Sfaturi pentru Pregătirea financiar să se pensioneze

Home » Finance » Sfaturi pentru Pregătirea financiar să se pensioneze

Cum să se pregătească pentru pensionare financiar

 Cum să se pregătească pentru pensionare financiar

planificarea cu atenție aspectele financiare ale pensionare poate crește șansele pe care le va avea resursele necesare pentru a le susține pe parcursul anilor de pensionare. Orice plan financiar bun ar trebui să ia în considerare atât veniturile anticipate și cheltuielile estimate.

Următoarele sfaturi vă vor ajuta să adune informațiile necesare pentru a lua decizii în timp util și în cunoștință de cauză cu privire la pensionare.

14 sfaturi pentru o situație financiară Se pregătește să se retragă

1. Luați în considerare modul în care va acoperi cheltuielile de îngrijire a sănătății în pensionare. Unii angajați norocoși vor avea o parte sau toate acoperirea lor de asistență medicală prin intermediul angajatorului sau unirea lor. Alții nu vor.

Faceți cunoștință cu un reprezentant de Resurse Umane sau de reprezentant al sindicatului din organizația dvs. pentru a afla despre orice acoperire prevăzută pentru pensionari și costul pentru a obține că acoperirea. Aflați cerințele de eligibilitate și dacă acoperirea se va extinde la membrii familiei.

2. În plus față de învățare despre obținerea posibila acoperire de asistenta medicala din partea angajatorului, estimări sigure de la furnizori cu privire la costul de garanții adiționale de îngrijire a sănătății . Cercetare costurile asociate cu Medicare , de asemenea. Nu vrei să experimenteze orice surprize care pot cheltuitoare rapid bugetul dvs. când vă planificați cheltuielile de pensionare.

3. costurile de cercetare și să evalueze caracterul adecvat de asigurare de îngrijire pe termen lung .

 Consultați un consilier financiar de încredere pentru intrare despre asigurare de îngrijire pe termen lung. Alegeți un consilier care nu va primi un comision pentru tine un plan de vânzare.

Această asigurare este recomandat, deoarece boala pe termen lung sau de imbatranire poate mânca departe la bugetul de pensii rapid, mai ales dacă stai în asistată de viață.

Dar costurile și gradul de acoperire diferite planuri variază foarte mult.

4. Evaluarea obiectivele pentru preocuparile tale de pensionare . Solicitați asistență din partea consilierilor , dacă aveți nevoie de ajutor pentru clarificarea valorilor și intereselor tale. În funcție de modul în care intenționați să -și petreacă anii de pensionare, costul acestor activități poate ridica suma de bani pe care trebuie să fi salvate pentru pensionare în mod semnificativ.

De asemenea, este esențială atunci când te gândești că iese la pensie aveți interese și hobby-uri pe care doriți să le urmeze. Când opriți de lucru, obțineți cantități semnificative de timp înapoi. De exemplu, un prieten care este un proprietar de afaceri de succes, cu mulți angajați așteaptă cu nerăbdare pensionarea lui când el va avea mai mult timp pentru a coace pâine, fotografie practică, citit, viziona clipuri video stupide YouTube și trage-țintă.

5. Urmăriți cheltuielile de trai curente . Ia – o imagine realistă a ceea ce avea nevoie la pensie prin monitorizarea ceea ce cheltui astăzi. Factor în orice scăderi ale cheltuielilor veți experimenta cum ar fi costurile navetei, garderoba ta de lucru, precum și orice alte cheltuieli legate de locuri de muncă.

În același timp, nu devin costuri nechibzuit. Veți dori să-și planifice pentru cheltuieli suplimentare pentru deplasare, alimentatie, hobby-uri, activități sportive și de alte interese de pensionare și preocupări precum și orice acoperire de asistenta medicala.

6. Estimarea cât de mult venituri va trebui să susțină stilul de viață actual . Asigurați – vă că includerea un factor de inflație pentru a ține cont de creșterea costurilor în timp.

Experții financiari recomanda de obicei pe care intenționați să-și petreacă cel puțin 85 la sută din veniturile curente atunci când setați dvs. țintă pentru a salva. calculatoare de pensionare online vă poate ajuta să vă adaptați aceste calcule pentru situația dumneavoastră personală.

Rețineți, totuși, că suma de bani cheltuiți în pensii poate creste de fapt, în cazul în care timpul și energia sa concentrat pe lucru. Călătorind, jucând golf de patru ori pe saptamana, cumpararea a doua casă sau o casă într-o stare de sud se poate adăuga în mod semnificativ la cerințele dumneavoastră de buget.

Este esențial în planificarea și bugetarea pentru pensionare să le interesele dumneavoastră știu, și modul în care aveți de gând să-și petreacă timpul.

7. Luați în considerare dacă doriți sau nu să lucreze în pensionare.  Faceți cunoștință cu un consilier de carieră pentru a evalua opțiunile și de a obține asistență cu estimarea veniturilor asociate , dacă intenționați să lucreze. Sondajele indică faptul că munca cu fracțiune de normă sau care desfășoară oa doua carieră în conformitate cu pasiunile pensionarul poate spori satisfacția în pensionare.

Unele cariere de tranziție mai ușor decât altele în pensionare. scriitori independenți, de exemplu, nu se poate opri scris, trebuie doar să ia pe mai puțin de lucru. Personalul medical care poate lucra o zi pe săptămână.

8. Pentru cei care sunt mai mulți ani de la pensionare, asigurați – vă că începe să contribuiți la pensionare planuri cât mai curând posibil , pentru a permite puterea de compoundare. Cu cat mai devreme de a începe să contribuie cu atât mai bine.

Verificați cu angajatorul, de asemenea, cât mai mulți angajatori se potrivesc parțial fondurile pe care angajații să economisească pentru pensie. Veți dori să profite de meci pentru cât mai mulți ani posibil.

9. Setați deoparte venituri cât mai mult posibil în fiecare zi de plată pentru a construi cel mai mare posibil ou cuib de pensionare. Este o zicală veche, dar , acordându – vă mai întâi este de planificare de pensionare inteligent.

10. Pentru a clarifica orice întrebări cu privire la plățile pentru timpul nefolosit off sau alte stimulente de pensionare , mai ales pe măsură ce începe să se gândească la pensionare, se întâlni cu personalul dumneavoastră de resurse umane. Unele organizații oferă stimulente angajaților , atunci când oamenii se pensioneze mai devreme.

Veți dori să profite de tot ce oferă angajatorului dacă acesta are sens financiar pentru tine. Păstrați legătura cu ceea ce angajatorul oferind ca opțiuni de pensionare anticipată au de obicei un interval de timp limitat înainte să expire.

11. Faceți cunoștință cu reprezentanții pensiei, 401 (k) sau 403 (b) furnizorii de informații despre opțiunile de distribuire și a estimărilor fluxurile de venituri așteptate din investițiile.

12. Dacă nu sunt foarte savvy cu privire la investiții, se întâlni cu un consultant financiar pentru a explora un mix de active adecvate pentru vârsta, data de pensionare proiectată, și toleranța la risc.  Consilierii care percep o taxă rezonabilă pentru o consultare sunt adesea mai obiectivă decât consilieri compensate de comisioane în funcție de alegerile tale de investiții. Reprezentanții de la firmele de investiții pe baza largă de administrare a companiilor dvs. 401 (k) sau 403 (b) planuri pot oferi sfaturi valoroase cu privire la alocarea activelor.

13. Dacă dețineți o parte semnificativă a portofoliului în stoc companiei, ia în considerare diversificarea mai ales pe măsură ce se apropie de pensionare. Tu nu va dori o mare parte din economiile de pensii legate într – o singură investiție.

14. Estimarea veniturilor dvs. de asigurări sociale și de a explora opțiunile pentru calendarul începerea plăților. Consultați calculatorul SSA pentru a estima plățile pe care le va primi de la Social Security.

Vă puteți retrage cu banii pe care trebuie să plătiți pentru o viață lungă și fericită. Începând cât mai curând posibil, este cheia. Acestea sunt paisprezece dintre pașii pe care într-adevăr nu doriți să săriți fac pe această călătorie pentru eventuala pensionare.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.