Skulle du få en Travel lån?

Home » Banking and Loans » Skulle du få en Travel lån?

Skulle du få en Travel lån?

Verdens mest kjente reisemål kan være spennende, men mange er også kostbart å nå. Med mindre du har en stor stash av flyselskapet miles og reise poeng, vil du sannsynligvis trenger å betale for flybillett og en slags losji-selv om du velger et herberge eller noe billig. Og selv da, vil du fortsatt trenger for å dekke mat, aktiviteter og transportkostnader som drosjer og tog. På slutten av dagen, disse utgiftene og andre gjør reise et privilegium ikke mange har råd til uten hjelp utenfra.

Ikke overraskende mange håper reisende låne pengene de trenger for å se verden. Vanligvis gjør de det enten via et personlig lån eller et kredittkort, selv om de også kan låne penger fra familie og venner.

Låner penger for å reise en god idé? Vanligvis ikke, men det stopper ikke noen mennesker som er fast bestemt på å forfølge sin utferdstrang. Hvis du skal låne penger til å reise, er det beste du kan gjøre angi noen grunnregler og forskning de beste lån alternativer tilgjengelig.

Problemet med låne penger for Travel

Felles visdom sier at du bør bare låne penger for å verdsette eiendeler som et hjem eller en bedrift. Reise er verre enn det motsatte av det-en avskrivning aktivum. Det er ikke noe konkret du kan se eller føle, og det er verdt noe for andre enn deg.

Men, hvor mye er dine minner egentlig verdt? Hvis du skal låne penger til å reise, må de være verdt mye.

Det er fordi, avhengig av hvor mye du låner, du kan betale tilbake lån eller kredittkort balanse for år.

Husk også at det er ikke bare hva du låne du må betale tilbake. Du vil også være på kroken for interessen og gjeldende avgifter.

Siden den gjennomsnittlige kredittkort har nå i rente på 17 prosent, kan disse avgiftene legge opp raskt.

Hvis du låne $ 5000 for en måneds tur til Thailand eller en reise gjennom Europa og ta ti år å betale det tilbake på den hastigheten, for eksempel, ville du måtte betale $ 90 per måned for 120 måneder til en samlet pris av $ 10 811.

Den riktige måten å låne penger for Travel

Før du låne penger til å reise, lønner det seg å spørre deg selv om de langsiktige kostnadene vil faktisk være verdt det. Har du virkelig ønsker å gjøre betalinger på cruise i Middelhavet fem år fra nå når du kan spare til et hjem eller prøver å starte en familie? Sannsynligvis ikke.

Men hvis du kommer til å få en travel lån, kan du like godt gjøre det på riktig måte fra starten. Her er noen tips som kan hjelpe deg å holde deg på sporet:

Utnytte Rewards til å dekke kostnader

Hvis du har god kreditt og evne til å planlegge tidlig, kan du også lene seg på belønninger poeng å dekke deler av turen. Det er mulig å tjene nok poeng og miles for å få hotell og flyreise dekkes hvis du har en strategi og hold deg til det. Utforsk belønninger kort og deres muligheter, og du kan spare penger på en tur rundt om i verden.

Still et budsjett du kan holde deg til

Selv om du kanskje ikke vet nøyaktig hvor mye du trenger å bruke på diverse utgifter under dine reiser, kan du og bør sette et budsjett.

Start med dine hoteller og flybilletter og finne ut hvor mye de vil koste. Derfra gjøre noen undersøkelser for å finne ut gjennomsnittlig mat og aktivitetskostnader for din destinasjon.

Når du vet hvor om hvor mye turen vil sette deg tilbake, kan du jobbe med å sikre de pengene du faktisk trenger. Det er ille nok å låne penger for en tur i første omgang, slik at du ikke ønsker å låne mer enn nødvendig.

Sammenligne personlige lån og kredittkort

De to mest populære finansieringsmetoder for reise er personlige lån og kredittkort. Mens et personlig lån tilbyr en fast rente, fast nedbetalingsplan, og fast månedlig betaling, vil et kredittkort kan du lade din så du går og betale tilbake bare det beløpet du låne. Kredittkort tendens til å ha høyere rente enn personlige lån, men begge finansielle produkter er enkle å bruke for online.

En av fordelene med å reise kredittkort spesielt er at du kan få verdifulle reise fordeler som tur kansellering / avbrudd forsikring, forsinkelse av bagasje forsikring, og ingen utenlandske transaksjonsgebyrer. Du kan også tjene reise belønninger eller cash-back på reiseutgifter, som du kan bruke til å dekke kostnadene eller spare opp for nye eventyr.

Men reise kredittkort kommer med høye renter som kan gjøre kostnadene ved turen stige dramatisk. Av den grunn kan det være bedre med en lav rente kredittkort eller en som gir 0 prosent april på kjøp for en begrenset periode.

Enten du bestemmer deg på et kredittkort eller personlige lån, sørg for å sammenligne alle alternativer og hvordan de stable opp i form av belønning, perks, renter og belønninger. Verden venter, men den beste turen er en som ikke ødelegge din økonomi.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.