Skulle du få en Travel lån?

Home » Banking and Loans » Skulle du få en Travel lån?

Skulle du få en Travel lån?

Verdens mest berømte rejsemål kan være spændende, men mange er også dyrt at nå. Medmindre du har et kæmpe stash af flyselskab miles og rejse punkter, vil du sandsynligvis nødt til at betale for flybillet og en slags logi-selvom du vælger et hostel eller noget billigt. Og selv da, vil du stadig nødt til at dække mad, aktiviteter og transportomkostninger som taxaer og tog. I slutningen af ​​dagen, disse udgifter og andre gør rejse et privilegium ikke mange har råd uden hjælp udefra.

Ikke overraskende mange håbefulde rejsende låne de penge, de har brug for at se verden. Typisk, de gør det via enten et personligt lån eller et kreditkort, selv om de også kan låne penge fra familie og venner.

Er låne penge til rejser en god idé? Normalt ikke, men det betyder ikke stoppe nogle mennesker, der er bestemt til at forfølge deres rejselyst. Hvis du vil låne penge til at rejse, er det bedste, du kan gøre indstille nogle grundregler og forskning de bedste lån valgmuligheder til rådighed.

Problemet med at låne penge til en rejse

Fælles visdom siger, at du skal kun låne penge til at værdsætte aktiver som et hjem eller en virksomhed. er værre end det modsatte af det, en afskrivning aktiv Travel. Det er ikke noget håndgribeligt du kan se eller føle, og det er noget værd for andre end dig.

Men, hvor meget er dine minder virkelig værd? Hvis du vil låne penge til at rejse, de har brug for at være meget værd.

Det er fordi, afhængigt af hvor meget du låne, du kan tilbagebetale dit lån eller kreditkort balance i årevis.

Husk også, at det ikke bare det, man låner du bliver nødt til at betale tilbage. Du vil også være på krogen for renter og eventuelle gebyrer.

Da den gennemsnitlige kreditkort nu har i rente på 17 procent, kan disse gebyrer tilføje op hurtigt.

Hvis du låne $ 5.000 for en måned-lang tur til Thailand eller en rejse i hele Europa og tage ti år at betale det tilbage ved denne hastighed, for eksempel, ville du nødt til at betale $ 90 per måned for 120 måneder til en samlet udgift på $ 10.811.

Den rigtige måde at låne penge til en rejse

Før du låne penge til at rejse, det betaler sig at spørge dig selv, hvis de langsigtede omkostninger, der faktisk vil være det værd. Vil du virkelig ønsker at foretage betalinger på din middelhavskrydstogt fem år fra nu, når du kan spare op til et hjem eller forsøger at starte en familie? Sikkert ikke.

Men, hvis du kommer til at få en rejse lån, du kan lige så godt gøre det på den rigtige måde fra starten. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at holde på sporet:

Udnyt Rewards til dækning af udgifter

Hvis du har god kredit og evnen til at planlægge tidligt, kan du også læne sig op ad belønninger punkter til at dække dele af din rejse. Det er muligt at tjene nok point og miles at få hoteller og flybillet dækket, hvis du har en strategi og holde sig til det. Udforsk belønninger kort og deres muligheder, og du kan spare penge på enhver tur rundt om i verden.

Indstil budget du kan holde til

Selvom du måske ikke ved præcis, hvor meget du skal bruge på diverse udgifter under dine rejser, kan du og skal indstille et budget.

Start med dine hoteller og flybillet og regne ud, hvor meget de vil koste. Derfra gøre nogle forskning for at finde ud af gennemsnit levnedsmidler og aktivitet omkostninger til din destination.

Når du ved, hvordan om, hvor meget din rejse vil sætte dig tilbage, kan du arbejde på at sikre de penge, du faktisk har brug for. Det er slemt nok at låne penge til en tur i første omgang, så du ikke ønsker at låne mere end krævet.

Sammenligne personlige lån og kreditkort

De to mest populære finansieringsmetoder til rejser er personlige lån og kreditkort. Mens et personligt lån tilbyder en fast rente, fast tilbagebetaling tidsplan, og fast månedlig betaling, vil et kreditkort lad du oplade din rejse som du går og tilbagebetale kun det beløb, du låner. Kreditkort tendens til at have højere renter end personlige lån, men både finansielle produkter er nemme at ansøge om online.

En af fordelene ved at rejse kreditkort specifikt er, at du kan få værdifulde rejse fordele som tur annullering / afbrydelse forsikring, bagageforsinkelse forsikring, og ingen gebyrer udenlandsk transaktionsomkostninger. Du kan også optjene rejse belønninger eller cash-back på dine rejseudgifter, som du kan bruge til at afholde dine omkostninger eller spare op til en anden eventyr.

Men, rejser kreditkort kommer med høje renter, der kan gøre omkostningerne ved din rejse stige dramatisk. Af denne grund, kan du være bedre stillet med en lav rente kreditkort eller en, der tilbyder 0 procent apr om køb i en begrænset tid.

Uanset om du beslutter dig på et kreditkort eller personlige lån, skal du sørge for at sammenligne alle dine muligheder, og hvordan de klarer sig i forhold til belønninger, frynsegoder, rentesatser og belønninger. Verdens venter, men den bedste tur er en, der ikke ødelægger din økonomi.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.