Še nimate Kids Dokler ste Hit Ti Denar Mejniki

Home » Finance » Še nimate Kids Dokler ste Hit Ti Denar Mejniki

Še nimate Kids Dokler ste Hit Ti Denar Mejniki

Vzgajanje otrok prihaja s ceno – zajetne eno. Ameriško ministrstvo za kmetijstvo ocenjuje povprečne stroške vzgojo enega otroka, od rojstva do 17 let, da je $ 233.610 . Ko je inflacija upoštevati, da slika pozorno centimetrov do $ 300.000 znamke za otroka danes rodila.

Pogosto slišimo, da je nakup stanovanja največji strošek boste vzeli, a dvig nekaj otrok bo presegla, da je za večino ljudi.

Dodaj v šoli ali stroškov zbiranja dva ali več otrok, in da bi lahko kupili svoj dom dvakrat na večini področij.

Ampak, kot pripravo za nakup doma, boste morda želeli, da bi dobili svoje finančne race v vrsti pred izbiro, da bi vaš dragi mali (e) v tem svetu. Tukaj je pet denarja mejniki boste verjetno udaril, preden otrok.

Bodite na Stabilna kariera

Vzpostavitev varne delovne razmere, preden imajo otroke, je ključnega pomena. Medtem ko to lahko pomeni tradicionalno zaposlitve, samozaposlitve ali neko kombinacijo le-teh, ki jih želite imeti stabilno podlago, ki bo podpirala vaše rastoče družine.

Razmislite o poklicni poti, da lahko nadaljujemo, ko se vaš otrok rodi, in tisti s plačo, ki bo pokrival stroške otroškega varstva – ki znaša približno 16 odstotkov celotnih stroškov vzgojo otroka, v povprečju.

Obstaja več upoštevati kot samo plače. Razmislite kariero, ki bo privoščite boste ugodnosti, kot so porodniškega ali očetovskega dopusta; zdravstveno in zobozdravstveno oskrbo; in da ima dostojno osebno / bolniške politiko dopustu, tako da ob prost dan za nego bolnega otroka, ne pomeni, da ste iz neke dan plačila.

Imajo dovolj razpoložljivega dohodka

Medtem ko je $ 233.610 sliši veliko (in je), da znesek razgrajuje do $ 12.980 letno ali $ 1082 na mesec za enega otroka. Uporabite Stroški Vzgoja otroka kalkulator , da bi dobili boljšo predstavo o vaših ocenjenih letnih stroškov, poskrbite, da boste imeli dovolj prostora v vašem proračunu pred stroški pridejo vozni v.

To orodje omogoča prilagoditev za vaš dohodek in druge spremenljivke, ki bodo vplivale na vašo situacijo.

Tek te številke vam bo dala idejo o tem, koliko svojega razpoložljivega dohodka bo treba dodeliti za vzgojo otrok. Dobite lahko tudi pred tekmo z varčevanjem do eno leto ali več (oziroma toliko, kot je mogoče) teh ocenjenih stroškov.

Imajo sklad za nujne primere na mestu

Ker starševstvo je pustolovščina, ki vam lahko prinese do zoo en dan in ER zraven, da je finančno pripravljeni na nepričakovano, če imate otroke, je izven potrebno.

Od zajema copay za zlomljeno nogo do zavarovanja odbitnega za vaše teen prvi blatniku Bender, ki ima sklad za nujne primere okoli tri do šest mesecev odhodkov vas in vašo družino bo ščitil pred zmagujejo življenju neizogibno nered.

Prispevati k upokojitvi

Kot vaši otroci rastejo, stroški najemanja jim bo rasla kot tudi, da se prepričajte, da ste sposobni za varčevanje za upokojitev , preden ste jih je dobra poteza.

Ker je odgovornost za varčevanje za vaš upokojitev padla izključno na ramenih, ki prispevajo v sklad za upokojitev, preden imate otroke bo pritrjen ne le svojo prihodnost, ampak bo tudi razbremeniti potencialno breme svojim otrokom finančno odgovornost za vas, kot ste starosti.

Bodite na stališču, da shranite za College

Mnogi ljudje so nerealne o tem, kaj je potrebno za obravnavo (rastoče) stroške fakulteti. kriza študentskih posojil dolg poslabša vsako leto, in nič ne kaže, da se bo obrnil kadarkoli prej.

Obstajajo načini, da zmanjša finančno breme vi in ​​vaši prihodnji otroci srečujejo, ko dosežejo college starost in najboljša preventiva. Če ste prepričani, da ste v položaju, da varčevanje za svoje otroke “visokošolsko izobrazbo od rojstva, bo jih nastaviti, da se pred razred – vsaj finančno gledano.

Najboljšem primeru

V idealnem primeru boste mogli zadeti te mejnike, preden otrok. Vendar vedo, da predstavljajo najboljšem primeru. Ne bi mogli preveriti, vsi ti off seznamu ne pomeni, da ne bi smeli imeti otrok, ali da ste namenjeni za finančni propad, če vam.

Namesto, da jim služijo kot cilj, da se zavedajo in dosega. Več teh mejnikov, ki jih boste lahko dosegli, preden otrok, manj finančnih skrbi, da boste morali, medtem ko jih dvig.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.