Șapte Semne Datoria ta este in afara controlului (si ce sa fac despre el)

Home » Credit and Debt » Șapte Semne Datoria ta este in afara controlului (si ce sa fac despre el)

Șapte Semne Datoria ta este in afara controlului (si ce sa fac despre el)

Într-o mulțime de moduri, adunand datorii a devenit aproape un joc american. Cumpărarea unui nou set camera de zi? Finantam timp de 12 până la 36 luni de la 0%. Tranzactionarea în mașină? Ei bine, desigur, veți dori să obțineți un nou credit auto – puteți chiar întinde peste 84 de luni de la Dull durerea. Mergand in vacanta? Doar taxa și să plătească pentru el mai târziu – Vreau să spun, asta e ceea ce majoritatea oamenilor fac, nu?

Suntem atât de obișnuiți cu utilizarea datoriei pentru fiecare achiziție de care este aproape nemaiauzit să rămână fără datorii. Iar dacă a evita datoriile, s-ar putea chiar fi văzut ca un fel de ciudat.

Dar, cât de mult datoria este prea mult? Pentru mulți, există o linie foarte fina a benzii de rulare. Deși nu există cu siguranță nimic în neregulă cu lua un credit ipotecar pentru a cumpăra o casă, imprumuta prea mult si finantele ar putea fi întins de hârtie subțire. Același lucru se poate spune pentru credite auto, credite personale, și datorii card de credit. Nu contează dacă sunteți eligibil să împrumute mai mulți bani sau nu, există un punct în care împrumuta atât de mult te pui cu risc de pericol financiar.

Șapte Semne Datoria ta este in afara controlului

Dacă sunteți luptă cu datorii, dar nu sunt sigur dacă situația dumneavoastră este gestionat sau nu, aici sunt șapte semne sunteți în peste cap:

# 1: Te abia ține pasul cu plățile minime cu privire la datoria.

Dacă aveți card de credit datorii care ies Wazoo și facturile regulate pentru a plăti, poate abia ține pasul cu plățile minime, să nu mai vorbim să plătească nimic în plus față de datoria ta. Dacă această situație sună ca tine, este foarte probabil că ai mușcat mai mult decât poți mesteca.

Dacă sunteți abia ține pasul cu plățile minime în fiecare lună, aveți nevoie pentru a găsi o modalitate de a reduce obligațiile lunare sau câștiga mai mulți bani – nu există nici o cale în jurul ei.

# 2: Datoria ta este în creștere în fiecare lună.

Să presupunem că se luptă cu datorii deja, dar soldurile tale continuă să crească în fiecare lună. Fie că sunteți efectuarea plăților minime în fiecare lună sau de plată în jos chiar mai mult decât atât, dacă sunteți de încărcare mai mult decât plătești, te stimularea balanțele cu fiecare achiziție pe care le face. Plată 600 $ spre un card de credit echilibru este mare – dar nu și dacă ești de încărcare $ 800 în aceeași lună.

În acest caz, aveți cu siguranță mai multe datorii decât vă puteți descurca. Și dacă nu pune un capac pe cheltuielile, finantele ar putea spirala rapid de sub control.

# 3: Scorul dvs. de credit a luat un hit.

Una dintre cele mai mari determinanți ai scorul FICO este utilizarea dvs. de credit sau sumele datorați în raport cu limitele de credit. Dacă aveți două cărți de credit cu o limită totală de 10.000 $, de exemplu, și soldul combinat este de $ 7.500 între ele, utilizarea dvs. de credit este de 75%. (Vrei să fie mai aproape de zero.)

Acest factor reprezintă aproape o treime din scorul FICO a – numai dumneavoastră contează istoricul de plată pentru mai mult. În general vorbind, mai mulți bani datorați și utilizarea mai mare, cu atât mai probabil scorul dvs. de credit va scadea.

# 4: Nu economisim bani.

În cazul în care datoriile sunt atât de copleșitoare încât să nu salvați bani în fiecare lună, nu esti singur. Potrivit Go bancare Tarife, mai mult de jumătate din gospodăriile americane au avut mai puțin de 1.000 $ în economii în 2017.

În mod ideal, veți dori să aibă un fond de urgență complet aprovizionat – suficient pentru a acoperi câteva luni de cheltuieli dacă ați pierdut locul de muncă – sau cel puțin 1.000 $ ascuns departe pentru a acoperi o urgență de bază. Datoriile atât de greu să asigure că te împiedică să salveze bani va deveni probabil o problemă mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.

# 5: Te-salariu la-salariu de viață.

Dacă trebuie să așteptați până payday pentru a acoperi facturile esențiale în fiecare lună, sunt șanse bune ca esti o urgență financiară sau o factură neașteptată departe de o criză financiară. Rețineți că este nevoie doar de un salariu ratat sau pas gresit financiar pentru capacitatea de a ține pasul cu facturile de a cădea din mâinile tale.

# 6: datoria de colecție au început să sune.

În cazul în care colectorii de datorii au fost de asteptare pentru a vă hound peste facturi neplătite, atunci datoriile au crescut definitiv de sub control. Din moment ce datoria este în colecții, acest lucru înseamnă că ai căzut în urmă și nu a reușit să țină pasul cu plățile lunare. Scorul dvs. de credit va începe să simțiți efectele implicit destul de rapid, în acest moment, și trebuie să găsească o cale de ieșire.

# 7: Ați împrumutat bani pentru a plăti facturile.

Nu în ultimul rând, dacă împrumutați bani de la familie și prieteni pentru a acoperi facturile, este destul de probabil ca esti in peste cap. Este posibil să aveți probleme cu rambursarea acestor credite cu excepția cazului în schimbări drastice ceva cu datorii sau cu obiceiurile de cheltuieli.

Ce trebuie să faceți dacă aveți prea multe datorii

În cazul în care orice (sau toate), factorii de mai sus descriu situația dvs., există o mulțime de moduri în care puteți începe pe drumul spre recuperare – chiar dacă multe dintre opțiunile nu vor fi cele ușoare. În loc de luptă, iată câțiva pași care le puteți lua pentru a ajunge pe calea de datorii astăzi:

Se taie cheltuielile de uz casnic și de a lua pe un „buget oase goale.“

În vremuri de criză financiară, este esențial să se taie grăsimea. Când sunteți în datorii și se luptă să plătească facturile, acest lucru înseamnă de obicei caută modalități de a reduce cheltuielile săptămânale și lunare, astfel încât să puteți arunca mai mulți bani spre datoriile.

Un buget oase goale vă cere să taie toate cheltuielile discreționare și să se concentreze pe plătitor de locuințe de bază, facturile de produse alimentare, utilități, și titluri de credit în fiecare lună – cu alte cuvinte, nu mese afară, cheltuind bani pe divertisment, sau cumpărarea de haine noi pentru un timp . În timp ce un buget oase goale pot fi prea stricte pentru a menține ca o soluție pe termen lung, aceasta poate ajuta să obțineți un mâner pe datoriile chiar la începutul călătoriei și a obține ai început pe calea de datorii.

Asigurați-vă că plătiți datoriile dvs. de vedere strategic.

Când jonglezi prea multe datorii de la o dată, poate fi dificil de a urmări. Poate că doar încearcă să țină pasul și în mod constant a plăti orice proiect de lege se datorează cel mai urgent, sau plătești un pic in plus pe anumite facturi și nu altele cu nici o noimă sau o strategie reală în spatele ei. În acest caz, ar putea ajuta să se organizeze și să creeze un plan de atac.

Începeți prin a sta jos cu soțul sau partenerul dvs., astfel încât vă puteți da seama exact ce încărcătura datoriile totale arată. Apoi, creați o listă cu fiecare datorie ai, soldul curent, plata lunară, și rata dobânzii.

De acolo, vă puteți da seama cum să se apropie de fiecare dintre datoriile. Dacă aveți mai multe datorii mai mici, de exemplu, ai putea să le atace mai întâi folosind metoda bulgăre de zăpadă datoria – și doar le scoate din viața ta. În cazul în care ratele dobânzilor sunt o povară mai mare, pe de altă parte, ai putea folosi avalanșă datoriile și pentru a aborda cele mai mari solduri de interes în primul rând.

Oricum, aceasta va ajuta să aibă o imagine completă a în cazul în care vă aflați, astfel încât să puteți decide ce să facă în continuare.

Luați în considerare consolidarea datoriilor cu un card de credit transfer de echilibru.

Dacă aveți o mulțime de datorii la rate ridicate ale dobânzii, un card de credit echilibru de transfer ar putea ajuta să cumpărați ceva timp pentru a face progrese suplimentare. Aceste carduri oferă 0% aprilie pentru oriunde de la nouă la 21 de luni, iar unele chiar vin fără o taxă de transfer de echilibru.

Dacă sunteți capabil de a alege un card fără o taxă de transfer de echilibru în special, scor 0% aprilie privind datoriile transferate ar putea ajuta în câteva moduri; nu numai că ar reduce obligația dumneavoastră datoriei lunare din moment ce nu ar fi plata dobânzilor, dar ar putea ajuta să plătească datoria mai repede, cu condiția să continue să plătească cel puțin aceeași sumă față de datoriile de plată ați fost înainte.

Dacă aveți în vedere o ofertă de transfer de echilibru, asigurați-vă că pentru a citi amendă de imprimare înainte de a apăsa pe trăgaci. În mod ideal, veți dori să urmeze un card de transfer de echilibru, care vine cu cele mai mici comisioane posibile și are cea mai mare oferta introductivă. Veți dori, de asemenea, să vă asigurați că ați înțeles orice termeni și condiții speciale, astfel încât să le puteți urmări la scrisoarea.

Cu toate acestea, ține cont de faptul că un transfer de echilibru nu va funcționa decât dacă faci. Pentru a profita din plin de aceste oferte, trebuie să plătească datoria cu fervoare – în mod ideal înainte de oferta dvs. se termină. Dacă nu – și dacă sunteți permisive cu privire la rambursare a datoriilor – oferta dvs. va încheia și rata dobânzii a cărții de credit va reseta, lăsându-vă nu mult mai bine decât ai fost înainte (sau potențial mai rău, în cazul în care datoriile sunt acum, la o rată mai mare).

Ridică un deranj lateral pentru a câștiga mai mulți bani.

Un alt mod de a ușura sarcina de datorii de montare este de a încerca să găsească o modalitate de a câștiga mai mulți bani. Dacă ai putea câștiga chiar și câteva sute de dolari în plus în fiecare lună, v-ar fi într-o poziție mai bună pentru a achita datoria mai repede sau de a începe de economisire a unui fond de urgență.

Ridicarea un deranj parte este o modalitate de a câștiga bani de pe partea în timp ce lucrați, de asemenea, full-time. Din fericire, este mai ușor ca niciodată să găsească de lucru part-time care desfășoară o gamă largă de sarcini de la asamblare mobila la câini vizionarea, case de curățare, sau livrarea de alimente. Check out posturile noastre pe cele mai bune de muncă-at-home locuri de muncă și de partea hustles pentru a încerca în acest an.

De asemenea, chiar și o infuzie de capital temporar poate ajuta să plătească în jos unele solduri și de a lua unele cameră de respirație. Dacă aveți lucruri pe care nu le mai utilizați în jurul valorii de stabilire mansarda sau subsol, ia în considerare vânzarea unor elemente pe eBay sau Craigslist, și punând veniturile spre o datorie. E doar un impuls de o singură dată, dar dacă se poate înfiripa un echilibru întreg, care este mai putin de un proiect de lege lunar va trebui să plătească de acum încolo – eliberând mai mulți bani pentru a pune fata de alte datorii dvs. în fiecare lună.

Oprește cheltuielile!

Modul final de a te ajuta în călătoria dumneavoastră din datorii este de a opri săpat. Dacă nu faci ceva pentru a schimba obiceiurile de cheltuieli, este foarte posibil necazurile tale datoriei va primi mult mai rău înainte de a ajunge mai bine

Luați în considerare trecerea la numerar sau de debit doar pe măsură ce planificați strategia de datorii. Acesta poate ajuta, de asemenea, să urmăriți cheltuielile pentru un timp pentru a vedea ce punctele slabe și a zonelor cu probleme sunt. Oricum, datoriile nu merg departe – și le-ar putea face cu ușurință mai rău, dacă nu ține în frâu cheltuielile.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.