Strategii de pensionare pentru proprietarii de afaceri mici

Home » Retirement » Strategii de pensionare pentru proprietarii de afaceri mici

Strategii de pensionare pentru proprietarii de afaceri mici

Ca un proprietar de afaceri mici, sunteți complet responsabil pentru propria planificare de pensionare. Dacă aveți angajați, s-ar putea simți responsabil pentru ajutându-i plan pentru o retragere de succes. Considerațiile și planurile de economii de pensionare pe care le lucrează, ca un proprietar de afaceri mici, ar trebui să fie extrem de important pentru planificarea atât propria pensionare și a angajaților dumneavoastră.

Alegeți o strategie tradițională de pensionare

Există câteva opțiuni tradiționale, altele decât folosind afacerea dvs. mici pentru a finanța pensionarea, cum ar fi IRAS și 401 (k) s, care funcționează ca surse suplimentare de venituri din pensii, altele decât lichidarea afacerea dvs. mici.

Stabilirea unui IRA SIMPLU:  Planul de economii meci de stimulare pentru angajați, sau SIMPLĂ IRA, este un plan de pensii disponibile pentru întreprinderile mici. În 2018, angajații pot amâna până la $ 12.500 din salariul lor, inainte de impozitare, iar cei care sunt 50 sau mai mari pot amâna până la $ valoare de 15.500, profitând de o contribuție de recuperare $ 3.000. Cu toate acestea, angajații care participă la alte planuri sponsorizate de angajator poate contribui mai mult de 18.000 $ în toate planurile sponsorizate de angajator combinate.

Angajatorii pot potrivi contribuțiile angajaților la un IRA SIMPLĂ de până la 3% din compensare angajatului. Pe de altă parte, angajatorii pot contribui cu 2% din compensații de până la $ 270000 de la 2018. Contribuțiile angajatorului fiecare angajat eligibil sunt deductibile fiscal.

Configurarea un aparat SEP IRA:  O pensie simplificată angajat (SEP) este un alt tip de cont individual de pensii (IRA) , la care proprietarii de afaceri mici și angajații lor pot contribui. În 2018, acesta permite angajaților să facă contribuții inainte de impozitare de până la 25% din venitul sau $ 55000 oricare dintre acestea este mai mică. Ca un plan simplu, un aparat SEP permite proprietarilor de afaceri mici aduce contribuții deductibile fiscal în numele angajaților eligibili, iar angajații nu vor plăti impozitele pe un angajator contribuie în numele lor , până când iau distribuiri din planul atunci când se pensionează.

Aproape orice afacere mică poate stabili un sep. Nu contează cât de puțini angajați ai sau dacă afacerea dvs. este structurat ca o proprietate exclusivă, parteneriat, corporație sau non-profit. În fiecare an, puteți decide cât de mult să contribuie, în numele angajaților dvs., astfel încât să nu sunt blocate in pentru a face o contribuție în cazul în care afacerea dvs. are un an prost. Proprietarii de afaceri sunt, de asemenea, luate în considerare de angajați și pot aduce contribuții ale angajaților la propriile conturi.

În general, planul SEP o opțiune mai bună pentru multe întreprinderi mici, deoarece permite contribuții mai mari și o mai mare flexibilitate.

IRAS și Solo 401 (k) s: Dacă sunteți într – un domeniu competitiv și doresc să atragă cele mai bune talente, ai putea avea nevoie pentru a oferi un plan de pensii, cum ar fi cele două descrise mai sus. Cu toate acestea, angajatorii nu sunt obligați să ofere beneficii de pensionare angajaților lor. Dacă nu, într – un fel puteți salva pentru propria pensie , fără implicarea angajaților dumneavoastră este printr – un Roth sau tradiționale IRA, care oricine cu venituri de muncă poate contribui la.

Puteți contribui, de asemenea, la un IRA în numele soțului tău. IRAS Roth vă permit să contribuie după impozitare de dolari și să ia distribuții duty-free în pensionare; IRAS tradiționale vă permit să contribuie de dolari inainte de impozitare, dar veți plăti impozit pe distribuțiile. Cele mai puteți contribui la un IRA în 2018 este de 5,500 $ ($ 6.500 de daca esti 50 sau mai mari).

În cele din urmă, în cazul în care afacerea dvs. mici nu are angajați eligibili, altele decât soțul dumneavoastră, puteți contribui la un Solo 401 (k).

Elaborarea unei strategii de ieșire pentru afacerea dvs.

S-ar putea părea ciudat că dezvoltarea unei strategii de ieșire de afaceri ar trebui să fie una dintre primele considerente atunci când se planifică pentru pensionare. Dar ia în considerare acest lucru: de afaceri mici, iti petreci clădirea de viață ar putea deveni cel mai mare atu-ul. Dacă doriți să-l fond de pensii – și să nu mai funcționeze – va trebui să lichideze investiția. Pentru a pregăti pentru a vinde afacerea dvs. mici o zi, aceasta trebuie să fie capabil să funcționeze fără tine. Niciodată nu e prea devreme pentru a începe să gândesc cum să realizeze acest obiectiv și cu privire la modul de a găsi cel mai bun cumpărător pentru afacerea dvs. de mici dimensiuni.

Condițiile de piață va afecta capacitatea de a vinde afacerea. S-ar putea dori să construiască flexibilitate în planul de pensionare, astfel încât să puteți vinde miza în timpul unei piețe puternice sau să lucreze mai mult, dacă o recesiune lovește. Cu siguranta ai dori sa evite o vânzare primejdie: O problemă veți întâlni dacă vă așteptați până în ultimul minut pentru a ieși din afacerea ta este ca pensionarea ta iminentă va crea impresia unei vânzări primejdie printre potențialii cumpărători și nu va fi în măsură să vinde compania la o primă.

Linia de fund

Mai mult de o treime din proprietarii de afaceri mici intervievați în 2014 au declarat că nu doresc să se pensioneze, un sfert au declarat că nu intenționează să se pensioneze, mai mult de o treime au declarat că intenționează să-și împartă timpul de pensionare între muncă și timp liber, și multe altele mult de jumatate au spus ca ar fi greu să se pensioneze complet. Chiar daca esti printre multi proprietari de afaceri mici, care intenționează să continue să lucreze, de stabilire a unui plan de pensii pentru afacerea dvs. mici este o idee bună, deoarece vă oferă opțiuni – și având opțiuni înseamnă că veți simți mai mulțumit cu orice cale pe care o alegeți .

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.