Stationcar planlægning: 16 Ting at gøre, før du dør

Home » Finance » Stationcar planlægning: 16 Ting at gøre, før du dør

 Stationcar planlægning: 16 Ting at gøre, før du dør

Mens mange af os gerne tro, at vi er udødelige, den gamle vittighed er, at kun to ting i livet er sikkert: død og skatter. Ikke alene er det vigtigt, at du har en plan på plads i det usandsynlige tilfælde af din død – skal du også gennemføre din plan og sørge andre vide om det og forstå dine ønsker. Som Benjamin Franklin berømte citat siger: ”Ved at undlade at forberede, er du klar til at fejle.”

Legendary sanger Prince døde testamente – hvilket resulterer i en langvarig kamp mellem pårørende at afgøre, hvem arvet sin enorme formue. Hvis du har tøvet på at bestemme, hvem arver din ejendom, vil denne artikel hjælpe dig med at komme i gang i den rigtige retning.

1. Gør et fysiske genstande Inventory

For at starte ting ud, gå gennem indersiden og ydersiden af ​​dit hjem og lave en liste over alle elementer til en værdi af $ 100 eller mere. Som eksempler kan nævnes den hjem selv, tv-apparater, smykker, samleobjekter, køretøjer, kanoner, computere / bærbare computere, plæneklipper, elværktøj og så videre.

2. Følg med en ikke-fysiske genstande Inventory

Dernæst begynde at tilføje dine ikke-fysiske aktiver. Disse omfatter ting, du ejer på papir eller andre rettigheder, der er forjættede på din død. Produkter opført her ville omfatte: mæglervirksomhed konti, 401k planer, IRA aktiver, bankkonti, livsforsikringer, og alle andre eksisterende forsikringer såsom langvarig pleje, husejere, auto, handicap, sundhed og så videre.

3. Saml et kreditkort & Gæld Liste

Her kan du lave en separat liste for åbne kreditkort og anden gæld. Dette bør omfatte alt såsom auto lån, eksisterende realkreditlån, hjem egenkapital kreditlinjer, åben kreditkort med og uden balancer og alle andre gæld, du måske skylder. En god praksis er at køre en gratis kredit rapport mindst en gang om året. Det vil identificere eventuelle kreditkort, du måske har glemt, du har.

4. Lav en organisation & Velgørende medlemskaber Liste

Hvis du hører til bestemte organisationer som AARP, The American Legion, Veteran foreninger, AAA Auto Club, College Alumni, osv, bør du lave en liste over disse. Medtag andre velgørende organisationer, som du stolt støtter eller foretage donationer til. I nogle tilfælde flere af disse organisationer har utilsigtede livsforsikring fordele (uden omkostninger) på deres medlemmer og dine modtagere kan være berettiget. Det er også en god idé at lade dine modtagere vide, hvilke velgørende organisationer er tæt på dit hjerte.

5. Send en kopi af dine aktiver liste til din ejendom Administrator

Når dine lister er afsluttet, skal du dato og underskrive dem og gøre mindst tre eksemplarer. bør gives Den originale til din ejendom administrator (vi vil tale om ham eller hende senere i artiklen). Det andet eksemplar skal gives til din ægtefælle (hvis du er gift) og anbragt i et pengeskab. Hold den sidste kopi til dig selv på et sikkert sted.

6. Anmeldelse IRA, 401 (k) og andre pensionskonti

Konti og politikker, hvor du angiver begunstigede betegnelser passere via “kontrakt” til denne person eller enhed på listen ved din død. Uanset hvordan du liste disse konti / politikker i din vilje eller tillid, er det ligegyldigt, fordi modtageren notering forrang. Kontakt kundeservice eller plan for at få en aktuel liste over dit begunstigede valg for hver konto. Gennemgå hver af disse konti for at sikre modtagerne er opført præcis som du vil.

7. Update Your Life Insurance & Livrenter

Livsforsikring og livrenter vil passere ved aftale så godt, så det er lige så vigtigt, at du kontakter alle livsforsikringsselskaber, hvor du vedligeholder politikker for at sikre, at dine modtagere, vises korrekt.

8. Tildel TOD Betegnelser

TOD står for overførsel på døden. Mange konti såsom bank besparelser, cd-konti og individuelle mæglervirksomhed konti er unødigt probated hver dag. Skifteprotokoller er en undgåelig ret proces, hvorigennem aktiver er fordelt pr ret instruktion, hvilket kan være dyrt. Mange af de konti, der er anført ovenfor kan sættes op med en overførsel-on-død-funktionen for at undgå skifteretten processen. Kontakt din depotbank eller bank til at sætte dette op på dine konti.

9. Vælg en Ansvarlig Estate Administrator

Din ejendom administrator vil være ansvarlig for at følge reglerne for din vilje i tilfælde af din død. Det er vigtigt, at du vælger en person, der er ansvarlig og i en god mental tilstand til at træffe beslutninger. Må ikke umiddelbart antage, at din ægtefælle er det bedste valg. Tænk på alle kvalificerede personer, og hvordan følelser relateret til din død vil påvirke denne persons evne beslutningsproces.

10. Opret en Will

Alle over 18 år bør have et testamente. Det er regelsættet for distribution af dine aktiver, og det kan forhindre kaos blandt dine arvinger. Wills er forholdsvis billig ejendom planlægning dokumenter at udarbejde. De fleste advokater kan hjælpe dig med dette for mindre end $ 1.000. Hvis det er for rige til dit blod, er der flere gode vilje-making softwarepakker tilgængelige online for hjemmecomputer brug.

Sørg for, at du altid underskrive og datere din vilje, har to vidner underskrive den og få en notarization om det endelige forslag.

11. Anmeldelse & opdatere dine dokumenter

Gennemgå din vilje for opdateringer mindst en gang hvert andet år, og efter nogen større livsændrende begivenheder (ægteskab, skilsmisse, fødsel af barn, og så videre). Livet er i konstant forandring og din inventarliste vil sandsynligvis ændre sig fra år til år også.

12. Send Kopier af Din Vilje til din ejendom Administrator

Når din vilje er afsluttet, signeret, vidne og notarized, vil du ønsker at sikre, at din ejendom administrator får en kopi. Du bør også holde en kopi i en bankboks og på et sikkert sted i hjemmet.

13. Besøg en finansiel planlægger eller en ejendom advokat

Mens du måske tror, ​​at du har dækket alle muligheder, er det altid en god idé at have en fuld investering og forsikring planen gøres mindst en gang hvert femte år.

Efterhånden som du bliver ældre, livet kaster nye curveballs på dig, såsom at finde ud af, om du har brug for langvarig pleje forsikring og beskytte din ejendom fra et stort skatteopgørelse eller langvarige retssager processer. Tips som at have en akut medicinsk kontaktkort i din pung eller tegnebog er små ting mange mennesker aldrig tænke på at en ekspert kan hjælpe dig med at lære.

Hvis du ikke søger at bruge pengene til professionel hjælp – eller ønsker at minimere hvad det koster – læsning kan hjælpe dig med at begynde at få din finansieringsplan og ejendom i skak.

14. Start Vigtige Estate-Plan Dokumenter

Smøleri er den største fjende for ejendom planlægning. Selv om ingen af ​​os kan lide at tænke over døende, den omstændighed, at sagen er, at forkerte eller ingen planlægning kan føre til familiens stridigheder, aktiver går i de forkerte hænder, lange domstol retssager og enorme mængder af dollars i føderale skat.

Som minimum bør du oprette en vilje, fuldmagt, sundhedspleje surrogat, og livstestamente – og tildele værgemål for dine børn og kæledyr. Hvis du er gift, skal hver ægtefælle oprette en separat vilje, med planer for den efterlevende ægtefælle. Sørg også for, at alle de berørte personer har kopier af disse dokumenter.

15. Forenkle din finanser

Hvis du har skiftet job i løbet af årene, er det meget sandsynligt, at du har flere forskellige 401 (k) -type pensionsordninger stadig åbne med tidligere arbejdsgivere eller måske endda flere forskellige IRA konti. Mens dette normalt ikke vil skabe et stort problem, mens du er i live (undtagen masser af ekstra papirarbejde og account management), kan du overveje at konsolidere disse konti i én enkelt IRA konto for at drage fordel af bedre investeringer valg, lavere omkostninger, et større udvalg af investeringer, mere kontrol og mindre papirarbejde / lettere administration, når aktiverne er konsolideret.

16. Udnyt College Funding konti

Den 529 Planen er en unik skat-stillede investeringskonto for college besparelser. Hertil kommer, at de fleste universiteter ikke overveje 529 planer i beregningen af ​​den finansielle bistand / stipendium, hvis en bedsteforælder er angivet som depotbank. Den virkelig god egenskab er, at vækst og hævninger fra kontoen (hvis de anvendes til “kvalificerede” uddannelse udgifter) er skattefrie. Hvis du har børnebørn og de aktiver, til at gøre det, overveje at åbne en plan for hvert barnebarn.

Bundlinjen

Nu har du ammunition til at få en rigtig god hoppe-start på en gennemgang af din overordnede finansielle og ejendom billede; resten er op til dig. Mens du sidder rundt i huset ser dine foretrukne sportshold eller tv-show, trække en tablet eller bærbar computer og begynde at gøre dine lister.

Du vil blive overrasket over, hvor meget ”ting” du har akkumuleret gennem årene. Du vil også opleve, at din beholdning og gæld lister vil komme i handy til andre opgaver såsom husejere forsikring og få et fast greb om dine udgifter.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.