Sinun pitäisi käyttää henkilökohtainen laina maksaa pois luottokorttiluottojen?

Home » Credit and Debt » Sinun pitäisi käyttää henkilökohtainen laina maksaa pois luottokorttiluottojen?

Sinun pitäisi käyttää henkilökohtainen laina maksaa pois luottokorttiluottojen?

Hukkuminen alla kasa kallista luottokortin velkaa? Ei ole rahaa kirjoittaa iso tarkastus maksaa se pois? Ovatko maxed-out kortteja tappaminen FICO ja VantageScore luotto tulokset? Jos näin on, et todellakaan ole yksin. Kansallisesti yhteensä luottokortti velka nousi yli $ 1 triljoonaa viime vuonna mukaan Nilson Report .

Ei ole mikään salaisuus, että liiallinen luottokorttiluotoille usein ennakoi vakavia taloudellisia ongelmia. Itse asiassa, jos tällä hetkellä velkaa enemmän luottokortteja kuin sinulla on varaa maksaa pois tässä kuussa, niin olet jo vaikeuksissa ja tuhlaa rahaa. Voit kukkuraksi, että luottokorttiluotoissa joka on vahingoittaa lompakon voi olla myös vahingoittaa luotto tulokset.

Miksi luottokorttiluottojen Hurts luotto tulokset

Monet kuluttajat pitävät yllättävää, että jopa ”ajallaan” luottokorttien tilejä voi vahingoittaa luotto tulokset. Totuus on se vie paljon enemmän kuin hyvä maksuhistoriaasi ansaita suuri luotto pisteet. Maksuhistoria on vain yksi pala paljon suurempi palapeli. Luottokorttiluotoissa voi olla negatiivinen luotto pisteet vaikuttaa vaikka teet kaikki kuukausimaksut eräpäivään mennessä.

Luottopisteytysjärjestelmiin mallit kuten FICO ja VantageScore on suunniteltu vertailla kuinka paljon luottokorttiluottojen olet velkaa (saldot) ja kuinka paljon olet oikeutettu käyttämään (rajoissa). Tämä suhde luottokortin saldot ja rajat kutsutaan oman velan raja suhde tai pyörivät hyötysuhteella.

Voit laskea pyörivä käyttöaste luottokortilla tilille jakamalla tasapaino luottoraja ja kertomalla, että numero 100. Esimerkiksi, jos sinulla on luottokortti tilille $ 5,000 limit ja tasapaino $ 2500, sitten pyörivä käyttöaste on 50% (2500 ÷ 5000 = 0,5 x 100 = 50%). Pay että saldo alas $ 1000, ja uusi pyörivä hyötysuhde olisi 20% (1000 ÷ 5000 = 0,2 x 100 = 20%). Mitä suurempi tämä prosenttiluku, sitä alhaisemmat luotto tulokset … se on niin yksinkertaista.

Personal Loan Ratkaisu

Luonnollisesti jos on varaa kirjoittaa iso tarkastus ja maksaa kaikki tai iso kimpale luottokortin velkaa, sinun kannattaa tehdä niin. Mutta jos maksaa pois luottokorttiluottojen kerralla on mahdotonta, on vielä joitakin muita älykkäitä tapoja käsitellä luottokortin velkaa. Maksaa pois luottokortin velan henkilökohtainen laina on yksi tällainen ratkaisu. Tässä on kaksi suurta syytä, miksi:

1. Se voi olla halvempaa velkaa.

Luottokortin korot ovat yleensä suurimpia hinnat tulet koskaan maksamaan. Ei ole epätavallista, että yleiseen käyttöön luottokortilla (American Express, Discover, MasterCard, Visa) korot nousta selvästi yli 15%, vaikka ihmisille hyvä luotto. Korot myymälään luottokortit ovat lähes aina pitkälle 20s.

Vertailun vuoksi henkilökohtainen laina korot ovat usein paljon halvempia, varsinkin jos sinulla on kunnollinen luottoa. (On sanomattakin selvää, että korkea edun henkilökohtainen laina – ne voivat myös kiivetä aiemmin 20% hakijoille keskinkertainen luottoa – ei tule olemaan kovin hyödyllistä.)

2. Se on lähes taattu luotto tulokset paranevat.

Henkilökohtaiset lainat ovat vakuudettomia osamaksulainat, ei pyörivä tilejä kuin luottokortteja. Tämän seurauksena, jos kannat velkakanta osamaksujärjestelmällä laina, pisteesi eivät vaikuttaneet samalla kielteisesti kuin ne ovat, kun kannat jäljellä pyörivät velkaa. Itse saldo jatkat osamaksujärjestelmällä lainan yleensä lasketaan mukaan hyvin vähän, jos ollenkaan, mistä luotto pisteytys näkökulmasta.

Ja muista, että laskutehtävä teimme edellä vain hetki sitten? Jos sinun pitäisi muuntaa pyörivien luottokortin velan erän velkaa, sitten ”pyöröovi hyödyntäminen” ongelma lakkaa olemasta, koska erä velkaa ei ole huomioitu tuohon laskutehtävä.

Itse asiassa, jos olisit maksaa pois luottokorttiluottojen yli useita kortteja, joiden erän lainan, teidän velan raja suhde voi hyvinkin mennä nollaan, ja tulokset todennäköisesti ampua läpi katon – edellyttäen pidät jopa päivämäärän maksuista uudella henkilökohtainen laina.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.