Sju sätt att spara pengar som hyresvärd

Home » Real Estate » Sju sätt att spara pengar som hyresvärd

Sju sätt att spara pengar som hyresvärd

Runt ett decennium sedan, min fru och jag köpte vår första hyresfastigheter. Vi var inte helt säker på vad vi gjorde, men vi var fast beslutna att lära sig linor längs vägen. Och det är precis vad vi gjorde; genom erfarenhet, försök och misstag, kom vi fram till en hyra strategi som är meningsfullt – åtminstone för oss.

Bara denna månad, vi betalat slutbetalningen på en av våra fastigheter -. En tre sovrum tegel ranch i Greenfield, Ind Plötsligt är drömmar som vi har planerat i flera år börjar besannas. Där våra lägenheter var en gång en skuld, vi äger nu ett hus fri och klar vid en ålder av 37. Och nu när vår första hyra betalas ut, kan vi snöbolls betalningar för att betala av våra andra uthyrning snabbare och fortsätta att spara för att köpa ännu en hyra i kontanter.

Det har inte varit lätt, som någon hyresvärd vet att äga hyresfastigheter innebär upplever massor av turbulensen åtminstone en del av tiden. För oss har dessa gupp i vägen ingår hyresgäster helt slänga vår egendom, en serie av dyra och oväntade reparationer och andra små lektioner du kan bara lära första hand. Men år senare, känner vi som om vi har äntligen gjort det – men bara för att vi gjort massor av smarta beslut längs vägen.

Sju sätt Hyresvärdar kan spara pengar

En del av vår strategi som hyresvärdar sparar pengar – inte bara genom att köpa fastigheter som kommer lätt kassaflödet, men genom att söka efter sätt att minska våra out-of-pocket företagens kostnader. Några av de saker vi gör för att spara gå helt mot strömmen, men jag har hittat de fungerar ganska bra. Jag ska förklara mer i en minut.

I det här inlägget, jag ville dela några av våra pengar att spara strategier som hyresvärdar, men också dela några andra hyresvärden strategier som kan fungera bättre (eller sämre), beroende på din hyra portfölj, där du bor, och den lokala fastighetsmarknaden . Om du är en hyresvärd som vill spara eller överväger att bli en, här är några pengar att spara strategier för att tänka på:

# 1: Håll hyrorna låg för att minska omsättningen.

När jag delar att vi håller hyrorna lägre än vad vi kunde, lämnar människor kliar sina huvuden. Men om det finns någon strategi som jag står bakom, är det här. Genom att hålla hyrorna något lägre än konkurrerande egenskaper, stanna vi 100% ockuperade, har flera program med någon vakans, och spara pengar på vägen.

Du ser, varje gång någon flyttar, det kostar oss pengar. Inte nog med att vi schampo mattor och måla, men vi måste marknadsföra en ledig egendom tills någon rör sig i Det kan ibland innebära en månad med ingen hyra, vilket är illa nog -. Men det innebär också att köra fram och tillbaka till fastigheten och behandlar med potentiella hyresgäster. När det gäller både tid och pengar, kan marknadsföra en fastighet för uthyrning vara mycket kostsamt.

Naturligtvis kan denna strategi inte fungerar beroende på var du bor. Om hyrorna stigande enormt på din marknad, kan du förlora mycket mer än du får genom att hålla hyrorna låg. Men i en liten, sömnig stad, fungerar denna strategi ganska bra. Inte nog med att vi erbjuder våra hyresgäster med ett fynd, men vi spara pengar tillsammans med krångel och stress som kommer med konstant omsättning och vakanser.

# 2: Välj mindre fastigheter som är lätta att uppgradera och reparera.

När vi flyttade till Noblesville, Ind., För några år sedan, flirtade vi kortfattat med idén att förvandla vår gamla bostad till en annan hyra. Men vi ändrade vår melodi när vi insåg hur mycket det kan kosta. Visst skulle vårt hem gå med vinst, men eventuella reparationer skulle vara genom taket!

Vår andra hyresfastigheter är runt 1000 kvadratfot vardera, vilket innebär att vi är intimt bekant med hur mycket det kostar för att mycket matta, denna storlek ugn, och det stora tak. Hemmet vi skulle flytta ut och sälja, å andra sidan, var nästan 2400 kvadratfot – mer än dubbelt så stor.

Vi bestämde oss till slut att vi inte vill betala för stora reparationer och 2400 kvadratfot matta eller ens mattan rengöring mellan hyresgäster. Vi bestämde också att större reparationer – en ny, stor tak över de närmaste åren, en större ugn, en större gård att ta hand om – skulle kunna äta bort på våra avkastning.

Visst, större bostäder hyra för mer pengar, men till vilket pris? Precis som alla andra hem, en större hyra innebär dyrare allt – från reparationer och uppgraderingar till fastighetsskatt och husägare försäkring. Som oberoende hyresvärdar, bestämde vi oss för att hålla fast vid mindre fastigheter med kostnader kan vi lätt hantera.

# 3: Få en entreprenör konto och stapla rabatter.

Att bli en hyresvärd är inte en billig affär, och det är sant även efter att du får egendomen i ditt eget namn. Ovanpå avbetalning och sakförsäkring, måste du betala för uppgraderingar och reparationer. Och ibland kan dessa reparationer extremt kostsamt.

Fastighetsägare Alexander Aguilar säger att han sparar pengar genom att samla sina hyres köper på en butik som erbjuder en betydande rabatt för entreprenörer.

”På hyresgäst omsättning och vakanser, jag köpa allt jag behöver i en ordning och köra det om Home Depot entreprenör skrivbord, som är gratis”, säger Aguilar, som bloggar på CashFlowDiaries.com. ”Beroende på hur mycket jag köper och vem kunden rep är, kan jag spara någonstans från 5% till 12%.”

Förutom att söka entreprenör rabatter kan också driva försäljning, staplade kuponger och rabatter. Bloggaren bakom ESIMoney, en hyresvärd, säger han kombinerar försäljnings andra rabatter för att få mest valuta för hans pengar.

”När jag köpte apparater för flera enheter, jag kombinerade ett försäljningspris, konkurrents försäljningspris match, kupong, rabatt och kontanter tillbaka kreditkort affären för att spara över $ 3000”, säger han. ”Ännu bättre, jag låst i dessa samma priser för efterföljande köp, även om jag köpte bara ett objekt!”

# 4: Undvik att använda en förvaltare.

Fastighetsförvaltare lovar att minska den stress som kommer med att vara en hyresvärd. De kommer att annonsera och marknadsföra din hyra för din räkning, med särskild omsorg för att korrekt veterinären potentiella hyresgäster. Ovanpå det, de möter med hyresgäster, samla in betalningar, och ta itu med hyresgästfrågor.

Tyvärr är dessa tjänster kommer till en brant kostnad. Om du vill och kan hantera dina egenskaper själv, å andra sidan, kan du klippa ut mitten mannen och hålla fler vinster för dig själv.

Det är precis så Steven D., bloggare bakom EvenStevenMoney ökar lönsamheten på sina hyror. När han fann att fastighetsmäklare och fastighetsförvaltare laddas upp till en hel månads hyra för ett år av service, bestämde han sig för att göra grovjobbet själv.

”Vi bestämde oss för att lista fastigheten oss på nätet med hjälp av en kombination av Zillow Rental Manager och Craigslist”, säger Steven. ”Detta ger oss möjlighet att spara pengar och vara mer händer på med vem som ska leva på vår egendom.”

# 5: Var inte rädd för att säga ‘nej’.

Medan vissa hyresgäster verkar nöjda med ditt hus som det är, det finns alltid de som vill ha förändringar och uppgraderingar. Och sanningsenligt, det skadar aldrig för hyresgästerna att be om en ny diskbänk eller ett nytt skikt av färg i vardagsrummet. Jag menar, det värsta du kan säga är ‘nej’, eller hur?

Saken är den, du kan inte göra allt hyresgäst glad. Och när du byter något som inte behöver bytas ut på egen bekostnad, du arbetar mot det bästa för ditt företag och din vinst.

Elizabeth Colegrove från The Reluctant Hyresvärden säger att kunna säga ”nej” har räddat hennes massor av pengar och hjärtesorg under åren. Colegrove säger att hon har haft hyresgäster be om takfläktar i varje rum, förändringar köksskåp färg, uppgraderade mini-persienner, och mycket mer. Saken är den, att de vill göra det på hennes bekostnad – inte deras.

”Min hyresgäst kan [göra uppgraderingar] på deras bekostnad, men objekten måste vara kvar”, säger hon. ”Inte bara detta rädda mig tusentals, men jag är inte den onde.”

Naturligtvis kan du också låta dina hyresgäster göra en del av arbetet själva och erbjuder sig att betala för material. På så sätt både du dra nytta av uppgraderingen, men du betalar inte för onödig arbetskraft. Detta är den exakta strategi som används av Pauline Paquin, en hyresvärd som bloggar på Reach ekonomiskt oberoende.

Paquin säger hennes hyresgäster kommer emellanåt erbjuda fixa eller uppgradera komponenter i hennes hyra de inte gillar. ”Jag är lyckliga de är praktiskt, så när de frågade om de kunde måla plats, sa jag säker och bara återbetalas dem för färg och penslar”, sade hon.

# 6: Var avsikt om färg färger och golv.

Chad Carson, fastigheter investerare bakom CoachCarson.com använder ett enkelt trick för att effektivisera processen den lediga tjänsten. Han använder samma interiör lacken och stil på alla sina hyresfastigheter.

”Detta ger oss möjlighet att köpa färg i bulk och gör touch-up mycket lättare under omsättning”, säger Carson. ”Jag uppskattar detta sparar oss $ 250 till $ 500 varje gång i minskad målning arbetskraft och råvaruspill.”

Carson försöker också undvika lägenheter med vägg till vägg matta, säger han. Detta hjälper honom att spara otaliga summor pengar under varje ledig sedan fast golv normalt inte behöver bytas ut mellan hyresgäster. ”Vi försöker att köpa hus med hårda ytor golv som kakel eller lövträd, eller vi installera det förskott”, säger Carson.

# 7: Utför skötsel och underhåll själv.

Veteran och hyresvärd Doug Nordman äger en hyresfastighet med sin fru. Medan deras mål är inte nödvändigtvis långsiktiga intäkter eftersom de planerar att flytta in i fastigheten själva, de fortfarande vill spara pengar på vägen.

Deras strategi? Utföra en hel del underhåll, och särskilt trädgårdsarbete själva.

”Det är lite underhåll landskaps för bara ett par timmar var sjätte vecka, men det ger oss en stor chans att se över fastigheten och chatta med hyresgästen”, säger Nordman, som bloggar på The Military Guide.

Slutgiltiga tankar

Innan du köper något hyresfastigheter, är det viktigt att se till att nummer fungerar. Att ta in en hyresintäkter är trevligt för säker, men det hjälper till att hålla dina kostnader på ett minimum så att du inte betalar ut mer än du föra in.

Även om ingen särskild besparingar strategi är rätt för alla, är det viktigt för alla hyresvärden att hitta rätt strategi för sin verksamhet. Utan en, köpa hyresfastigheter kan lätt bli en förlorande proposition.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.