Seitsemän tapoja säästää rahaa vuokranantajana

Home » Real Estate » Seitsemän tapoja säästää rahaa vuokranantajana

Seitsemän tapoja säästää rahaa vuokranantajana

Noin kymmenen vuotta sitten, vaimoni ja ostin ensimmäisen vuokra omaisuutta. Emme olleet aivan varma, mitä olimme tekemässä, mutta olimme päättäneet opetella varrella. Ja juuri mitä teimme; kokemuksen kautta, tutkimus, ja virhe, päädyimme vuokra strategia, oli järkevää – ainakin meille.

Juuri tässä kuussa, me maksetaan loppumaksun yksi ominaisuuksista – kolmen makuuhuoneen tiili maatilalle Greenfield, Ind. Yhtäkkiä unelmia olemme suunniteltu vuotiaat lapset alkavat käydä toteen. Missä vuokrat olivat kerran velka, nyt oma talo vapaa ja selkeä iässä 37. Nyt kun ensimmäinen vuokra on maksettu pois, voimme lumipallo maksut maksaa pois muihin vuokra nopeammin ja jatkaa säästämistä ostaa vielä toinen vuokra käteisellä.

Se ei ole ollut helppoa; kuin mikä tahansa vuokranantaja tietää, omistavat vuokrakiinteistöä tarkoittaa kokee paljon kuohunnan ainakin osan ajasta. Meille ne kuoppia tiellä ovat olleet vuokralaisille täysin tuhonneet omaisuutta, useita kalliita ja odottamattomia korjauksia ja muita pieniä oppitunteja oppii vain omakohtaisesti. Mutta vuotta myöhemmin, olemme tuntuu olemme vihdoin tehnyt sen – mutta vain siksi teimme paljon järkeviä päätöksiä matkan varrella.

Seitsemän tapaa Vuokranantajat voi säästää rahaa

Strategiamme kuin vuokranantajat säästää rahaa – ei ainoastaan ​​ostamalla ominaisuuksia, jotka on helppo kassavirtaa, vaan etsivät keinoja pienentää out-of-pocket liiketoiminnan kustannuksia. Jotkut asiat teemme pelastaa mennä täysin vastaan ​​viljaa, mutta olen löytänyt ne toimivat varsin hyvin. Selitän enemmän minuutissa.

Tässä postitse, halusin jakaa Muutamia rahaa säästävä strategioiden vuokranantajat, vaan myös jakaa joitakin muita vuokranantaja strategioita, jotka saattavat toimia paremmin (tai huonompi) riippuen vuokra salkun, missä asut, ja paikallinen kiinteistömarkkinoiden . Jos olet vuokranantaja, joka haluaa tallentaa tai harkitsevat tulossa yksi, tässä on muutamia rahaa säästävä strategioita harkita:

# 1: Pidä vuokrat alhainen vähentää vaihtuvuus.

Kun jaan että pidämme vuokraa pienempi kuin voisimme, se jättää ihmiset raapimaan päätään. Mutta jos siellä mitään strategiaa seison takana, se on tämä. Pitämällä vuokrat hieman pienempi kuin kilpailevien ominaisuuksia, pysymme 100% käytössä, on useita sovelluksia vapautuneet paikat, ja säästää rahaa matkan varrella.

Näet, joka kerta joku liikkuu, se maksaa meille rahaa. Emme ainoastaan ​​shampoo matot ja maali, mutta meidän on markkinoida vapautunut omaisuutta, kunnes joku liikkuu. Tämä voi joskus olla kuukaudessa ilman vuokraa, joka on paha – mutta se tarkoittaa myös ajo edestakaisin omaisuutta ja käsittelee mahdollisten vuokralaisten. Suhteen sekä aikaa että rahaa, markkinointi omaisuus vuokrataan voi olla erittäin kallista.

Tietenkin, tämä strategia ei välttämättä toimi riippuen siitä, missä asut. Jos vuokrat vellova valtavasti teidän markkinoilla, voit menettää paljon enemmän kuin saat pitämällä vuokria alhaisina. Mutta pieni, unelias kaupunki, tämä strategia toimii hyvin. Ei vain tarjoamme vuokralaiset tinkiä, mutta säästää rahaa sekä vaivaa ja stressiä, joka tulee jatkuva vaihtuminen ja työpaikoista.

# 2: Valitse pienempiä kohteita, joita on helppo päivittää ja korjata.

Kun muutimme Noblesville, Ind., Muutama vuosi sitten, me lyhyesti flirted ajatus kääntää vanhoja asuinpaikka toiseen vuokra. Mutta muutimme virittää kun huomasimme, miten paljon se saattaa maksaa. Toki, kotimme kääntyisi voittoa, mutta mahdolliset korjaukset olisi katon läpi!

Meidän muiden vuokra-ominaisuudet ovat noin 1000 neliön jokaisen, mikä tarkoittaa, että olemme läheisesti perehtynyt kuinka paljon se maksaa niin paljon matto, että koko uunin, ja niin iso katon. Kotiin olimme siirtymässä pois ja myynti, toisaalta, oli lähes 2400 neliön – yli kaksi kertaa niin suuri.

Me päätti lopulta, että emme halua maksaa valtavia korjaukset ja 2400 neliöjalkaa matto tai jopa Matonpesu välillä vuokralaisia. Olemme myös päättäneet, että suuremmat korjaukset – uusi, valtava katto tulevina vuosina suurempi uunissa, suurempi piha huolehtia – saattaa murentaa meidän tuottoja.

Toki suurempia asuntoja vuokrata lisää rahaa, mutta millä hinnalla? Aivan kuten mikä tahansa muu kodin, suurempi vuokra tarkoittaa arvokkaampi kaikkea – korjaukset ja päivitykset kiinteistöveron ja kotivakuutus. Itsenäisinä vuokranantajat, päätimme pitäytyä pienempiä ominaisuuksia kustannuksia voimme helposti hallita.

# 3: Hanki urakoitsija tilin ja pino alennuksia.

Tulossa vuokranantaja ei ole halpa asia, ja se on totta vaikka saat kiinteistön omalla nimellä. Päälle kiinnitys maksut ja omaisuuden vakuutukset, sinun tarvitse maksaa päivityksiä ja korjauksia. Ja joskus nämä korjaukset ovat hyvin kalliita.

Kiinteistön omistaja Alexander Aguilar sanoo säästää rahaa kokoamalla hänen vuokra ostaa yhdellä myymälä, joka tarjoaa melkoinen alennuksen urakoitsijoille.

”On vuokralainen liikevaihdot ja avointen työpaikkojen, ostan kaikki tarvittava samassa tilauksessa ja suorittaa sen vaikka Home Depot urakoitsijan työpöytä, joka on vapaa”, sanoo Aguilar, joka blogit CashFlowDiaries.com. ”Riippuen siitä, kuinka paljon olen ostamassa ja kuka asiakasedustajaasi on, en voi tallentaa missä tahansa 5%: sta 12%.”

Sen lisäksi, että etsimällä urakoitsijan alennuksia, voit myös jatkaa myynti-, pinottu kuponkeja ja alennuksia. Blogger takana ESIMoney, vuokranantaja, sanoo yhdistää myynnin muita alennuksia saada kaikkein bang hänen vastineen.

”Kun ostin laitteet useita yksiköitä, Yhdistin myyntihinta, kilpailijan myyntihinta ottelu, kuponki, alennus, ja CashBack luottokorttisopimus säästää yli $ 3000”, hän sanoo. ”Parempi vielä, olen lukittuna nämä samat hinnat jatkohankinnat vaikka ostin vain yksi kohde!”

# 4: Vältä Isännöitsijä.

Isännöitsijöille lupaavat vähentää stressiä mukana on vuokranantaja. He mainostaa ja markkinoida vuokra puolestasi ottaen erityisen varovainen kunnolla eläinlääkärille potentiaalisia vuokralaisia. Päälle, että he tapaavat vuokralaiset, kerätä maksuja, ja käsitellä vuokralaisen kysymyksiä.

Valitettavasti nämä palvelut tulevat jyrkkä kustannuksin. Jos olet halukas ja kykenevä hallitsemaan ominaisuuksia itse, sen sijaan, voit leikata pois keskellä mies ja pitää enemmän voittoa itse.

Juuri näin Steven D., bloggaaja takana EvenStevenMoney, tuottavuutta parantavan hänen vuokria. Kun hän havaitsi, että kiinteistönvälittäjien ja isännöitsijän veloitetaan jopa koko kuukauden vuokraa vuoden palvelun, hän päätti tehdä raskaan työn itse.

”Päätimme listata kiinteistön itse verkossa yhdistämällä Zillow vuokra johtaja ja Craigslist”, sanoo Steven. ”Tämä antaa meille mahdollisuuden säästää rahaa ja olla kädet kanssa, kuka elää meidän omaisuutta.”

# 5: Älä pelkää sanoa ‘ei’.

Vaikka jotkut vuokralaiset näyttävät tyytyväinen talon tapa se on, on aina niitä, jotka kaipaavat muutoksia ja päivityksiä. Ja totuudenmukaisesti, se ei koskaan sattuu vuokralaisille pyytää uuden keittiön tai uusi maalikerros olohuoneessa. Tarkoitan, pahin voi sanoa ‘ei’, eikö?

Asia on, et voi kaikin vuokralainen onnelliseksi. Ja kun vaihdat jotakin, joka ei tarvitse vaihtaa omalla kustannuksellaan, olet työskennellyt vastaan etujen yrityksesi ja tulosta.

Elizabeth Colegrove The Reluctant Vuokranantaja sanoo voi sanoa ”ei” on pelastanut hänen tonnia rahaa ja surua vuosien varrella. Colegrove sanoo hän oli vuokralaisia pyytää kattotuuletin joka huoneessa, keittiökaapit värimuutokset, päivitetty mini-kaihtimet, ja enemmän. Asia on, he haluavat tehdä sen hänen kustannuksellaan – ei heidän.

”Minun vuokralainen voi [tehdä päivityksiä] omalla kustannuksellaan, mutta kohteita on jäänyt”, hän sanoo. ”Paitsi että tämä säästää minut tuhansia, mutta en ole paha kaveri.”

Tietenkin voit myös anna vuokralaisten tehdä osa työstä itse ja tarjota maksaa materiaalien vain. Näin te molemmat hyötyvät päivityksen, mutta et maksamaan tarpeettomista työvoimaa. Tämä on tarkka strategia, jota Pauline Paquin, vuokranantaja että blogit Reach taloudellista riippumattomuutta.

Paquin sanoo hänen vuokralaisten tarjoaa aina korjata tai päivittää osia hänen vuokra he eivät pidä. ”Olen onnekas ne ovat käteviä, joten kun he kysyivät, voisivatko he maalata paikka, sanoin varma ja vain palautetaan niitä maalin ja harjat”, hän sanoi.

# 6: olla tahallista noin väritystä ja lattia.

Chad Carson, kiinteistöalan sijoittaja takana CoachCarson.com, käyttää yhtä yksinkertainen temppu tehostaa vapautuneen prosessi. Hän käyttää samaa sisätilojen maalin väri ja tyyli lainkaan hänen vuokra-asuntojen.

”Tämä antaa meille mahdollisuuden ostaa maali irtotavarana, ja tekee Touch-up paljon helpompaa aikana liikevaihtoa”, sanoo Carson. ”Arvioisin tämä säästää $ 250 500 joka kerta vähennetty maalaus työ- ja ainehävikit.”

Carson myös yrittää välttää vuokrat seinästä seinään matto, hän sanoo. Tämä auttaa häntä pelastamaan lukemattomat summia jokaisella vapautuneen koska kiinteä lattia ei yleensä tarvitse vaihtaa välillä vuokralaisia. ”Pyrimme ostaa taloa kovapintainen lattia kuten laatta tai lehtipuut, tai sitten asentaa sen etukäteen”, sanoo Carson.

# 7: Suorita huolto- ja ylläpitokustannukset itse.

Veteraani ja vuokranantaja Doug Nordman omistaa vuokra omaisuutta vaimonsa kanssa. Vaikka niiden tavoitteena ei ole välttämättä pitkäaikaista tuloja, koska ne aikovat siirtyä omaisuutta itselleen, he haluavat silti säästää rahaa matkan varrella.

Strategiansa? Suorittaminen paljon huoltoa, ja erityisesti pihatyöt, itse.

”Se on vähän huoltoa maisemointi vain pari tuntia joka kuudes viikko, mutta se antaa meille hienon mahdollisuuden käydä läpi kiinteistön ja keskustella vuokralainen”, sanoo Nordman, joka blogit Military Guide.

Lopulliset ajatukset

Ennen kuin ostat mitään vuokra omaisuutta, se on tärkeää varmistaa, että numerot toimivat. Tuomassa vuokratuotot on mukavaa varmasti, mutta se auttaa pitämään kulut minimissä jotta et maksaa enemmän kuin olet tuomassa.

Vaikka mitään erityistä säästöjä strategia sopii kaikille, se on tärkeää, että vuokranantaja löytää oikea strategia yritykselleen. Ilman sitä, ostaa vuokra omaisuuden voisi helposti tulla menettää ehdotus.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.