Capital Bygget op til pension

Opbygning af tilstrækkelige besparelser for pensionering er naturligvis vigtigt. Men har noget almindeligvis omtales som ”psykologisk kapital” er en anden vigtig del af pensionering beredskab, der kan være en forskel maker.

Du kan ikke bare tænke dig vej til pensionering succes. Men har en elastisk tankegang kan hjælpe dig igennem større liv overgange. Ud over den vigtige aspekt af modstandsdygtighed, er det også vigtigt at have håb, optimisme, og self-efficacy (eller din tro på dig selv). Det er de centrale komponenter i psykologisk kapital, som kan være nyttige værktøjer til at hjælpe dig med at trives i løbet af pensionering.

Et yderligere aspekt af modstandsdygtighed er human kapital. Løbende at tage skridt til at lære og fremme dit arbejde og personlige kompetencer kan skabe karrieremuligheder og mindske risikoen for en finansiel tilbageslag, der kan påvirke din evne til at øge din indtjening og vokse din pensionsopsparing.

Under større liv overgange, kan du henvende sig til venner, kolleger og udvidede sociale netværk (herunder sociale medier) til at yde en støtte. Denne såkaldte ”social kapital” er et nyttigt værktøj til at overleve vanskelige overgange og til at hjælpe dig demonstrere modstandskraft.

Sådan oprettes en Plan, der Robust

Hvis du har nogle hindringer i vejen for at nå dit egen følelse af finansiel modstandskraft bevidstheden om disse potentielle vejspærringer kan hjælpe med at identificere behovet for forandring. Vurdering af potentielle svagheder i din økonomiske plan vil hjælpe dig med at bruge denne bevidsthed til at gribe ind og skabe en pensionsordning for i dag, som også afbalancerer nuværende prioriteter. Som et resultat, vil forbedringer i den finansielle modstandskraft afdeling bedre forberede dig til den næste store liv overgang og vil du i sidste ende være bedre forberedt på pensionering succes.

For at opsummere, overveje at afsætte et øjeblik til at tænke over, hvad der står mellem dig og leve dit nuværende liv som du vil. Nu hurtigt frem til din pensionisttilværelse. Hvad er nogle hindringer, der står i vejen for dig at nå dine vigtigste livsmål for pensionering? Jo mere modstandsdygtige du kan blive, jo mindre sandsynligt disse hindringer permanente vejspærringer.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.