Stratégiák késő indítók Boost Nyugdíj megtakarítási Fast

Home » Retirement » Stratégiák késő indítók Boost Nyugdíj megtakarítási Fast

Több mint 40 és nem kevés Nyugdíj megtakarítás? Nincs túl későn.

Stratégiák késő indítók Boost Nyugdíj megtakarítási Fast

Ha az egyik amerikaiak milliói, akik a másik oldalon a 40 és még nem rendelkezik jelentős nyugdíjazási fészek tojás, ne essen kétségbe. Ez nem túl késő, de meg kell végrehajtani néhány stratégiát, amely fel van vissza a pályára.

Megbecsülni, hogy mennyi van szüksége a Nyugdíjas

Becsüljük nagyjából mennyi pénzt meg kell élni nyugdíjas. Nem kap leragadt ellentmondó tanácsokat, hogyan kell kiszámítani az összeget.

A becslési adat egy jó kiindulási helyre. Fontolja meg az öregségi kalkulátor segít meghatározni, hogy mennyit kell majd a helyén.

Számolja ki jövedelemforrások

Ha van egy ötlet, hogy mennyi lesz szüksége a nyugdíjra, kiszámítására, milyen lesz elérhető kívüli forrásból származó megtakarítás. Például, mi a várható társadalombiztosítási ellátás a nyugdíjkorhatár? Ne Ön vagy házastársa a nyugdíj egy korábbi vagy jelenlegi munkáltató? Ha van egy 401 (k) terv, mi a várható érték a tervezett nyugdíjkorhatár? Használjon konzervatív növekedési ütem elkerülése érdekében túlbecsülik.

Állítsa be a pénzügyi célok

Kitűzött célok eléréséhez az összeget akkor kell, hogy ki a különbség a szociális biztonság, a nyugdíjak és egyéb nyugdíj alapok már van.

Max Out Your 401 (k)

Ha a munkáltató a 401 (k) vagy 403 (b), vagy más önkéntes hozzájárulás öregségi tervet, és te nem már részt, regisztráljon még ma, és próbálja, hogy hozzájáruljon a maximális törvény által megengedett.

Ne feledje, hogy az adómegtakarítás a levonások enyhíteni a csapást. Ha egy együttes szövetségi és állami jövedelemadó sávhatára 35 százaléka, a járulékok csak költsége van 65 cent minden dollár helyezték fiókjába. Tekintse át a 401k és Nyugdíjas terv határértékei adóév, és azt, hogy „catch-up” hozzájárulást.

Ha a munkáltató megegyezik egy százalékát a hozzájárulást, amely mentes a pénz soha nem szabad kihagyni. Add meg a munkáltató egyezik a saját nyugdíj járulékot, és máris van egy takaros további összeg körülbelül $ 364.000, feltételezve, egy 50 százalékos munkáltatói mérkőzés, összesen több mint egymillió dollár.

Menj a Roth

Ha teszik alatt a jövedelmi határt, akkor hozzájárul a Roth IRA mellett a 401 (k) vagy 403 (b) terv. A hozzájárulás nem adóból levonható, de a jövedelem lesz adómentes a nyugdíj. A maximális hozzájárulás a Roth IRA 2006-ban, ha 50 év alatti van $ 4000 ($ 5,000 ha több mint 50). $ 4000 egy évben növekedni fog a közel $ 208,000 21 éven át a 7 százalékos hozamot, és akkor tartozom semmilyen adót minden jövedelem a Roth IRA.

Ne legyen túl konzervatív

Még 45 vagy 50 éves, akkor már évtizedek óta a nyugdíj jövedelem nő, így befektetni nagy százaléka gondosan kutatott, bizonyított készletek, vagy ami még jobb, a befektetési alapok.

Tekintsük áthelyezése vagy leépítés

Ha olyan területen él, a magas megélhetési költségek, mozgó olcsóbb terület és a befektetés a megtakarítások nyugdíjba lehet, hogy egy nagy különbség a képesség, hogy felhalmoz egy szép fészek tojás.

Ha a gyerekek elhagyták a fészket, és még mindig él egy nagy házban, hogy felértékelődött, úgy eladásuk és vásárol egy kisebb, kevésbé drága haza. Majd mentse nemcsak a jelzálog fizetés, de a kevésbé nyilvánvaló helyeken, mint a fűtési költség, hűtés, biztosítás, és javítási otthoni, ingatlanadó, stb Akkor zokni összes megtakarítás el nyugdíjba, vagy használja némelyikük élvezni az életedet most.

Vegyünk egy másodállásban

Ha aggódsz, hogy valaha is képes felhalmozni elég pénzt, hogy visszavonul, fontolóra vesz egy másodállásban és befektetés a bevételeit.

Játssz Catchup

Az adótörvények mostantól lehetővé teszi a 50 év felettiek, hogy hozzájáruljon egy kis extra a 401 (k) -típusú nyugdíjbiztosítás és az IRA, így azok egy kicsit a felzárkózás, mivel közel a nyugdíjkorhatárt. Kihasználják ezt, ha több mint 50.

Fizetni adósságait

Ha magánál a több ezer dolláros hitelkártya-egyenlegek, és kifizeti a minimum kifizetés minden hónapban, a potenciális nyugdíjmegtakarításainak megy közvetlenül a hitelkártya-társaság, a kamat formájában. Kifizető csak a minimális fizetést hitelkártyával az egyik legsúlyosabb pénzügyi hibákat lehet tenni. Alkalmazásának megkezdése, amennyire csak lehetséges, hogy a hitelkártya elszámolások és egyszer ők fizetik ki, elhatározzák, hogy kifizetni a teljes minden hónapban. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi pénzt szabadít fel nyugdíj-megtakarítások idővel.

Az idősebb vagy, amikor elkezdi komolyan nyugdíjcélú megtakarítás, annál nehezebb lesz, hogy dolgozni, de ez megtehető tanácsát követve a fenti, ezért ne hagyjuk kétség vagy csüggedés tartsa meg a kiindulási rögtön, tekintet a kor.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.