Skal du betale din pant Før du går på pension?

Home » Real Estate » Skal du betale din pant Før du går på pension?

Skal du betale din pant Før du går på pension?

Den er ideel til at betale din pant, før han gik, men nogle gange er det ikke muligt. Du har alternativer.

De fleste mennesker ville være bedre tjent med ikke at have pant i pension. Relativt få vil få nogen skattefordel fra denne gæld, og betalingerne kan få mere vanskeligt at administrere med fast indkomst.

Men går på pension et realkreditlån før du går på pension, er ikke altid muligt. Finansielle planlæggere anbefale at skabe en plan B for at sikre, at du ikke ender hus rige og kontanter fattige.

Hvorfor et realkreditlån-fri pensionering er normalt bedst

Mortgage interesse er teknisk fradragsberettigede, men skatteyderne skal itemize at få pausen – og færre vilje, nu hvor Kongressen næsten har fordoblet standard fradrag. Kongressen blandede udvalg om beskatning anslår 13,8 millioner husstande vil drage fordel af rentefradraget i år, sammenlignet med mere end 32 millioner sidste år.

Selv før skattereformen, folk nærmer sig pensionsalderen ofte fik mindre gavn af deres realkreditlån over tid, da betalinger skiftede fra at være det meste interesse for at være det meste hovedstolen.

For at dække afdrag på realkreditlån, pensionister ofte nødt til at trække mere fra deres pensionskasser, end de ville, hvis pantet blev betalt ud. Disse udbetalinger udløser typisk flere skatter, og samtidig reducere den pulje af penge, som pensionister må leve på.

Derfor er mange finansielle planlæggere anbefale deres kunder betale ned realkreditlån, mens du stadig arbejder, så de er gældfri , når de går på pension.

I stigende grad, selv om, folk går på pension på grund af penge på deres hjem. Tredive-fem procent af husholdninger med personer i alderen 65 til 74 har et realkreditlån, ifølge Federal Reserves Survey of Consumer Finances. Så gør 23 procent af dem, 75 og ældre. I 1989, de andele var 21 procent og 6 procent, hhv.

Men farende til at betale disse lån kan ikke være en god idé, enten.

Du må ikke gøre dig selv fattigere

Nogle mennesker har penge nok i opsparing, investeringer eller pensionskasser til at betale deres lån. Men mange ville have til at tage en betragtelig luns af disse aktiver, som kunne forlade dem kort af kontanter til nødsituationer eller fremtidige leveomkostninger.

”Der er bestemt psykologiske fordele forbundet med at være pant-fri, økonomisk, er det et af de sidste steder jeg ville leder en klient til at betale tidligt,” siger certificeret finansiel planlægger Michael Ciccone af Summit, New Jersey.

Sådanne store hævninger kan også puffe folk i langt højere skatteniveauer og udløse kæmpestor skatteopgørelser. Når en klient er velhavende nok til at betale en pant og ønsker at gøre det, CFP Chris Chen af ​​Waltham, Massachusetts, anbefaler stadig at sprede betalingerne over tid for at holde skatterne nede.

Ofte, men folk i den bedste position til at afbetale realkreditlån kan beslutte ikke at gøre det, fordi de kan få et bedre afkast af deres penge andetsteds, planlæggere sige. Også, de er ofte dem, velhavende nok til at have store realkreditlån, der stadig opfylder betingelserne for skattefradrag.

”Boliglån mange gange har billige rente, der er fradragsberettiget, og er således måske ikke værd at betale off hvis din portefølje efter skat kan overhale det,” siger CFP Scott A. biskop i Houston.

Når en payoff ikke er muligt, minimere pant

For mange i pension, afbetale huset er simpelthen ikke muligt.

”Det bedste fald ‘ønsketænkning’ scenarie er, at de vil have en kontant stormfald via en arv eller lignende, der kan bruges til at betale af på gælden,” siger CFP Rebecca L. Kennedy for Denver.

I pebret Los Angeles, CFP David Rae foreslår pant-tynget klienter refinansiere før de går på pension til at sænke deres betalinger. ( Refinansiering er generelt lettere før pensionering end efter.)

”Refinansiering kan sprede din resterende pant balance ud over 30 år, hvilket reducerer den del af dit budget, det æder,” siger Rae, hvis kontor ligger i West Hollywood.

De, der har betydelig egenkapital bygget op i deres hjem kunne overveje en omvendt pant , planlæggere sige. Disse lån kan bruges til at afbetale eksisterende realkreditlån, men der kræves ingen betalinger og den omvendte pant behøver ikke at blive betalt indtil ejeren sælger, bevæger sig ud eller dør.

En anden løsning: downsize at eliminere eller i det mindste reducere prioritetsgæld. CFP Kristin C. Sullivan, også for Denver, opmuntrer sine klienter til at overveje denne mulighed.

”Du skal ikke narre dig selv, at dine dyrkes børn vil være tilbage på besøg hele tiden,” Sullivan siger. ”Bestemt ikke holde nok plads og komfort for dem at flytte tilbage i med dig!”

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.