Starter College Savings Når barna blir eldre

Home » Finance » Starter College Savings Når barna blir eldre

Starter College Savings Når barna blir eldre

Det er sunn fornuft hvis du vet mye i det hele tatt om å investere og personlig økonomi. Hvis du har tenkt å spare til barnas utdannelse, er det beste du kan gjøre er å starte tidlig – så tidlig som mulig.

Grunnen er enkel – det handler om makt rentes rente. Når du spare penger for fremtiden, det tjener en retur, og hvis du velger å reinvestere de returnerer, det akselererer.

Hvis du setter bort $ 100 på 7% rente, for eksempel, gjør den til $ 107 etter et år, men etter et år du har $ 114,49 – du har tjent $ 7.49 i stedet for $ 7 i det andre året. Etter år tre, har du $ 122,50 – i det tredje året du har tjent $ 8.01 i stedet for $ 7.49. Det holder å gå og gå sånn, vokser år etter år – i løpet av attende år, det tjener $ 22,11 på egen hånd, bare sitter der.

Hvis du legger til side $ 100 på 7% årlig avkastning og ikke gjøre noe annet enn å vente 18 år, vil det være verdt $ 338 når du går å trekke det.

Men hva skjer hvis du ikke kan – eller ikke – begynne å spare for ditt barns høyskole utdanning når de er veldig unge? Hva hvis du ikke begynne å spare inntil 10 år, noe som gir dem bare åtte år før college?

Vel, hvis du sette til side $ 100 på 7% årlig avkastning og ikke gjøre noe annet enn å vente 8 år, vil det være verdt bare $ 171,80.

Se forskjellen? Bare venter 10 år til å sette bort at $ 100 koster barnet $ 166,20 i kapitalinntekter.

Det er åpenbart en god idé å begynne å spare unge hvis du kommer til å spare, men hva gjør du hvis det ikke er et alternativ?

Hva om du bare innsett at barnet er åtte og treffer de høye tonene på sine standardiserte tester og bringe hjem stellar rapporten kort, og du innser at høgskolen sannsynligvis må være i denne gutten fremtid og hvordan har du tenkt å betale for det?

Hva om barnet er 10 og du endelig fikk en god jobb, en virkelig god jobb, og du har nå puste rom for å redde for ting som college for første gang?

Hva gjør du hvis du ikke har nytte av alle som rentes rente tid?

Her er spillet plan.

Lagre det du kan, starter

Åpne opp en 529 college spareplan for barnet ditt (her er en god sammenligning av ulike planer) og begynne å spare heller enn senere. Gjør det i dag, på alvor.

Bare åpne opp den kontoen, sette barnet som mottaker, og deretter sette opp denne kontoen til automatisk trekke seg litt fra din brukskonto hver måned. Selv $ 20 er greit – uansett hva du har råd til. Bare starte nå.

Det trenger ikke å være mye. Det bare må bli hva du har råd til, og det er behov for å starte så snart som mulig.

Begynn å sette noen ‘gaver’ Into Det konto

Når det gjelder tid for gave å gi, sørg for at minst noen av deres gave er et ekstra bidrag til denne kontoen.

Du kan gjøre dette på en morsom måte, slik at barna skjønner hva de blir gitt. For eksempel kan du gi dem en forstørret kopi av en $ 20 eller $ 50 eller $ 100 bill og skriv på den: “Dette ble satt i college besparelser,” og deretter vikle dette arket opp i en skjorte boks med noen silkepapir. Selv om det ikke vil være noe de er utrolig begeistret for akkurat nå, de vil huske disse gavene senere når de innser at de har en student lån som er tusenvis av dollar mindre, og de vil fortsette å huske det når de har fått mye mindre student lån betalinger når de er voksen.

Du kan også oppfordre andre slektninger til å gjøre det samme. La slektninger vet at du har åpnet opp en høyskole sparekonto for barnet ditt, og gi dem den informasjonen som er nødvendig for dem å bidra. Oppfordre dem til å gjøre det samme – de kan fysisk gi barnet en photocopied $ 10 bill eller hva sammen med noen beskjedne gave de vil nyte akkurat nå.

Lean i andre finansieringsalternativer

Det er viktig å huske at å betale for college er ikke bare en blanding av hva du har spart opp og studielån. Det finnes mange andre alternativer som barnet kan bruke når de er klare til å gå på skolen.

For eksempel, mange skoler tilbyr tilskudd og stipender av ulike slag til innkommende studenter basert på finansielle behov og fortrinn. Hvis du er i en situasjon der det er en reell kamp for å redde, kan du oppleve at skolen gir barnet ditt et stipend som tar vare på noen av kostnadene ved skolen. Ikke anta at alt vil være i form av lån.

Samtidig kan barnet søke om stipend uavhengig. Igjen, hvis du er i behov basert situasjon, som er en vanlig årsak til sliter med college innsparinger, er det mange stipender som barnet kan være kvalifisert.

Barnet ditt kan også være lurt å avlede noen del av eventuell inntekt de tjener på high school til sin egen kollegiale fremtid. Mens de er hjemme, er du sannsynligvis å ta vare på utgifter som mat og husly og funksjonelle klær, så de bør være i stand til å kanalisere noe av sin inntekt til høyskole besparelser.

Se på Annen utdanning og karriere alternativer

Hvis du starter besparelser på et sent tidspunkt, og hvis du ikke kan bidra med store mengder, bør du likevel spare, men du bør holde øynene på andre alternativer i tillegg en tradisjonell fireårig college opplevelse, hvor de pengene du er i stand til å spare vil ha en større innvirkning.

For det første, kan barnet ditt ønsker å utforske deltar på et community college for et år eller to der de tar vare på allmennutdanning krav og virkelig hone på hva de ønsker å gjøre med livet sitt før du bytter til en fire-årig skole for å fullføre sin utdanning. Studiepoeng på community college nivå er billig og de vanligvis overføre direkte til mange fire år høgskoler og universiteter. Det er en flott måte å kutte kostnadene ved høgskolen samtidig tjene som fire-årig utdanning.

Barnet kan også være lurt å vurdere fagskole . Handel skoler tilbyr en vei direkte inn i en handel av noe slag, som typisk gir en vei inn i en godt betalt karrierevei for barnet ditt uten bekostning av en fire-årig skole. Mange yrker sentrum rundt en handel skoleprogram, inkludert elektrisk arbeid, avløp, byggeledelse, vedlikehold fly, maskinering, VVS arbeid, og mange andre felt.

Fagskole vanligvis tar langt kortere tid enn en fire års universitetsutdanning og vanligvis plasserer folk direkte inn i en slags læretid programmet der de lære ins og outs av plying handelen profesjonelt. Den totale kostnaden for handel skolen er langt mindre enn en fire-årig skole, også, og 529 besparelser kan vanligvis brukes til å handle skole undervisning.

De kan også ha andre muligheter rett etter videregående skole, spesielt hvis de har en solid jobb og har ikke funnet ut helt hva de ønsker å gjøre. Hvis de velger å vente et år eller to før du begynner sin utdanning, slik at de er sikker på hva de ønsker å gjøre (en “gap year”), gir dette deres høyskole besparelser et år å vokse.

Ikke faller inn i tankegangen at den eneste akseptable banen etter videregående skole er direkte inn i en fire-årig skole.

Være støttende under College

En annen metode for å redusere behovet for innsparinger i løpet av studietida er å oppmuntre barnet til å gå på en skole i nærheten av der du bor, og deretter gi den “kost og losji” delen av college utgifter direkte. barnet fortsetter å bo hjemme, og du fortsetter å sørge for mat, klær og andre grunnleggende behov. På denne måten, de eneste utgiftene til college er undervisning og undervisningsmateriell.

Dette er selvsagt ikke en perfekt løsning for alle familier. Det nudges elevene til å velge en skole som er nærmere hjemme ut av økonomiske expedience snarere enn den absolutte beste valget for sine pedagogiske fremtiden.

I utgangspunktet, jo mer av den dag-til-dag utgifter ved å leve som en selvstendig høyskole student som du kan ta på som en forelder for barnet ditt, jo mindre studielån de må forholde seg til, og mindre av et problem på slutten begynner å college besparelser vil være.

Siste tanker

Den store ting å huske er dette: Det er aldri for sent å begynne å spare til college for barnet ditt. Du kan alltid begynne å spare, selv om datoen er sent, og hver dollar teller.

Din hjelp med college begynner ikke og slutte med hvor mye du har spart, heller. Det er mange måter å gjøre en stor økonomisk forskjell med sine legg high school utdannings- og yrkesvalg.

Lykke til!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.