Sinun pitäisi maksaa pois Mortgage Ennen eläkkeelle?

Home » Real Estate » Sinun pitäisi maksaa pois Mortgage Ennen eläkkeelle?

Sinun pitäisi maksaa pois Mortgage Ennen eläkkeelle?

Niin paras tapa maksaa pois teidän kiinnitys ennen nukkumaanmenoa, mutta joskus se ei ole mahdollista. Sinulla on vaihtoehtoja.

Useimmat ihmiset olisi parempi, joilla ei ole kiinnitykset eläkkeelle. Suhteellisen harvat saa mitään veroetua tästä velasta, ja maksut voivat saada vaikeampaa hallita kiinteillä tuloilla.

Mutta eläkkeelle asuntolaina ennen eläkkeelle ei ole aina mahdollista. Taloudellinen suunnittelijat suositeltavaa luoda suunnitelma B varmistaa ettet päätteeksi talon rikas ja käteistä köyhien.

Miksi asuntolaina vapaa eläke on yleensä paras

Asuntolainan korko on teknisesti verovähennyskelpoisia, mutta veronmaksajien on esitettävä yksityiskohtaisesti saada tauko – ja vähemmän tahtoa, nyt kun kongressi on lähes kaksinkertaistunut vakiovähennyksen. Kongressin sekakomitea Verotus arvioi 13,8 miljoonaa kotitaloutta hyötyvät asuntolainojen korkojen vähennyksen tänä vuonna, verrattuna yli 32 miljoonaa viime vuonna.

Jo ennen verouudistus, eläkeikää lähestyvät usein sai vähemmän hyötyä niiden kiinnitykset ajan myötä maksut kytketään olemasta kiinnostunut pääasiassa olemaan lähinnä tärkein.

Kattamaan kiinnitys maksut, eläkeläiset usein vetäytyä enemmän heidän eläkkeelle varoja kuin ne olisivat, jos asuntolaina on maksettu pois. Nuo nostot tyypillisesti laukaista enemmän veroja ja vähentää altaan rahaa, että eläkeläisiä on elettävä.

Siksi monet taloudellinen suunnittelijat suosittelevat asiakkailleen maksaa alas kiinnitykset samalla toimii niin, että ne ovat velaton kun he jäävät eläkkeelle.

Yhä kuitenkin ihmisiä eläkkeelle koska rahaa kotinsa. Kolmekymmentä viisi prosenttia kotitalouksista johtaman ikäisten ihmisten 65-74 on asuntolaina, mukaan Fedin Survey of Consumer taloutta. Niin 23 prosenttia niistä 75 ja vanhemmat. Vuonna 1989, osuudet olivat 21 prosenttia ja 6 prosenttia, vastaavasti.

Mutta kiirehtivät maksaa pois ne kiinnitykset voi olla hyvä idea, myöskään.

Älä tee itsestäsi köyhempi

Jotkut ihmiset ovat tarpeeksi rahaa säästössä, investointeja tai eläkekassojen maksaa pois lainojaan. Mutta monet olisi toteutettava huomattava kimpale nämä varat, jotka voivat jättää ne rahapulassa hätätilanteissa tai tulevia elinkustannuksia.

”Vaikka on varmasti psykologisia hyötyjä kytkeytyviin asuntolaina-vapaa, taloudellisesti, se on yksi viimeisistä paikoista olen ohjaisi asiakkaan maksaa pois aikaisin”, sanoo sertifioitu rahoitussuunnittelija Michael Ciccone Summit, New Jersey.

Niin suuria nostoja voi myös työntää ihmisiä paljon korkeampi tuloluokissa ja laukaista huimat vero laskuja. Kun asiakas on varakas tarpeeksi maksaa pois asuntolainaa ja haluaa tehdä niin, CFP Chris Chen Waltham, Massachusetts, suosittelee edelleen levittää maksut ajan pitää verot alas.

Usein kuitenkin ihmiset parhaassa asemassa maksaa pois asuntolainat voi päättää olla tekemättä niin, koska he voivat saada paremman tuoton rahansa muualla, suunnittelijat sanovat. Lisäksi ne ovat usein niitä varakkaita tarpeeksi on iso kiinnitysten edelleen saada verovähennyksiä.

”Kiinnitykset monta kertaa halvat korot ovat vähennyskelpoisia, joten ei ehkä kannata maksaa pois, jos salkun verojen jälkeen voi nopeammin”, sanoo CFP Scott A. piispa Houston.

Kun loppuratkaisu ei ole mahdollista, minimoida kiinnitys

Monille eläkkeelle, maksaa pois talossa ei yksinkertaisesti ole mahdollista.

”Parhaassa tapauksessa ‘toiveajattelua’ skenaario on se, että he ovat käteistä windfall kautta perintönä tai vastaavaa, jota voidaan käyttää maksaa pois velkaa”, sanoo CFP Rebecca L. Kennedy Denver.

Vuonna tyyris Los Angeles, CFP David Rae ehdottaa kiinnitys-rasittivat asiakkaita jälleenrahoittaa ennen eläkkeelle alentaa maksunsa. ( Jälleenrahoitus on yleensä helpompi ennen eläkkeelle kuin jälkeen.)

”Jälleenrahoitus voi levitä jäljellä asuntolainan saldo on yli 30 vuotta, mikä vähentää osan budjetin se syö”, sanoo Rae, jonka toimisto on Länsi-Hollywoodissa.

Ne, joilla on huomattava pääoma rakentaneet kotinsa voisi harkita käänteinen asuntolaina , suunnittelijat sanovat. Nämä lainat voidaan maksaa pois nykyisiä asuntolainasta, mutta ei maksut on suoritettava ja käänteinen asuntolaina ei tarvitse maksaa pois kunnes omistaja myy, siirtyy ulos tai kuolee.

Toinen ratkaisu: supistamista poistaa tai ainakin vähentää asuntolainan velkaa. CFP Kristin C. Sullivan, myös Denver, kannustaa hänen asiakkaiden harkita tätä vaihtoehtoa.

”Älä huijata itseäsi, että kasvanut lapset tulee takaisin vierailevat koko ajan”, Sullivan sanoo. ”Varmasti eivät pidä riittävästi tilaa ja mukavuutta heitä siirtymään takaisin kanssasi!”

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.