Shopping med et kreditkort til ferierne? Gør dette, ikke at

Home » Uncategorized » Shopping med et kreditkort til ferierne? Gør dette, ikke at

Børstning op på Holiday Credit Card Grundlæggende kan hjælpe dig undgå at bruge faldgruber

Shopping med et kreditkort til ferierne?  Gør dette, ikke at

Den ferie shopping sæsonen officielt starter den sorte fredag ​​og i år, er det anslået, at den gennemsnitlige amerikanske vil bruge $ 967,13 på ferie shopping. Mens nogle kunder har planer om at betale med kontanter, 50 procent af forbrugerne siger kreditkort er deres foretrukne metode til betaling for ferie køb.

Problemet er, at bruge en ferie kreditkort til at shoppe let kan føre til en gæld tømmermænd i det nye år.

Brug dit kort ansvarligt og vide, hvad faldgruber du bør undgå kan gøre din ferie shopping oplevelse så glat som muligt.

Holiday Kreditkort Do: Kend din Rewards Program

Et belønninger kreditkort være en guldgrube for besparelser på ferie shopping. Hvis du har et kort, der giver penge tilbage, når du handler online eller på stormagasiner, for eksempel, kan du anvende de belønninger du tjener som en erklæring kredit senere. Det er i virkeligheden det samme som at få en rabat på de ting, du køber.

Du kan også udnytte belønninger for ferie shopping på en anden måde. For eksempel, hvis du har et kort, der betaler point på køb, kan du være i stand til at indløse dem til gavekort eller merchandise fra partnerlande forhandlere.

Eller du kan øge antallet af belønninger du tjener ved at handle dit kort online shopping portal. Disse portaler kan tilbyde en punkter eller cash back bonus, eller store rabatter, når du handler med partner købmænd.

Hvis det er et stykke tid siden du har gennemgået din kortets belønninger program, nu er et godt tidspunkt for en genopfriskning af, hvordan du kan tjene (og indløse) dine belønninger.

Holiday Kreditkort må ikke: Chase rabatter med kontokort

I løbet af feriesæsonen, kan det virke som du bliver tilbudt et nyt kreditkort ved hver butik du handler.

Forhandlere kan tilbyde en stor rabat på dit første køb eller andre incitamenter til at friste dig til at tilmelde sig, men køber, pas på.

Mens detailhandlens kort kan tilbyde nogle indledende besparelser, kan de ikke være så nyttige som en traditionel belønninger kreditkort i det lange løb, især hvis du ikke hyppige, at butikken ofte. En anden potentiel ulempe centre på omkostningerne. Detailbutik kort kan opkræve et meget højere årlige omkostninger i procent for køb end et almindeligt kreditkort, koster dig mere over tid, hvis du medbringer en balance.

Endelig skal du huske, at mens en ferie kreditkort tilbud kan være lokkende, hver forespørgsel på ny kredit dukker op på din kredit rapport. Ansøgning om flere kreditkort i løbet af ferien kan løbe point fra din kredit score.

Holiday Kreditkort Do: Indstil et budget for Spending

Ved hjælp af et kreditkort er ikke en undskyldning for at shoppe uden at opgive over helligdage. Psykologisk set kan et kreditkort hjælpe dig med at undgå den smerte for at betale, der er ofte forbundet med at bruge penge, men det kan føre dig til at tilbringe mere som et resultat.

Har du ikke et budget til ferie kreditkort udgifter? Start med at lave en liste over alle, du planlægger at købe gaver til, og hvor meget du vil ideelt set gerne bruge. Derefter gennemgå din månedlige indtægter og omkostninger.

Hvor meget kan du med rimelighed råd til at bruge og stadig være i stand til at betale dit kreditkort regningen fuldt ud, når den ankommer? Er der matcher det, du har budgetteret?

Hvis ikke, kan det være nødvendigt at skære ned på det beløb, du bruger på gaver. Overførsel balancen til et kort med en 0% april efter ferien kan også være en mulighed. Men, skal du beregne, om du ville være i stand til at betale restbeløbet off fuldt ud, før den salgsfremmende sats udløber for at undgå renteudgifterne.

Holiday Kreditkort må ikke: Max Out Your Cards

Din kredit udnyttelsesgrad spiller en vigtig rolle i fastsættelsen dit kredit score. Dette forhold repræsenterer hvor meget af din tilgængelige kredit du bruger på et givent tidspunkt. Regnskabsmæssig høje saldi kan aflede opmærksomheden fra din kredit score i en stor måde.

En god måde at undgå maxing flere kort over helligdage er at vælge blot ét kort til brug for shopping.

Dette kan være kort, der giver den højeste belønninger sats på køb. Eller kan det være et kort, der har en lav igangværende apr for køb.

Uanset hvad, stick med ét kort og overvåge din saldo til at sikre, at du holder dig inden for budgettet. En nem måde at gøre dette på er ved at oprette tekst- eller e-mail advarsler, når din saldo når et vist niveau.

Holiday Kreditkort Do: Shop sikkert og overvåge dine konti

Svindel med kreditkort kan ske når som helst, men det kan være særligt udbredt i løbet af ferien, når amerikanerne er aflæse deres kredit- og betalingskort eller shopping online oftere. Halvfjerds-fem procent af amerikanerne siger, at de er bekymret for at blive ramt af en bruddet sker i løbet af ferien.

Hvis du planlægger at bruge en kredit for shopping i butikken eller online, her er et par ting, du kan gøre for at blive sikker:

  • Altid “dip” kortets EMV sikkerhedschip, da aflæse stribe tilbyder ikke den samme grad af sikkerhedsbeskyttelse.
  • Overvej at linke dine kort til en sikker mobilbetaling app, som Apple Pay eller Google Wallet.
  • Når du handler online, holde sig til sikre websteder og altid tjekke for en SSL sikkerhedscertifikat.
  • Undgå at bruge dit kreditkort til at foretage online-køb via offentlige WiFi-netværk.
  • Vær forsigtig, når du foretager kreditkort køb fra tredjeparter gennem Amazon, eBay eller lignende steder. Kontroller sælgers oplysninger før aflevering dine kreditkort oplysninger.
  • Opsæt kontounderretninger at underrette dig om nye indkøb og tjekke dine udsagn regelmæssigt for tegn på potentiel svindel.

Du kan tilmelde dig gratis kredit overvågning tjenester hvis du har flere kreditkort konti. Selv hvis du kun bruger ét kort til at shoppe, er det vigtigt at holde styr på alle dine konti for at sikre en identitet tyv forsøger ikke at ødelægge din ferie juble.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.