Start College Besparelser Når dine børn er ældre

Home » Finance » Start College Besparelser Når dine børn er ældre

Start College Besparelser Når dine børn er ældre

Det er sund fornuft, hvis du ved meget på alle om at investere og privatøkonomi. Hvis du ønsker at spare op til dine børns college uddannelse, det bedste du kan gøre er at starte tidligt – så tidligt som muligt.

Årsagen er enkel – det handler om magt renters rente. Når du spare penge for fremtiden, det tjener et afkast, og hvis du vælger at geninvestere disse afkast, det accelererer.

Hvis du lægger væk $ 100 ved 7% i rente, for eksempel, det bliver til $ 107 efter et år, men efter endnu et år, du har $ 114,49 – du har tjent $ 7,49 i stedet for $ 7 i det andet år. Efter år tre, du har $ 122,50 – i det tredje år du har tjent $ 8,01 i stedet for $ 7,49. Det holder bare ved og ved den måde, vokser år efter år – i løbet af det attende år, det tjener $ 22,11 på sin egen, bare at sidde der.

Hvis du lægge $ 100 ved 7% årligt afkast og gør noget andet, men vente 18 år, vil det være værd $ 338, når du går til at trække det.

Men hvad sker der, hvis du ikke kan – eller ikke – begynde at spare for dit barns college uddannelse, når de er virkelig ung? Hvad hvis du ikke begynde at spare indtil alder 10, hvilket giver dem kun otte år, indtil kollegium?

Tja, hvis du lægge $ 100 ved 7% årligt afkast og gør noget andet, men vente 8 år, vil det være værd at kun $ 171,80.

Se forskellen? Bare vente 10 år til at lægge væk, at $ 100 koster dit barn $ 166,20 i formueindkomsten.

Det er naturligvis en rigtig god idé at begynde at spare ung hvis du kommer til at spare, men hvad gør man, hvis det ikke er en mulighed?

Hvad hvis du bare indset, at dit barn er otte og rammer høje toner på deres standardiserede tests og bringe hjem stjernernes rapport kort, og du indser, at kollegiet sandsynligvis behov for at være i denne barns fremtid og hvordan vil du betale for det?

Hvad hvis dit barn er 10 og du endelig fik et godt job, en rigtig godt stykke arbejde, og du har nu den vejrtrækning plads at spare op til ting som kollegium for første gang?

Hvad gør du, hvis du ikke har den fordel, at alt dette renters rente tid?

Her er spillet planen.

Gem hvad du kan, Start nu

Åbn en 529 kollegium besparelser plan for dit barn (her er en stor sammenligning af forskellige planer) og begynde at spare nu snarere end senere. Gør det i dag, alvorligt.

Bare åbne denne konto, skal du indstille dit barn som den begunstigede, derefter oprette denne konto til automatisk at trække lidt fra din checkkonto hver måned. Selv $ 20 er fint – uanset hvad du har råd til. Bare begynde nu.

Det behøver ikke at være en masse. Det skal bare være, hvad du har råd til, og det skal starte så hurtigt som muligt.

Begynde at sætte nogle ‘gaver’ ind i denne konto

Når det drejer sig tid til at give gaver, skal du sørge for, at i det mindste nogle af deres gave er et yderligere bidrag til denne konto.

Du kan gøre dette på en sjov måde, så dine børn klar over, hvad de bliver givet. For eksempel kan du give dem en forstørret fotokopi af en $ 20 eller en $ 50 eller en $ 100 bill og skrive på det, ”Dette blev sat i din kollegium besparelser,” og derefter wrap at ark op i en skjorte kasse med nogle silkepapir. Selv om det ikke vil være noget, de er utroligt begejstrede lige nu, de vil huske disse gaver senere, når de indser at de har en studerende lån, der er tusindvis af dollars mindre, og de vil fortsætte med at huske det, når de har fået meget mindre studerende lån betalinger, når de er en voksen.

Du kan også opfordre andre pårørende til at gøre det samme. Lad pårørende vide, at du har åbnet en skole opsparingskonto for dit barn og give dem de nødvendige oplysninger for dem at bidrage. Bed dem om at gøre det samme – de kan fysisk give barnet en fotokopieret $ 10 bill eller hvad sammen med nogle beskedne gave, de vil nyde lige nu.

Lean i andre Funding muligheder

Det er vigtigt at huske, at betale for kollegiet er ikke bare en blanding af, hvad du har sparet op og studielån. Der er mange andre muligheder, som dit barn kan bruge, når de er klar til at gå i skole.

For eksempel mange skoler tilbyder legater af forskellig art til indkommende studerende baseret på finansielle behov og fortjeneste. Hvis du er i en situation, hvor det er en reel kamp for at redde, kan du opleve, at skolen tilbyder dit barn et tilskud, der tager sig af nogle af udgifterne til skolen. Må ikke antage, at alt vil være i form af lån.

På samme tid, kan dit barn søge om stipendier selvstændigt. Igen, hvis du er i en need-baserede situation, som er en almindelig årsag til kæmper med college besparelser, er der mange stipendier til hvor dit barn kan være berettiget.

Dit barn kan også prøve at aflede en del af enhver indkomst, de tjener i gymnasiet til deres egen kollegialt fremtid. Mens de er hjemme, er du sandsynligvis tage sig af udgifter såsom mad og husly og funktionelle tøj, så de bør være i stand til at kanalisere nogle af deres indkomst på college besparelser.

Kig på andre undervisning og karrieremuligheder

Hvis du starter besparelser på et sent tidspunkt, og hvis du ikke kan bidrage store mængder, bør du stadig spare, men du bør holde øjnene på andre muligheder udover en traditionel fire-årig college erfaring, hvor de penge, du er i stand til spare vil have en større effekt.

Til at starte med, kan dit barn ønsker at udforske deltage i en Community College i et år eller to , hvor de tager sig af generelle krav uddannelses- og virkelig slibe på, hvad de vil gøre med deres liv før du skifter til en fire-årig skole for at afslutte deres uddannelse. Kreditter på Community College niveau er billige og de normalt overføre direkte til mange fire år colleges og universiteter. Det er en fantastisk måde at reducere udgifterne til kollegiet, mens den stadig tjener som fire-årig grad.

Dit barn kan også vælge at overveje erhvervsskole . Handel skoler tilbyder en sti direkte ind i en handel af en slags, der typisk giver en allé et velbetalte karrierevej for dit barn ind uden bekostning af en fire-årig skole. Mange karriere center omkring en handel skole program, herunder el-arbejde, VVS, byggeledelse, fly vedligeholdelse, bearbejdning, HVAC arbejde, og mange andre områder.

Handel skole generelt tager langt mindre tid end en fire-årig universitetsuddannelse og normalt placerer folk direkte til en slags mesterlære program, hvor de lærer de ins og outs af sejler handelen professionelt. De samlede udgifter til handelsskole er langt mindre end en fire-årig skole, også, og 529 besparelser kan normalt anvendes til at handle skole undervisning.

De kan også have andre muligheder direkte efter gymnasiet, især hvis de har et solidt stykke arbejde og har ikke regnet ud helt, hvad de ønsker at gøre. Hvis de vælger at vente et år eller to, før du begynder deres uddannelse, så de er sikre på, hvad de ønsker at gøre (en ”sabbatår”), dette giver deres kollegium besparelser Endnu et år til at vokse.

Må ikke falde i den tankegang, at den eneste acceptable vej efter gymnasiet er direkte ind i en fire-årig skole.

Være støttende Under College

En anden metode til at reducere behovet for besparelser i løbet af de college år er at opmuntre dit barn til at deltage i en skole i nærheden af, hvor du bor, og derefter give den ”kost og logi” del af kollegiet regning direkte. Dit barn at bo hjemme fortsætter, og du fortsætter med at skaffe mad, tøj og andre basale behov. Denne måde, de eneste udgifter til kollegium er undervisning og undervisningsmaterialer.

Det er naturligvis ikke en perfekt løsning for alle familier. Det skubber de studerende til at vælge en skole, der er tættere på hjemmet ud af økonomisk hensigtsmæssighed snarere end det absolut bedste valg for deres uddannelsesmæssige fremtid.

Dybest set, jo mere af dag-til-dag udgifter til at leve som en selvstændig universitetsstuderende, som du kan tage på som forælder for dit barn, jo mindre studielån, de bliver nødt til at beskæftige sig med, og den mindre problem din sent starte på college besparelser vil være.

Afsluttende tanker

Den store ting at huske er dette: Det er aldrig for sent at begynde at spare for kollegiet for dit barn. Du kan altid begynde at spare, selv om datoen er sent, og hver dollar tæller.

Din hjælp med kollegiet ikke begynder og slutter med, hvor meget du har sparet, enten. Der er mange måder at gøre en stor finansiel forskel med deres post high school uddannelses- og karrierevalg.

Held og lykke!

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.