Starting College säästöjä lapsesi Vanhemmat

Home » Finance » Starting College säästöjä lapsesi Vanhemmat

Starting College säästöjä lapsesi Vanhemmat

Se on järkeä jos tietää paljon ollenkaan investoimalla ja henkilökohtainen rahoittaa. Jos aiot säästää lastesi college koulutus, parasta mitä voit tehdä on aloittaa aikaisin – niin aikaisin kuin mahdollista.

Syy on yksinkertainen – se kaikki voima korkoa korolle. Kun säästää rahaa tulevaisuutta varten, se ansaitsee paluuta, ja jos olet valinnut investoida kyseisiin ilmoituksiin, se kiihdyttää.

Jos laittaa pois 100 $ 7% korolla, esimerkiksi se muuttuu $ 107 pikkulasta kun vuosi, mutta kun toinen vuosi olet $ +114,49 – olet ansainnut $ 7,49 sijasta $ 7 että toinen vuosi. Vuoden jälkeen kolme, sinulla on $ 122,50 – Tässä kolmannessa vuonna olet ansainnut $ 8,01 sijasta $ 7,49. Se pitää käynnissä ja menee niin, kasvaa vuosi vuodelta – aikana kahdeksastoista vuonna se ansaitsee $ +22,11 omasta, vain istuu.

Jos laittaa syrjään 100 $ 7% vuotuista tuottoa ja tee mitään muuta kuin odottaa 18 vuotta, se tulee olemaan arvoltaan $ 338 kun menet peruuttaa sen.

Mutta mitä tapahtuu, jos et voi – tai eivät – aloittaa säästäminen lapsesi college koulutus, kun he ovat todella nuori? Mitä jos et alkaa säästää ikään asti 10, antaa heille vain kahdeksan vuotta, kunnes college?

No, jos laittaa syrjään 100 $ 7% vuotuista tuottoa ja tee mitään muuta kuin odottaa 8 vuotta, se tulee olemaan arvoltaan vain $ +171,80.

Huomaa ero? Odottamassa 10 vuotta ahmia että $ 100 maksaa lapsesi $ 166,20 sijoitustoiminnan tuotot.

Se on tietysti hyvä idea alkaa säästää nuorten jos aiot säästää, mutta mitä teet, jos se ei ole vaihtoehto?

Mitä jos vain ymmärtänyt, että lapsesi on kahdeksan ja lyödä korkeat liitetiedot standardoituja testejä ja tuoda kotiin tähtien raportointikortteja ja olet ymmärtämättä, että kollegio todennäköisesti tulee olemaan tämä lapsi tulevaisuuden ja miten aiotte maksaa siitä?

Mitä jos lapsi on 10 ja kun lopulta sain hyvän työpaikan, todella hyvää työtä, ja nyt on tilaa hengittää säästää asioita, kuten college ensimmäistä kertaa?

Mitä teet, jos sinulla ei ole kaikkien etu, että korkoa korolle aika?

Tässä on pelin suunnitelma.

Säästä Mitä voit, alkaen nyt

Avata 529 college säästöt suunnitelma lapselle (tässä on hyvä vertailu erilaisten suunnitelmien) ja alkaa säästää nyt eikä myöhemmin. Tee se tänään, vakavasti.

Avaa vain tämän takia asettaa lapsen edunsaaja, sitten perustaa kyseisen tilin automaattisesti vetäytyä hieman pankkitililtäsi kuukausittain. Jopa $ 20 on hieno – mitä sinulla on varaa. Ala vain nyt.

Sen ei tarvitse olla paljon. Se vain täytyy olla mitä on varaa, ja se on aloitettava mahdollisimman pian.

Aloita laittaa hieman ‘lahjoja’ tälle tilille

Kun on aika lahja antaa, varmista, että ainakin osa heidän lahja on lisärahoitusta kyseiseen tiliin.

Voit tehdä tämän hauskalla tavalla niin, että lapset ymmärtävät, mitä he annetaan. Esimerkiksi voit antaa heille suurennettu valokopio $ 20 tai $ 50 tai $ 100 laskun ja kirjoita siihen ”Tämä oli otettu college säästöjä” ja kierrättää sitten tuon levyn ylös paidan laatikko joitakin pehmopaperit. Vaikka se ei ole jotain, he uskomattoman innoissaan juuri nyt, he muistavat nuo lahjat myöhemmin, kun he huomaavat on opintolainaa, joka on tuhansia dollareita vähemmän, ja he jatkavat muistaa sen, kun heillä paljon pienempi opintolainaa maksuja, kun he ovat aikuisen.

Voit myös kannustaa muita sukulaisia tekemään samoin. Let sukulaiset tietää, että olet avannut college säästötili lapselle ja antaa heille tarvittavat tiedot, jotta ne voisivat osallistua. Kutsua heidät tekemään samoin – he voivat fyysisesti antaa lapselle valokopioihin $ 10 setelin tai mitä yhdessä hienoista lahja he nauttivat juuri nyt.

Lean muihin rahoitusvaihtoehtoja

On tärkeää muistaa, että maksaa kollegio ei ole vain yhdistelmä mitä olet tallentanut ylös ja opintolainoja. On monia muita vaihtoehtoja, että lapsi voi käyttää, kun he ovat valmiita menemään kouluun.

Esimerkiksi monet koulut tarjoavat apurahat ja stipendit erilaisia ​​saapuvan perustuvan opiskelijoiden taloudellinen tarve ja ansioita. Jos olet tilanteessa, jossa se on todellinen taistelu säästää, saatat huomata, että koulussa on lapselle avustusta, joka huolehtii joistakin kustannuksista koulun. Älä oleta, että kaikki on lainoina.

Samalla, lapsesi voi hakea apurahoja itsenäisesti. Jälleen, jos olet tarve perustuu tilanteeseen, joka on yleinen syy kamppailee college säästöt, on monia stipendejä joille lapsesi saattaa kuulua.

Lapsesi kannattaa myös suunnata johonkin osaan tulot, jotka ne ansaitsevat lukiossa omaan kollegiaalinen tulevaisuudessa. Vaikka ne ovat kotona, olet todennäköisesti huolehtimalla kulut, kuten ruokaa ja suojaa ja toiminnallisten vaatteiden, joten ne pitäisi pystyä kanavoida tuloistaan ​​college säästöt.

Katsokaa muu koulutus sekä Uravaihtoehtoja

Jos olet aikeissa säästöjä myöhäisessä päivä ja jos et voi edistää suuria määriä, kannattaa silti säästää, mutta kannattaa pitää silmäsi muita vaihtoehtoja lisäksi perinteisen neljän vuoden college kokemus, mihin rahat voit tallentaa tulee olemaan suurempi vaikutus.

Ensinnäkin, lapsi saattaa haluta tutkia osallistuu kansalaisopisto vuoden tai kaksi , jossa he hoitavat yleissivistyksen vaatimukset ja todella hioa ja mitä he haluavat tehdä elämässään ennen siirtymistä nelivuotisen koulun loppuun saattamiseen koulutus. Opintopistettä yhteisön korkeakoulutasoisen ovat edullisia ja ne yleensä siirtää suoraan monta erilaista neljän vuosi yliopistoissa ja korkeakouluissa. Se on hyvä tapa leikata kustannuksia college silti ansaita että neljän vuoden tutkinto.

Lapsesi voi myös haluta harkita ammattikoulun . Kaupan koulut tarjoavat polku suoraan kauppaan jonkinlaista, joka tyypillisesti tarjoaa avenue kaivoon maksavia urapolku lapselle ilman kustannuksella neljän vuoden koulussa. Monet uran keskittyvät ammattikoulun ohjelmaa, kuten sähkötyöt, putkityöt, rakennuttamispalvelut, lentokoneiden huolto, koneistus, LVI työtä, ja monilla muilla aloilla.

Ammattikoulu kestää yleensä huomattavasti vähemmän aikaa kuin neljän vuoden yliopisto ja yleensä se asettaa ihmisen suoraan jonkinlainen oppisopimuskoulutusohjelma missä he oppivat perinpohjin liikennöivät kaupan ammattimaisesti. Kokonaiskustannukset ammattikoulun on paljon vähemmän kuin neljän vuoden koulussa, myös ja 529 säästöjä voidaan tavallisesti soveltaa ammattikoulun opetusta.

Ne voivat olla myös muita mahdollisuuksia heti lukion, varsinkin jos heillä on vankka työtä, ja ei ole tajunnut, aivan mitä he haluavat tehdä. Jos he päättävät odottaa vuosi tai kaksi ennen aloittamista opintojaan siten, että ne ovat varmasti, mitä he haluavat tehdä (a ”välivuoden”), tämä antaa niiden college säästöt toinen vuosi kasvaa.

Älä lankea mielentila, että ainoa hyväksyttävä tie lukion jälkeen on suoraan neljän vuoden koulussa.

Tuettava aikana College

Toinen menetelmä vähentää tarvetta säästöt aikana college vuotta on kannustaa lapsesi osallistua koulun lähellä missä asut ja sitten antaa ”täysihoito” osa college kulut suoraan. Lapsesi edelleen asuvat kotona ja jatkat tarjota ruokaa, vaatteita ja muita perustarpeita. Näin vain kulut College lukukausimaksuista ja oppimateriaalien.

Ilmeisesti tämä ei ole täydellinen ratkaisu kaikille perheille. Se nudges oppilaita valitsemaan koulu, joka on lähempänä kotia pois taloudellisen tarkoituksenmukaisuuden sijasta ehdottomasti paras vaihtoehto kasvatuksellinen tulevaisuudessa.

Periaatteessa enemmän day-to-day kulut elää itsenäisenä opiskelija, voit ottaa vanhempana lapselle, sitä vähemmän opintolainoja heidän täytyy käsitellä ja pienempi ongelma edesmennyt alkaa college säästöt ovat.

Lopulliset ajatukset

Iso asia on muistaa tämä: Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa säästäminen college lapsellesi. Voit aina aloittaa säästäminen, vaikka päivä on myöhässä, ja jokainen dollari laskee.

Apuasi college ei ala ja pääty kuinka paljon olet tallentanut joko. On monia tapoja tehdä suuri taloudellinen ero niiden jälkeinen lukion koulutus- ja uravalintoihin.

Onnea!

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.