Stock Trading vs Opțiunea Trading: Grecii opțiuni nu sunt Stocuri

Home » Investing » Stock Trading vs Opțiunea Trading: Grecii opțiuni nu sunt Stocuri

Stock Trading vs Opțiunea Trading: Grecii opțiuni nu sunt Stocuri

Fie că sunteți un comerciant sau un investitor, obiectivul este de a face bani. Și obiectivul tău secundar este de a face acest lucru cu nivelul minim acceptabil de risc.

Una dintre dificultățile majore pentru noi opțiuni de comercianți apare, deoarece ei nu înțeleg cu adevărat cum să folosească opțiuni pentru a realiza obiectivele lor financiare. Sigur, ei știu că cumpere ceva acum și de vânzare mai târziu, la un preț mai mare este calea spre profit.

Dar asta nu este suficient de bun pentru opțiuni de comercianți, deoarece prețurile de opțiune nu se comportă întotdeauna cum era de așteptat.

De exemplu, comercianții de stoc cu experiență nu cumpara întotdeauna stoc. Uneori, ei știu vinde scurt – în speranța de a profita în cazul în care prețul scade stoc. Prea mulți comercianți opțiune novice nu ia în considerare conceptul de vânzare opțiuni (acoperite împotriva riscurilor pentru a limita riscul), mai degrabă decât să le cumpere.

Opțiunile sunt instrumente foarte speciale de investiții și există mult mai mult un comerciant poate face decât pur și simplu cumpăra și vinde opțiuni individuale. Opțiunile au caracteristici care nu sunt disponibile în altă parte în univers de investiții. De exemplu, există un set de instrumente matematice ( „ grecii “) , care comercianții folosesc pentru a măsura riscului. Dacă nu înțelege cât de important este faptul că, gândiți -vă acest lucru:

Dacă se poate măsura  de risc ( de exemplu ,, un câștig maxim sau pierdere) pentru o anumită poziție, atunci poți. Traducere: Traderii pot evita surprizele neplăcute de a ști câți bani se pot pierde atunci când are loc scenariul cel mai rău caz.

În mod similar, comercianții trebuie să cunoască potențialul recompensa pentru orice poziție pentru a se stabili dacă doresc ca potențial recompensa merită riscul necesar.

De exemplu, câțiva factori care utilizează opțiunile de comercianți pentru a evalua riscul de / recompensa potențial:

  • Deține o poziție pentru o anumită perioadă de timp. Spre deosebire de stoc, toate opțiunile pierde valoarea pe măsură ce trece timpul. Litera grecească „ Theta “ este folosit pentru a descrie modul în care trecerea de o zi afectează valoarea unei opțiuni.
  • Delta măsoară o schimbare de preț – fie mai mari sau mai mici – pentru stocul de bază sau indicele afectează prețul unei opțiuni.
  • Continuarea modificarea prețului. Ca un stoc continuă să se miște într – o direcție, rata la care profituri sau pierderi acumulează modificări. Acesta este un alt mod de a spune că opțiunea Delta nu este constantă, dar schimbările. Grecul, Gamma descrie rata la care se schimbă Delta.

    Acest lucru este foarte diferit de stoc (indiferent de prețul de stoc, valoarea unei acțiuni din stoc se schimbă mereu cu $ 1 atunci când modificările de preț stoc cu $ 1) și conceptul este ceva cu care un nou comerciant opțiuni trebuie să fie confortabil.

  • Un mediu de volatilitate în schimbare. Atunci când tranzacționare stoc, o piață mai volatilă se traduce prin modificări mai mari ale prețurilor de zi cu zi pentru stocuri. În opțiunile lumii, schimbarea de volatilitate joacă un rol important în stabilirea prețului opțiunilor. Vega  măsoară cât de mult prețul unei opțiuni se modifică atunci când a estimat schimbări de volatilitate.

Hedging cu tartine

Opțiunile sunt adesea folosite în combinație cu alte opțiuni (de exemplu, cumpăra și vinde una alta). Acest lucru poate suna confuz, dar ideea generală este simplu: Când aveți o așteptare pentru activul de bază, cum ar fi:

  • bullish
  • De urs
  • Neutral (așteaptă o piață legat-range)
  • A deveni mult mai mult, sau mai puțin, volatile

Puteți construi poziții care câștiga bani atunci când așteptările devin realitate.

Numărul de combinații posibile este mare, și puteți găsi informații cu privire la o varietate de strategii opțiune care utilizează  tartinabile . Spread – urile au risc și recompense limitate limitate. Cu toate acestea, în schimbul acceptării profituri limitate, răspândirea de tranzacționare vine cu propriile sale recompense, cum ar fi o probabilitate sporită de a câștiga bani. Investitorul oarecum conservatoare are un mare avantaj atunci când în măsură să dețină poziții care vin cu un profit potențial decent – și o probabilitate mare de a câștiga acel profit. Comercianții stoc nu au nimic similar cu tartinabile opțiune.

Opțiuni de tranzacționare nu este stoc comercial. Pentru comerciantul opțiunea educată, care este un lucru bun, deoarece strategiile de opțiuni pot fi proiectate pentru a profita de o mare varietate de rezultate pe piața de valori. Și care poate fi realizată cu un risc limitat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.