Sådan Stay Motiveret til at spare penge

Home » Budgeting » Sådan Stay Motiveret til at spare penge

Sådan Stay Motiveret til at spare penge

Budgettering taktik og tips vil hjælpe dig udføre dag-til-dag arbejde for at styre din økonomi.

Budgettering strategier vil hjælpe dig med at forstå, på en mål-orienterede eller filosofisk niveau, hvorfor netop du gør alt dette arbejde.

Men ud over at sømning din taktik og kende din strategiske vision, der er et tredje element til budgettering, som du har brug for at omfavne: bevare din motivation.

Hvorfor er Fastholdelse Penge Motivation Essential?

Lyder det som en flok jargon?

Lad mig sammenligne dette til et andet eksempel:

Når du er på en diæt, du har brug for taktik. Du er nødt til at lære, for eksempel for at erstatte cremet ranch dressing med et lavt fedtindhold, low-carb, yoghurt-baserede alternativ.

Du er nødt til at lære den taktik for at erstatte hvide ris med brune ris, fede udskæringer af kød med magert kød og stegte grøntsager med grillet, stegt eller rå grøntsager.

De er alle taktikker. De er tips, der hjælper dig med at udføre dag-til-dag i slankekure.

Din slankekure strategi hjælper du regne ud, filosofisk, hvorfor du udfører disse taktik. Du har måske en strategi om at lede en low-carb livsstil, bliver en hjerte-sund eater, eller skære mættet fedt fra dit system.

Men i tillæg til din strategi og din taktik, skal du også almindelig gammel motivation. Det er ligegyldigt, hvor meget du stræbe efter at blive en hjerte-sund eater, eller hvor mange tips og taktik, du lærer. Intet af dette kommer til at noget, hvis, i et øjebliks svaghed, du scarf ned en hel pose chips efterfulgt af fjorten chocolate chip cookies.

Motivation er lige så vigtig som din vision og din taktik. Strategi, taktik, og motivation er de tre hjørner af en “succes trekant.”

Nu hvor du ved, hvorfor det er vigtigt at holde sig motiveret, hvordan kan du holde tempoet oppe, når det kommer til din økonomi? Her er et par forslag:

1. Hold en langsigtet mål for øje

Måske dit mål er at blive helt gældfri.

Måske du ønsker at gå på pension i en alder af 45 år (ja, det kan lade sig gøre.)

Måske du ønsker at eje dit hjem fri og klar, uden pant vedlagt. Måske du ønsker at sende dine børn på college uden at belaste dem med studielån, betale for dit barns bryllup, eller forlade et job, du ikke nyder, så du kan forfølge en lavere betalende, men mere tilfredsstillende alternativ karriere.

Uanset hvad dit ”hvorfor” holde det på forkant med dit sind. Hæng billeder, der repræsenterer dit ”hvorfor” i hele dit hjem. Konstant minde dig selv om den store, overordnede mål du stræber efter.

2. Forestil dig selv i dit gyldne år

Undersøgelser har vist, at mennesker, der er dygtige til at visualisere sig selv som ældre borgere har en tendens til at spare mere op til alderdommen end folk, der ikke gør.

Du kan downloade en gratis app fra iTunes Store kaldet “Age My Face”, som giver dig mulighed for digitalt at alder et fotografi af dit ansigt. Merrill Edge har også et gratis program kaldet Face Pensionering, som tilbyder den samme service.

At få et glimt af dig selv som en ældre medborger kan motivere dig til at spare op til alderdommen. (Og som en bonus, du kan også være mere motiverede til at bære sunblock, drikke vand, og få masser af søvn!)

3. Tal med folk, der er pensioneret

Mange seniorer vil fortælle dig, at deres to største beklager ikke tager bedre vare på deres helbred og deres finanser.

Ved at møde og tale med folk, der beskæftiger sig med konsekvenserne af deres ungdommelige beslutninger, kan du blive mere motiveret til at holde sig væk fra de fejl, de gjorde.

Ikke sikker på hvor skal opfylde pensionister? Prøv at læse blogs skrevet af pensionister, hvor de dokumenterer deres liv, deres glæder og deres udfordringer. Du kan også bede dine forældre om anbefalinger, hvis de bor i en 55 + samfund.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.