Seitsemän Signs velka käsistä (ja mitä tehdä asialle)

Home » Credit and Debt » Seitsemän Signs velka käsistä (ja mitä tehdä asialle)

Seitsemän Signs velka käsistä (ja mitä tehdä asialle)

Vuonna paljon tapoja, raastava velka on lähes tullut amerikkalainen ajanvietettä. Ostaa uusi olohuone asetettu? Rahoittaa sen 12-36 kuukautta 0%. Kaupankäynti autossa? No, tietenkin sinun kannattaa saada uuden auton laina – voit jopa venyttää sitä yli 84 kuukautta turruttaa kipua. Oletko lähdössä lomalle? Vain lataa sitä ja maksaa sen myöhemmin – Tarkoitan, että mitä useimmat ihmiset tekevät, eikö?

Olemme niin tottuneita käyttämään velan jokaisesta myymästään että se on lähes tuntemattomia pysyä velaton. Ja jos välttää velkaa, saatat jopa pitää eräänlaisena kummajainen.

Mutta, kuinka paljon velkaa on liikaa? Monille siellä erittäin hieno linja astua. Vaikka on varmasti mitään vikaa ottaa asuntolainaa ostaa kotiin, lainata liikaa ja oman talouden voitiin venyttää paperin ohut. Sama voidaan sanoa auton lainat, henkilökohtaisia ​​lainoja ja luottokortin velkaa. Ei ole väliä, oletko oikeutettu lainata lisää rahaa tai ei, siellä on kohta, jossa lainaa niin paljon laitat itsesi riski taloudellisiin vaikeuksiin.

Seitsemän Signs velka käsistä

Jos olet kamppailee velkaa, mutta eivät ole varmoja, onko tilanne on hallittavissa vai ei, tässä on seitsemän merkkejä olet yli pään:

# 1: Sinä tuskin pysyä mukana vähintään maksut teidän velkaa.

Jos sinulla on luottokortti velka tulee ulos wazoo ja säännöllinen laskut maksaa, voit tuskin pysyä mukana vähintään maksut, puhumattakaan maksaa mitään ylimääräistä kohti velkaa. Jos tämä tilanne kuulostaa sinusta, on hyvin todennäköistä, olet haukannut enemmän kuin voit pureskella.

Jos tuskin pysyä mukana vähintään maksut kuukaudessa, sinun täytyy löytää tapa alentaa kuukausittain velvoitteita tai ansaita enemmän rahaa – siellä oikeastaan ​​mitään keinoa sen ympärille.

# 2: velka kasvaa joka kuukausi.

Sanotaan olet kamppailee velkaa jo, mutta saldot pitää kasvaa joka kuukausi. Olitpa tehdä vähintään maksut kuukausittain tai maksaa alas jopa enemmän, jos olet latauksen enemmän kuin maksat, olet lisäämällä saldot jokaisen ostaa teet. Maksamalla $ 600 kohti luottokortin tasapaino on hyvä – mutta ei jos olet latauksen $ 800 samassa kuussa.

Tässä tapauksessa sinun ehdottomasti olla enemmän velkaa kuin voit käsitellä. Ja jos eivät laita kansi päälle menoja, taloutesi voisi nopeasti karkaa käsistä.

# 3: luotto-pisteet on tehnyt osuman.

Yksi suurimmista tekijöitä FICO pistemäärä on luotto hyödyntämistä tai määrät velkaa suhteessa luotto rajoja. Jos sinulla on kaksi luottokorttia yhteensä raja $ 10,000, esimerkiksi, ja yhdistettyjen saldo on $ 7500 välillä, luotto käyttöaste on 75%. (Haluat sen olevan lähempänä nollaa.)

Tämä seikka muodostaa lähes kolmannes on FICO pisteet – vain maksuhistoriasi laskee enemmän. Yleisesti ottaen, sitä enemmän rahaa velkaa ja korkeampi käyttöaste, sitä todennäköisemmin luotto-pisteet laskee.

# 4: Et säästää rahaa.

Jos velat ovat niin ylivoimainen, että et säästää rahaa joka kuukausi, et ole yksin. Mukaan Go Banking hinnat, yli puolet amerikkalaisista kotitalouksista oli alle $ 1,000 säästöt vuonna 2017.

Ihannetapauksessa sinun kannattaa olla täysin varustetuista hätärahasto – riittää kattamaan muutaman kuukauden kuluja, jos olet menettänyt työsi – tai ainakin $ 1000 stashed pois kattaa perus hätätilanteessa. Velat niin vaikea tyydyttää, että ne estävät sinua säästää rahaa todennäköisesti tullut ongelma mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

# 5: Sinä elävät palkka-to-palkka.

Jos joudut odottamaan palkkapäivä kattamaan välttämättömiä laskuja kuukausittain, mahdollisuudet ovat hyvät olet yksi taloudellinen hätä tai odottamattomat laskun pois finanssikriisistä. Muista, että se vie vain yksi jäi palkka tai taloudellisia erehdys kykysi pysyä laskut pudota kädet.

# 6: Perintätoimistoja ovat alkaneet soittaa.

Jos perintätoimistoja ovat vaatineet hound sinulle yli maksamattomien laskujen, sitten velat ovat ehdottomasti kasvaneet käsistä. Koska velka on kokoelmissa, tämä tarkoittaa, että olet jäänyt jälkeen ja jättänyt pysyä kuukausimaksut. Luotto pisteet alkaa vaikutukset tuntuvat oletus melko nopeasti tässä vaiheessa, ja sinun täytyy löytää tie ulos.

# 7: Olet lainannut rahaa maksaa laskujaan.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos olet lainanotto rahaa perheen ja ystävien kattamaan laskut, se on melko todennäköistä, että olet yli pään. Sinulla voi olla vaikeuksia takaisinmaksun nämä lainat ellei jotain radikaaleja muutoksia velkojaan tai kulutustottumukset.

Mitä tehdä, jos sinulla on liikaa Velka

Jos jokin (tai kaikki) edellä mainitut tekijät kuvaavat tilannetta, on olemassa monia tapoja voit aloittaa tiellä talteenotto – vaikka monet vaihtoehdot eivät ole helppoja asioita. Sijasta kamppailevat, tässä on muutamia vaiheita voit saada tiellä pois velkaa tänään:

Leikkaa kotitalouksien kulutusta ja saada ‘paljain luut talousarvio.’

Aikoina finanssikriisin, on tärkeää leikata rasvaa. Kun olet velkaa ja kamppailee maksaa laskujaan, tämä tarkoittaa tyypillisesti etsivät tapoja vähentää viikoittain ja kuukausittain menoja niin voit heittää enemmän rahaa kohti velkojaan.

Paljain luut talousarvio edellyttää voit leikata pois kaikki harkinnanvaraisten menojen ja keskittyä maksaa ydin majoitus, ruoka laskuja, apuohjelmat, ja velkasitoumukset kuukausittain – toisin sanoen, ei syö ulkona, käyttää rahaa viihde, tai ostaa uusia vaatteita jonkin aikaa . Vaikka paljain luut talousarvio voi olla liian tiukka säilyttää pitkän aikavälin ratkaisu, se voi auttaa sinua saada käsitellä velkojaan aivan alusta matkalle ja voit aloittaa tiellä pois velkaa.

Varmista, että olet maksaa pois velkojaan strategisesti.

Kun olet juggling liikaa velkaa kerralla, se voi olla vaikea seurata. Ehkä olet vain yrittää pysyä ja jatkuvasti maksaa mitä lasku johtuu kipeimmin tai maksat hieman ylimääräistä tiettyjä laskuja ei kaikkien kanssa mitään tolkkua tai todellinen strategia sen takana. Tässä tapauksessa se voi auttaa järjestäytyä ja luoda suunnitelma hyökätä.

Aloita istumalla puolison tai kumppanin, jotta voit selvittää, mitä teidän koko velkataakka näyttää. Sitten luoda listan jokaisen velan olet, nykyinen tasapaino, kuukausimaksu, ja korko.

Sieltä voit selvittää, miten lähestyä kutakin velkojaan. Jos sinulla on useita pienempiä velkoja, esimerkiksi voisi hyökätä niitä ensin käyttäen velka lumipallo menetelmä – ja vain saada ne pois elämästäsi. Jos korot ovat suurempi taakka, toisaalta, voit käyttää velan vyöry ja käsittelemään eniten kiinnostuneita saldot ensin.

Joko niin, se auttaa kokonaiskuvan siitä, missä olet, jotta voit päättää, mitä tehdä seuraavaksi.

Mieti vakiinnuttamaan oman velat saldonsiirron luottokortilla.

Jos sinulla on paljon velkaa korkealla korolla, saldonsiirron luottokortilla voi auttaa ostaa aikaa tehdä ylimääräistä eteenpäin. Nämä kortit tarjoavat 0% vuosikorko tahansa yhdeksästä 21 kuukautta, ja jotkut jopa tulla ilman tasapaino siirtomaksun.

Jos pystyt valitsemaan kortin tasapaino siirtomaksu varsinkin, pisteytys 0% huhtikuu siirretyistä veloista voisi auttaa muutamia tapoja; Paitsi, että se alentaa kuukausimaksut velkasitoumuksesta koska sinulla ei olisi maksaa korkoa, mutta se voisi auttaa velan lyhentämiseen nopeammin tarjotaan jatkat maksaa vähintään saman verran kohti velkojaan olit maksaa ennen.

Jos harkitset saldonsiirron tarjouksen, varmista lukea pienellä painettu ennen kuin liipaisinta. Ihannetapauksessa sinun kannattaa jatkaa saldonsiirron kortin mukana alin palkkiot mahdollista ja on pisin tutustumistarjousta. Saat myös haluavat varmistaa, että ymmärrät mitään erityisiä ehtoja, jotta voit seurata niitä kirjaimellisesti.

Kuitenkin pitää muistaa, että tasapainon siirto ei toimi ellet. Hyödyntämään näitä tarjouksia, sinun täytyy maksaa velan lyhentämiseen hartaasti – mieluiten ennen tutustumistarjous päättyy. Jos et – ja jos olet löyhä noin velan takaisinmaksu – oman tutustumistarjousta päättyy ja luottokortti korko nollaa, jolloin voit ei paljon paremmassa asemassa kuin olit ennen (tai mahdollisesti huonommin, jos velat ovat nyt suuremmalla nopeudella).

Poimia puoli touhu ansaita enemmän rahaa.

Toinen tapa taakan keventämiseksi velkaantumisesta on yrittää löytää tapa ansaita enemmän rahaa. Jos voit ansaita jopa pari sataa dollaria ylimääräistä kuukaudessa, sinun olisi paremmat velan vähentämiseen nopeammin tai alkaa säästää hätärahasto.

Poimien puoli touhu on yksi tapa ansaita rahaa puolella kun myös kokopäivätyössä. Onneksi se on helpompaa kuin koskaan löytää osa-aikatyötä suorittaa monenlaisia ​​tehtäviä kokoamalla huonekalut katsomassa koiria, siivous talot, tai tuottaa elintarvikkeita. Tutustu virkaa paras työ-at-home työpaikkojen ja puoli hyörii kokeilla tänä vuonna.

Samoin vaikka väliaikainen käteistä infuusio voi auttaa maksaa alas joitakin saldot ja saada joitakin hengitys huone. Jos sinulla tavaraa et enää käytä annettu noin ullakolle tai kellariin, pitää myydä joitakin kohteita eBay tai Craigslist, ja laittoi tuotto kohti velkaa. Se on vain yhden kerran push, mutta jos voit pölliä koko saldo, se on yksi vähemmän kuukausittain laskun joudut maksamaan tästä eteenpäin – vapauttaa enemmän rahaa laittaa kohti muita velkoja joka kuukausi.

Lopeta menoja!

Lopullinen tapa auttaa itseäsi matkaa pois velkaa on lopettaa kaivaminen. Ellet tee jotain muuttaa menojen tottumukset, se on hyvin mahdollista velka ongelmia saavat paljon pahempaa ennen kuin ne paranevat

Harkita siirtymistä käteisellä tai pankkikortilla vasta, kun suunnittelet strategiaa pois velkaa. Se voi myös auttaa seurata menoja jonkin aikaa nähdä, mitä heikkouksia ja ongelmakohdat ovat. Joko niin, velat eivät katoa – ja voit helposti pahentaa, jos et hillitsemään menoja.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.